Objektif

Merhaba Vecdi abi.İlayda ben tekrar. Bu sitenin baya reklamını yaptık bugün. objektif adına :LOL: Birçok arkadaşım sizinle irtibat halinde artık. ama inanın daha fazlası var :metal Tepkilere müthiş bence. bu arada website'ınızda hala eski elemanlar var. yeni elemanları tanımayı çok istiyoruz ;)

Büyülüsesinteksahibivehükümdarı: VECDİ YÜCALAN........
 
Herkese bu içten duyguları için Teşekkürler.Şuanda İstanbul dışında olduğum için sizlere her zaman yaptığım gibi tek tek cevap yazamadım.Bu ayın 5'inde İstanbula dönüyorum.Aynı günün akşamı yeni albümün Provalarına başlıyoruz.Dönünce Taner'in ,Hakan'ın ,Volkan'ın ve Başat'ın yorumlarını da bu sitede bulacaksınız. Konserler, yeniden oluşumun hazırlığı bitince tabiki başlayacak.Herkese bizlere vermiş olduğunuz bu enerjiden dolayı tekrar Teşekkürler. Vecdi..... :metal :metal :metal
 
______________________güzel insanlar_______________________

selam bu turkrockdaki ikinci yazım ve bunu tekrar Objektifle paylaşabilmek inanılmaz. Arkadaşlar objektifle ilgili herşey www.objektifonline.com da diye yzmışdım ama sizin gibi bende farkındayım ki yeni elemanlarla ilgili bilgi yok. Ama eminim ki objektif bu konuda yazılarımızı okur okumaz birşeyler yapacaktır. Konsere gidemenin ezikliyiyle daha ne kadar yaşarım bilemiyorum ama bu yazılanları okudukca ben sevinçden ölüyorum acaba grup elemanları ne hissediyorlardır? Cevabınızı 8O gözle bekliyoruz...

Türkrock güvenilir ellerdeééé ;)
 
yüce insan vecdi abi

Vecdi abi cevap için çok teşekkür ederiz fakat bu cevaplar bizim için çok yetersiz. Siteniz ne zaman değişecek? Sizi başka hangi festivallerde göreceğiz?Yeni albüm ne zaman? Lütfen bizi gelişmelerden haberdar edin. Saygılarımla Berk Öztek
 
:)

Teşşekkürler üstad Tanere bir sorum olcak loş akşamların sonundaki davul soloyu kendimi yazdı acaba? ve başat ne model bas kullanıyorsun? ve son olarak volkan çift klavye mi kullanıyorsun? çok iyi bir grupsunuz. umarım sorularımla sizi sıkmamışımdır. affınıza sığınıyorum .


:metal :metal :metal
 
:))))))))

Cevap için çooook teşekkürler. ama gerçekten yetmedi...:( Bizim biraz fazla sorumuz olacak öncelikle özürdileriz. Çünkü size tek birkerede yazmaya karar verdik:) 10 kişiyiz Hatırlatma: inter

Taner: Ne marka davul ve deriler kullanıyorsun? Ne marka Zil ve twean pedal kullanıyorsun? Hiç ders aldın mı ve ders veriyormusun? veriyorsan nerde? Web siteniz nezaman güncellenecek ve Türkce rock hakkında neler düşünüyorsun? Objektif len nasıl buluştunuz? Müzikalite senin içi ne ifade ediyor?

Hakan: Eşssiz gitaristsin baba!!! :twisted: Ekipmanın nedir kullandığın? Çalarken soloları o andamı yazıyorsun yoksa belli bir nota dağılımı var mı? ve nasıl bu kadar hızlı çalabiliyorsun???


Volkan: Klavye bir kere sana inanılmaz yakışıyor herşeyden önce. bunu söylemeliyiz. Ayrıca bizce çok etkileyici çalıyporsun ama sanki KULLANDIÐIN KLAVYE SANA YETMİYOR GİBİ? mÜZİK SENİN İÇİ NE İFADE EDİYOR???


Başat: bir kere çok tatlısın söyleyelim. Osaçlara nasıl bakıyorsun? :) Gitarın model ve markası nedir? Hoşlandığın müzik türü nedir?

Ve.... sevgili vecdi abimiz: Obüyülü sesini nasıl koruyorsun ve nelere dikkat ediyosun.? Biz senin şarkılarını sölerken bazı yerlerde çok zorlanıyoruz. Makam hissediyoruz sanki biraz? Türk rock müziği hakkında neler düşünüyorsun üstad?



