Objektif

Sevgili Aysun.Çok naziksiniz.Bir şekilde anıları biryerlerden bulup çıkartıyorsunuz.O Parçayı Repertuara Konser açılışı için hep koymak istemişimdir.Eskiden çalıyorduk ama şimdi o kadar çok parça varki.Ama repertuarı mutlaka yeniden gözden geçireceğim.Teşekkürler.. :taptim
 
merhaba herkeze..

evet o kadar çok parça varki...vecdi abinin üretkenliğine yetişmek gerçektende zor..kağıt kalemi eline aldığında anlıyoruzki bizi yine zorlu bir düzenleme bekliyor...ve her sütüdyoya girdiğimizde biraz daha hırs kazanıyorsak bu sizin sayenizde arkadaşlar...bizden desteğini esirgemeyen herkeze teşekkürler..
 
slm rock severler
vecdi abi bayramdan sonra shaftta çıkıcaz demiştin unutmamışsındır umarım.
volkan barışarockta harikaydın ama bize yetmedi seni birkez görmek. lutfen bizide biraz düşün... :cry:
 
barışarock ta çekim yapan kameralar vardı bu konserin görüntüleri birilerinde var yani peki biz bu görüntüleri nereden kimden temin edebiliriz sitede yayınlanacakmı bunlar yayınlanırsa oradan indirebilecekmiyiz lütfen bu konuda bilgi!!!!
 
Vecdi abi merhaba. Albüm gene Objektif adındamı çıkacak yoksa Vecdi Yücalan adındamı? Bu soruyu sorma nedenim sitenizde solo albüm yazıyor. Şimdiden teşşekürler. :twisted:
 
Merhaba sevgili Objektif dostları;

Her zaman ki gibi sizden ricam site yöneticilerinin kurallarını dikkate almanız. Forum Kurallarına uyalım. Çünkü sitemiz yenilenene kadar sizinle iletişimi burdan sağlayabiliyoruz ve inanın bu bizim için, en az sizin için önemli olduğu kadar önemli. Bu konuda duyarlı olcağınızı bildiğimiz için şimdiden hepinize teşekkür ederiz.

Sayın _Berk_; Günde ortalama 4 ila 5 saat etüde + 1 saat kondisyon çalışıyorum. Bunun yanı sıra takdir edersin ki iyi bir müzisyen olmak teknik anlamda çalışmanın yanı sıra okumaya, araştırmaya, izlemeye, dinlemeye, analiz etmeye kısacası kişiliğimizi geliştirmemize bağlıdır. Teşekkürler.

Sayın "mertizli"; Albüm kayıtlarında evet Yamaha Maple Custom kullanmayı düşünüyorum. Diğer bir sorunada cevap olarak hayır. Şu anda bir okula bağlı olarak ders vermiyorum. Twin pedal olarak da Yamaha DFP8110 tavsiye edebilirim. Teşekkürler.


Sayın "foolforyourloving"; Referandum'un için teşekkür ederim. Beni bu katagoide görmen çok onur verici ancak biraz ağır bir cümle yazmışsın. Bateri benim için hiç bitmeyen bir amaç. Teşekkürler.

Sayın "gloomyevernings"; Evet. Relax isimli bir grupla Üst Kemancı'da uzun süre sahne paylaşmıştım. Teşekkürler.

Sayın "oykudeniz1980", İmzalı resmimi en yakın zamanda göndereceğim. Teşekkürler.

Sayın "selinnn"; Hayır. Objektif'den başka bir grupla çalışmıyorum. Teşekkürler.


Kişisel eleştiri ve sevgilerini benimle paylaşan "aysunozdemir1980", "jemssh" , "gulhaneser", "daglardamatemvar", arkadaşım "Queen_of_Metal", "eliferen80", "suhakarakas", "erkinist", yol arkadaşım ve canım dostum "volkan_objektif", "foolforyourloving", "ozancankul", "tattomme", "yasemin_yasemin", "rockheponde" "gultan_karlidag", "firatsdeath", e SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Yakında görüşmek üzere...
 
Taner her zaman ki mütevaziliğinle yağdırmışsın teşekkürleri:)

ne demek..hep yanındayım..müzikde de dostlukda da...

türkiye'de kaliteli müziğin değeri bilinmediği gibi kaliteli müzisyenin de değeri bilinmiyor..aslında bu dünya çapında böyle..gövde göbek gösterilerinle parayı mideye götürenlerin olmuş hayat..ve onları destekleyenlerin..

yazmaya kalkarsam tümünü içim çok doludur..

burdaki arkadaşlardan tek ricam türkiyedeki iyi müzik yaptığına inandığınız sanatçı ve grupları desteklemek..

sadece forumlara yazarak değil..konserlerde elinden geldiğince yapabilindiği her şekilde...

unutmayın yavuz abimizde iyi bir müziyendi ama öldükten sonra bilinen kıymetin hiç bir anlamı yok..

ayrıca albüm alarak da destek verelim..

