Objektif

Sevgili İpek , yakında birçok sorunuza cevap verebileceğiz.Bu konularda çalışmalarımız sürüyor.Sevgili Aysun Aktiviteler konusunu en kısa zamanda güncelleştireceğiz. Selamlar...Vecdi ......
 
Sadece Rock Var Bu Akşam

Rock müzik türkiye için artık dahada önemli bi konumda ve
Objektif artık bu furyada ki popüler krakterini kesinlikle
almalı. Köklü bir grup evet doğru ancak gerekli meteryaller
dahilinde neden şu anda tanınan gruplar kadar tanınmasın?
Sizden bomba etkisi yapacak bir albüm bekliyoruz Vecdi abi? Ekip olarak çok
başarılısınız. Gösterin Türkiyenin herbir yanına bu işin nasıl
yapıldığını.........
 
Selam Vecdi abi. Nasılsın? Daha iyi bir ekip kurulamazdı kesinlikle. Albümünüzü nasıl meark ediyorum abi anlatamam.Hepinizi o kadar çok seviyorum ki,,, çok özledim be 8)
 
Sağol Berk.İyi niyetli temennilerin için sonsuz teşekkürler.Benim geçmişte çalıştığım arkadaşlarımda çok iyiydi.Ama gereken şartlar ve yaşanan aksiliklerden dolayı sizleri onlarla tanıştıramadım.İyiki Albümler var.En azından onları bu şekilde anıyoruz. Ve yine iyiki sizin gibi aydın fikirlerle bezenmiş bu yeni kuşağa sahibiz.Demekki evvelki çalışmalarımız boşa gitmemiş. :beer
 
"Ve yine iyiki sizin gibi aydın fikirlerle bezenmiş bu yeni kuşağa sahibiz."
Demiş Vecdi abim. Abi sen var ol ya. Sana bu milletin o kadar çok ihtiyacı var ki....... Seb,ni çok seviyorum. Taneeer baba nerdesin sen ya? Bu kadar çalışma abi. Aşdında aşdın yani :LOL:
 
merhaba objektif dostları...
Konserler,site,fotoğraflar inanın bunları sizle paylaşmak için bizde çok sabırsızlanıyoruz ...ayrıca sevgili Cansu dere iltifatların için çok teşekkürler bende arkadaşlarım gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum..en kısa zamanda konserlerde buluşmak üzere...
 
:p Selamlar herkese.Taner izninle bir sorum olacak. Başka sanatçılarla çalışıyomusun? Kimlerle? Veya sahne aldığın biryer varmı? Çok başarılısınız hepiniz bunu tekrar tekrar söylüyorum. :) ama konserleriniz çok az. Keşke daha çok sahnede görebilsek sizi. Vecdi abi ilk konser ne zaman? Lütfen çok yakında yazmayın ama :LOL:
 
Ancak bilinmelidir ki..... Gözden ırak olan,gönülden de ırak olurmuş. O yüzden Objektif i şöyle bol bol televijınlarda görmeyi hasret tadında hep bekleyeceğim :twisted:
 
eliferen80 demiş ki:
Ancak bilinmelidir ki..... Gözden ırak olan,gönülden de ırak olurmuş. O yüzden Objektif i şöyle bol bol televijınlarda görmeyi hasret tadında hep bekleyeceğim :twisted:

sevgili eliferen sizinde bildiğiniz gibi gözden ırak olmamızın bir sebebi var..bizde en az sizin kadar konserleri özledik fakat iyi bir albüm için sadece albüme konsantre olmak gerekiyor..bizde şu an bunu yapıyoruz..

gönüllerden ırak olmamak dileğiyle...
 
Bu sözler külçe altından daha değerli!

Mutluluğu arayan insanlar

Hep bir ışık peşinde koştular

Kararttıkça gölgeler onu

Yeni bir aydınlık aradılar

Sıcak bir düş sıcak bir yatak

Dinle bak usun neler söylüyor

Yalnız insanların sesi bu

Sar onu sımsıkı sakın kaybetme

Hayal ve yaşam iç içe

Yaşamadan düş görmezsin

Donarken ısınmak için çalışma

Usunun derinliğine in ve bekle

Kuşkulu bir bekleyiş ardında sen

Titremeni aşk durdurur

Özümle içine sindir sakın bırakma

Sıcağı bulmak için çabala dur

Vecdi abimiz,bu sözler resmen bizi yakdı kavurdu :ıslık
 
objektif e ve bu forumdaki herkese merhaba... keşke böyle bir sitenin ve forum un varlığından daha önce haberdar olabilseydim... rock müziği severdim ama o gün kuzenimin ısrarlarıyla barışarock a gelene kadar bu müziğin felsefesinden haberdar değildim.. o kadar etkilendim ki anlatamam sizlere... objektif i bir kaç kez duymuş ama hiç izleyememiştim. o gün sahneye çıkan bir sürü grup vardı ama objektif kadar beni etkileyen bir grup olmadı hemen künye albümünü temin ettim... ben ce muheteşem ler.. bu gün bir arkadaşım a bahsettim o da beni bu siteye tönlendirdi. o kadar mutluyum ki üye olduğum için çünkü grup üyeleri insanları önemsiyor ve ilgilenip mesajlara cevap veriyorlar bu çok samimi ve çok ince bir tavranış onlara özellikle de grubun klavyecisi volkana hayranlığım bir kat daha arttı.. sahnede en çok onu izleyebildim çünkü en yakınımda o vardı. yüzünde ki o ifadeyi unutamıyorum sanki o an o şarkıyı yaşıyor gibiydi çok etkilendim ve hala gözlerimin öznüne geliyor o manzara. albümü sabırsızlıkla bekliyorum ben de burada ki herkes gibi... hepinize teşekkür ediyorum...
 
Geri
Üst