HEPİNİZE ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....
 
tanerin studyo24.netde bir demosu vardı hala duruyormu bilmiyorum ama eğer duruyorsa mutlaka dinleyin 2000 yılına ait bir video. Vecdi abi sizin videolarınızı nerden bulabiliriz_

çıkıcağınız festivalleri merakla bekliyorum. :dans
 
:)

Heoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D Arkadaşlar öncelikle size HAYATIMDAKİ EN GÜZEL GÜNLERDEN BİRİNİ YAŞADIÐIMI SÖYLEMEK VE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. inanılmaz bir haberim var ister inanın ister inanmayın bugün KARTALDA objektifin davulcusu taneri gördüm ama çok az konuşabildik :cry: Ona mükemmel bir konser çıkardıklarını söyledim. Oda buraki mesajları okuyor olmaliki bana “Turkrockdaki herkeze bizi seven tüm insanlara yanımızda olduğu için sonsuz teşekkürler” dedi. Ama çok fazla mütevazi haberiniz olsun. Birde Başat ile tanışırsam daha ne isterim yaaa şansımı zorluyorum galiba 8)
Turkrockda yazanların bir çığ gibi büyüdüğünü görüyorum burayı sallıyoruz!!!
Ve onlar bunu sonuna kadar hakediyor.hakkediyor
Yanınızdayıııııııııım ölümüne kadar :metalhead
 
eeeeeee normaldir tabi

Bu kadar tepki almanız o kadar normalkiiiiiiiii..............

____Tebrikler objektif____

SİZİ AYAKDA ALKIŞLIYORUM

bravo VECDİ bravo TANER bravo VOLKAN btavo BAŞAT bravo HAKAN :p
 
bu arada müjdemi isterim belki bilmeyenler vardır anadolurock.com da az da olsa objektifle ilgili şeyler var. en azından ordada bir forum var :D ama tabi gönül isterdiki bu mesajları objektifin kendi sayfasında yazalım o da olacaktır eminim
 
:)

evet. ne kadar şanslı olduğumun farkındayım darısı başınıza diyorum :evil:


arkadaşlar bence burdaki forumda kalan yani bölünmeyelim anadolurock.com dan bahsediyorum ayrıca sitede objektifle ilgili bilgiler varmış gerçektende ama gene yeni kadro yok :cry:

yaşasın turkrock.com :metalhead yaşasın objektifimiz...
 
bayanlar baylaaaar!!!

kanaltürkde barışa rock dönmeye başladı. izledinizmi? diğer gruplarla objektif arasındaki farkı fark ettiniz mi? ayrıca aralarda objektifin çaldığını farkettiniz mi? eeeeee boşuna burda değiliz yaaaa


ÜSTÜN YETENEKLER SİZİ!!! ;)
 
VE İŞTE BÜYÜK GÜN 10000İİİİİİİİİİZZZZZZZ!!!!!!!!!

Rock şöleni sonrası: Aman yarappi ne kadar kitle oluştu ya gerçi bir anda oluşamaz heralde öncesi vardır yoksa? Bilmiyorum onur verici. Arkadaşlar affınıza sığınıyorum. Bence kişisel görüşlerinizi biraz abartıyorsunuz. Tabiki bu bana düşmez ama bence Taner’i görünüşünün yanında birazda sanatıyla eleştirelim. Tabi bu benim fikrim. Aslına bakarsanız adam belliki bu işe çok değer veriyor olmalı grubun her elemanı gibi. Çünkü ‘e katılıyorum. Ağzımızda volkan öktem mike portnoy hatta bence birazda dave weckl karışık bir tat bırakdı. Ama rock denince bence türkiyenin sayılı isimlerinden biri olacak. Ki olmayada başladı. Başat’la çok iyi bir uyum içindeler. Herhalde eski arkadaşlar. Uzun lafın kısası burda herkes OBJEKTİFİ çok seviyor. Onların sanatlarını konuşalım derim ben. TEŞEKKÜRLER HERKESE ANLAYIŞLARINDAN DOLAYI SAYGILARIMLA FIRAT. :twisted:
 
Başda objektif sonrasında başat ve taner hayranı olarak sizi dinlemekten artık ayrı bir keyif alıyoruz çok başarılısınız sizin gibi türkiyede çok az sayıda grup kaldı. Aman siz dağılmayın bunun için yalvarıyoruz size. Ama inanın size ulaşmak çok zor anadolurockdan ulaşamaya çalışdık ama galiba sitede sık sık problemler oluşuyor.

Hep teeeeeek tabanca!!! :evil:

SESİMİZ GÖKYÜZÜNE YÜREÐİMİZ OBJEKTİFE CAVAPLAR 500LERE ULAŞMIŞTIR :LOL:
:metal
 
arkadaslar öncelikle yogun ilginiz ve değrli yorumlarınız için teşekkürler. bu kadar güzel insanı böyle bir oluşumda bir araya getirdiği için vejdi abiyede bir teşekkür borçluyum.bir arkadaşımın sorusuna gelince...evet zaman zaman iki klavye kullanıyorum.4 5 de olur belki:))
 
Geri
Üst