TEŞEKKÜRLER OBJEKTİF..
 
ipek_ demiş ki:
Çok naziksin Taner. Benden de sonsuz teşekkürler.

Kaliteli işler yapan müzisyenler veya gruplar asla unutulmazlar!

bu söylediğine sen inanıyormusun?

medya günlerdir ata nın ölümünü konuşuyor..

yavuz çetin öldüğünde kaç kere gördün tv.de..kaç kere rastladın ölmeden..

kanallar ne kadar saçma klip varsa yayınlar ama böyle adamları görmezler..

bir iki iyi prog. olmasa ve objektif bu kadar uğraşmasa objektifi nasıl görebilecektin hiç düşün mü?


AYSUN.cum eyvallah..teşekkürler..
 
Queen_of_Metal demiş ki:
ipek_ demiş ki:
Çok naziksin Taner. Benden de sonsuz teşekkürler.

Kaliteli işler yapan müzisyenler veya gruplar asla unutulmazlar!

bu söylediğine sen inanıyormusun?

medya günlerdir ata nın ölümünü konuşuyor..

yavuz çetin öldüğünde kaç kere gördün tv.de..kaç kere rastladın ölmeden..

kanallar ne kadar saçma klip varsa yayınlar ama böyle adamları görmezler..

bir iki iyi prog. olmasa ve objektif bu kadar uğraşmasa objektifi nasıl görebilecektin hiç düşün mü?


AYSUN.cum eyvallah..teşekkürler..

Yada buna ek olarak konser'de çıkmaslardı bu kadar yoğun olurmuydu bu başlık...Ama ne kadar iyi oldu konser...Başlık canlandı...


Saygılar...
 
Vokal-Gitar Vecdi Yücalan:Türk Rock Müziğinin kilometre taşlarından

Objektifin kurucusudur.Gurupta bu güne kadar 4 albüme imza atan Vecdi Yücalan ilk 3 albümde Gitarları 4. Albüm Künyede ise Gitar ve Vokalleri üstlenmiştir.Aynı zamanda Gurubun Söz ve Müziklerini yazmaktadır.

Baba mesleği olan Tornacılık sayesinde Sanayi Kültürünü,

çocukluğunda başlayarak 15 yıl yapmış olduğu Yelken Sporunu ve Antrenörlük geçmişini ve dolayısıyla Deniz Kültürünü,

Müzisyenliği sayesinde Sanat çevresini gözlemlemiş, Halkının gerçek duygularını özümseyip bunları bu kültürler paralelinde bir potada eritip parçalarına yansıtmıştır.

Yıllarca çok geniş bir Müzisyen kadrosuyla çalışmalarını sürdüren Vecdi Guruptaki Lider konumundan dolayı Objektifi bu günlere kadar getirebilmiştir.

:metal Şu günlerde yeni Vecdi Yücalan Solo albümünün çalışmalarını arkadaşlarıyla son hale getirebilmek için uğraşan Vecdi , elinde bulunan 30’ a yakın yeni beste ile birkaç albüm daha çıkaracak konumdadır.En büyük sorun Parçaların seçimi olarak görünmekte olup Konserlerde Seyircilerin nabzını yoklayarak, bu sorunu da aşmak için yine arkadaşlarıyla birlikte, tatlı bir uğraş vermektedir

En büyük amacı bir gün huzur çiftlikleri kurarak kimsesiz kalmış yaşlı insanların hayatlarının son günlerini iyi bir yaşam sürerek geçirmelerini sağlamaktır.
 
Taner abi sana yazılanlar iltifat değil abi gerçekler. Sen çok iyi bir davulcusun ve dahada iyi olacaksın bence. Günde 5 saat kasmıyormu abi ya? Helal valla. Şaşırmadım. İnsan hedeflerinin arkasından gitmeli tabi. Bu da buna bir örnek teşkil ediyor tabi. Ayrıca Başat ile sentez oluşturuyorsunuz abi sahnede :twisted: Yeni albüme kanalize olduğunuz belli. En azından eskisi kadar sık yazmıyorsunuz. Keşke kendi sitenizde forumunuz olsada orayada yazsak. Çok daha harika olur bence. Ama tabi sizin kararınız.Saygı duyarız. Sevgiler :metalhead
 
Geri
Üst