Objektif

alla alla forumu görünce gidip kontrol etmek istedim objektif cdlerim yok :(
keşke.. diyorum keşke hep dinleyebilsek keşke hep sahne alsalar..ah bide keske ben biraz daha erken dogsaymışım :D
 
erken yada geç ne farkeder su götürmz bi gerçek varki sen müzikten anlıyosun önemli olanda bu.sitede açılış sayfasındaki resme deli oldum ben hangi konserden acaba :?:
 
GERÇEKTEN BENİMDE SEVDİÐİM GRUPLARDANDIR AMA ANKARADA ANITPARKTA BİR ETKİNLİKTE SAHNE ALACAKLARDI AMA NEDENSE GALİBA SEYİRCİNİN AZ OLMASINDAN DOLAYI ÇIKMAMIŞLARDI ÜZÜLMÜŞTÜM YANİ
 
Anıt parkta çıkmamamızın sebebi 300 Watlık bir tesisatla çalmaya zorlanmamızdır.Organizatörün tuzağına düşmemek için Konserden vazgeçtik.Çünkü yaptığımız işe ve seyircimize olan saygımız herzaman bunu yapmamızı gerektiriyor. Seyirci konusundan haberim yok biz Konser saatinden çok evvel orayı terk etmiştik zaten. Selamlar Vecdi...
 
Vecdi abinin kadıköyde açtıgı music center ı bi kaç hafta önce Atakovicle ziyaret ettik.Gerçekten çok güzel olmuş dipten tırnağa en ufak ayrıntıda Vecdi abinin emeği var...Benim en çok hoşuma giden en üst kattaki evi oldu son derece şirin :) ayrıca stüdyodaki müzik aletleri de çok kaliteli stüdyoyu da gezdik büyük ve çok rahat gezin görün derim.Eline sağlık Vecdi abi...selamlar.
 
ben objektifi en son albümleri ile tanıdım.loş akşamlar her yönüyle güzeldi.kliplerini indirdim sık sık da aynı zevkle izliyorum.ayrıca vecdi yücalan solo albüm çıkaracakmış.bilgi için
objektifonline.com
 
Çok yakın bir zamanda Vecdi Yücalanın solo albümü çıkıyor ve hemen ardından Objektifin albümü çıkacak. Albümler için belli bir tarih yokmuş fakat kısa bir zamanda çıkacakmış. Sevgiler..
 
demirdemir demiş ki:
ah bu organizatörlr.vecdi abimiz en doğrusunu yapmış.

Herşey göründüğü gibi bu organizetörlerin adlarını buraya yazıp rezilmi etmek gerekiyor? Türkiyede insanlar yaptıkları işleri ciddiye almıyorlar veyatta kolay olduğunu sanıp ciddiye almıyorlar aslında hiçbirşey kolay değildir içinden binbir türlü şeyler çıkabilir. Üstelik bu insanların Profesyonel müzik yapan kişilerle bu şekilde çalışması gerçekten çok sinir bozucu bu tür insanlarla karşılaşmamak dileğiyle. Sevgiler..
 
vecdi abiye selamlar.. antalyada yaşayan biri olarak konuşursam burası bence türkiyenin iklim bakımından ve yaşananbilirlik(trafik problemi olmayışı,temiz hava,temiz su gibi..) açısından türkiyedeki en şanslı kent de diyebiliriz. Fakat bazende antaLYA da yaşadığım için içerisinde bulunduğumuz mahrumiyet açısından kendimi şanssız görüyorum.buraya çok az sanatçı geliyor.Ben bir rock dinleyicisi olarak antalyada kendimi tatmin edecek bir aktivite çoğu zaman bulamıyorum.yaz aylarında bir çisenti halinde esen konser serileri kışları gizlide otururken veya the bar da hep aynı şarkıları dinlerken yaptığımız muhabbetlerde bir anı olmayı geçmiyor.yazın gelen sanatçılar bile zaten bir tedirginlikle geliyor ki bunun örneğini demir abiden(demirkan) verebilirim.gölgedeki ilk konserde tanışma imkanı bulduğumda bir kaç laf etme fırsatı bulmuştum.demir;antalya seyircisinin çok "alık" olduğunu sanatçılara negatif bir enerji verdiğinin ist. gibi metropollerde duyduğunu söylemişti.ve bunun üzerinede bu kadar kanlı canlı bir seyirciyi bulduğuna çok şaşırdığını,seyirciden çok memnun olduğunu ve de bu yaz içinde bir daha gelmeyi çok istediğini söylemişti ve bir ay sonra tekrar gölge bardaydı..! Konu bir hayli dağılmış olmasına rağmen sözümona vecdi yücalanı antalyada şiddetle ve de şiddetle isytiyoruz.umuyorum ki antalya önümüzdeki günlerde benim için türk rock ının milad taşlarından biri olarak gördüğüm vecdi abiyi çok iyi ağırlayacak ve bağrına basacaktır.ne zaman geleceksin abi ya..100. yıl exen müziğin önünden geçerken hep sen aklıma geliyorsun..zaten bir müzisyen olarak çaldığım yerin patronu mehmet kölemenin başının etini "abi vecdi ne zaman gelecek ..??!!" diye yiyip bitirmekten dolayı kovulucam..
 
ATAKovic demiş ki:
demirdemir demiş ki:
ah bu organizatörlr.vecdi abimiz en doğrusunu yapmış.

Herşey göründüğü gibi bu organizetörlerin adlarını buraya yazıp rezilmi etmek gerekiyor? Türkiyede insanlar yaptıkları işleri ciddiye almıyorlar veyatta kolay olduğunu sanıp ciddiye almıyorlar aslında hiçbirşey kolay değildir içinden binbir türlü şeyler çıkabilir. Üstelik bu insanların Profesyonel müzik yapan kişilerle bu şekilde çalışması gerçekten çok sinir bozucu bu tür insanlarla karşılaşmamak dileğiyle. Sevgiler..
meslek etiksizliğimi diim ne diim
 
objektifi son albümüyle tanıyanlardan biri de benim.bundan yıllar önce albümün ilk zamanlarında tanıştım objektifle ve halen severek dinlerim.albümdeki parçaların hepsi müzikal olarak ele avuca gelir şarkılar.türkrock müziğinin adı az duyulmuş ya da takip edilmeyen gruplarından olsa da kendi kitlesini oluşturmuş naçizane gruba sevgilerimi iletiyorum.grubun ve vecdi abinin solo albümlerini bekliyorum!
---------------------
bu arada www.objektifonline.com adresine ulaşılamıyor!
 
Vecdi abi solo albüm ne alemde eylülde duydum o gün bu gün bekliyorum.Yaklaşık Bi tarih veremez misn?
 
Geri
Üst