C0llette
C0llette
1.5-2 yıldır uygun fiyatlı bir Squier kullanıyorum ve artık yeni bir gitar almayı düşünüyorum. Müzik tarzım genelde rock ve metal ağırlıklı; Iron Maiden, Black Sabbath, Pantera, Motörhead gibi grupları dinlemeyi seviyorum. Bununla birlikte, ara sıra The Smiths gibi daha yumuşak tonlarda parçalar çalıyorum. Bu yüzden geniş ton aralığına sahip bir gitar arıyorum. Mümkünse Les Paul tarzında bir model arıyorum ama bu fiyata Les Paul tarzında bişey bulamadım. Bu arada ikinci el gitar da önerebilirsiniz.
kafamdaki gitarlar şu şekilde (link atınca konu açamadım o yüzden adlarını yazdım): Schecter SGR C-1 , Jackson JS11 , Jackson JS22 (sırf 24 perde die 3.4 bin daha fazla vermeye değermi ?) Ibanez GRG121DX , Ibanez RG350EX(2. el).
not : gönlüm jackson js22 den yana ama bu bütçeye daha iyi bi tavsiyeniz varsa beklerim.
kafamdaki gitarlar şu şekilde (link atınca konu açamadım o yüzden adlarını yazdım): Schecter SGR C-1 , Jackson JS11 , Jackson JS22 (sırf 24 perde die 3.4 bin daha fazla vermeye değermi ?) Ibanez GRG121DX , Ibanez RG350EX(2. el).
not : gönlüm jackson js22 den yana ama bu bütçeye daha iyi bi tavsiyeniz varsa beklerim.