Objektif

Sahne Programı

12:00 - Yalan
12:00 - 5. Element
12:40 - Djinn Stylo
12:40 - Yırtık Uçurtma
13:20 - Koma Berlim
13:20 - Siya Siyabend
14:00 - Ruşen Alkar
14:00 - Karagüneş
14:40 - Poker 14:40 - Işığın Yansıması
15:20 - Deli
15:20 - Hard and Heavy Show
16:00 - Yolgezer - Catafalque
16:40 - Çamur - False in Truth
17:20 - Anima - Abraxas
18:00 - Gevende - Soul Sacrifice
18:40 - Turgut Berkes ve Kara Kutu
17:20 - Enola
19:25 - İhtiyaç Molası
18:00 - Cola İşçileri
20:10- Objektif ...ve uçtuğumuz an...
18:10 - Gökalp Baykal
20:55 - 6 Hr Sundae
19:00 - Barış Akarsu
21:50 - Savaşa Karşı Ses Çıkar
20:45 - Yaşar Kurt
21:50 - Demirhan Baylan
21:45 - Bülent Oraçgil
22:50 - Kesmeşeker
22:45 - Zardanadam
23:50 - Bulutsuzluk Özlemi
23:45 - Moğollar
24:50 - Tibet Ağırtan ve Kırk Kalpler
24:00 - Cem Karaca & Kazım Koyuncu
02:00 - Ateş Dansı ve Final 24: 00 - Final
 
selam arkadaşlar..sitenin yenilenmesini bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.ilker de sonuç olarak tek bir kişi yetişememesini hoş görmek lazım..
fotoğrafıda geçici olarak koymuştum ama beğendiyseniz kalsın:)
 
Sağolasın Taner abi. Demekki bizim arkadaş doğru tahmin etmiş. 8)
Başarılarının devamını dilerim abi. Sizi şöğle sağlam konser ve fesivallerde görümek nasip olur inşallah. Saygılar,
 
Bir zamanlar CAFE METRO demişdiki.......................

Mehcem,eylulmayis,HakoMania,NWOBHM,uzakbulutlar,ATAKovic,barbaroben,slayerrrr, PepsiTwist,scrotestical, overman,-GUITARIST-,Bekam,
SinnerRider,deadly,HopeS,Ezgiiii,man_of_man,Under_The_Runes,ostrum, yener,jason55,anadolurock,rockabilly, ulyanov, piitek,demirhan, mustafa95de,barlas, DaveMustaine_64, hybrid, Aldeberan,bezeyis,lotf,Gel-git,Rocker89,slim-tapper,RBC,gicikkiz, deligonlum,tentacruel,salak, oburdunya,okanokan,yener,ALNA,revolte, demirdemir,eagles,thesuspect, bobbysands,osmosis, end_of_flowers,santinista,depresifmor, prooof,non_serviam,alonesong,straum, silent_guitar, AnDuRiL,Storm_Warrior, erkinist, katil_cocuk,morvedelisi,cenktaner,impala, spinyivy,accept_udo,
chrioptera_in_carpathia,slayerbodom,sethi,mbk,philosopsycho,
anti-social, bedave, alicem007, VoiceCat,basgit,basscat, cagor1 ve
mad artık duygu ve düşüncelerini Objektif ile paylaşmıyorlar?
 
Objektif, bu ülkede konser performansı en az albüm kaydı kadar iyi olan tek grup bence.
ortada bunca "kurulur kurulmaz albüm çıkaran" çer çöp grup ve onların medyatik maymunluklarla "Türkiye'de ilk defa" "Dünya'da tek" falan gibi anlamsız promosyonlarla, zorlama edindirilmiş kitleleri varken, Objektif bu işin "gerçeğini" ve sahnede nasıl yapılacağını gösteriyor.
anlamlı sözleri, "su katılmamış rock"ıile mesajını en güzel şekilde veren bir grup Objektif. geç tanıdım, güç tanımadım neyse ki... gerçi geçen seneye kadar tanımadığım için "bana da YUH" :)
 
Selamlar. Arkadaşlar Objektif konserini bir daha ne zaman verecek bu kanaltürk? Bilen varmı? Olay ya. Her gece uykusuz kalıyorum ama yok babam yok. Abi Allah aşkına siteye koyun ya yalvarırım. :roll: Herkese saygılar.
 
Eyvallah rockandroll- Tımarlı hastane ha? Ya o albümleri bulmak o kadar zorluyor ki bizi. :(
Kayda değer insanlar kayda değer işler gerçekleştiriyor. Albümü ali 8O senem 8O berkut 8O ibrahim 8O
fatma 8O hakan 8O gülay 8O bedriye 8O perihan 8O derya 8O gözle beliyoruz.Ve şuna hiç şüphemiz yokki yeni elemanlar bu grubun saundunu o kadar güzel bir şekilde bize sunacaklardır ki.......................
Sabırsızlanıyoruz. Vecdi abi, Taner,Hakan,Başat ve Volkan geri sayım başlasın artık. Kaçdan alıyoruz?

Bu arada cevap sayısı 1000 lere ulaşıyor DİKKAT :idea:

SAYGILAR: Cafe METRO.
 
Forumların sıfırlanıp tekrar açıldığından bu yana var olan bir topik bu. ID numarasında 24 yazıyor; yani forumda açılan 24. başlık. İlk 15-20 başlığın yönetim ve kurallarla ilgili olduğunu düşünürsek normal topikler arasında ilk sıralarda. 3 yıldır bu sitede değişmeden gidebilmiş ender şeylerden biri. Hemen hemen aynı zamanlarda açılmış MVÖ ve benzer topikler onlarca kez çöpe gidip sayısız defa temizlendiği ve yeniden açıldığı halde burası sabitken de normal haldeyken de modların üzerinde en az durduğu hatta kontrol etmeye bile gerek duymadığı bir seçkinliğe sahipti. Belki de tek bir mesaj bile silinmemiştir bu başlıkta geçen yaza kadar. Zira burası forumun bu bölümündeki tüm başlıklar arasında örnek gösterilebilecek kadar seviyeli, başlığın hangi amaca hizmet ettiğini bilen kişilerce kullanılıyordu. Ulan keşke diğer topikler de böyle olabilse diye kaç kez iç geçirdiğimi bilemiyorum. Uzun zamandır ilk defa bakıyorum bu başlığa ve açıkçası dumur oldum desem yeridir. Başlığın geçtiğimiz yaza kadar olan bölümüyle sonrası arasında en ufak bir alaka kalmamış. Duman, Kurban gibi başlıklardan bir farkı yok. Harunummm, Denizimmmm diye uzayıp giden ve okuyanlara illallah dedirten mesajları burada da sadece isim değişiklikleriyle görmek üzücü. Elbette insanlar sevdiği kişiye duygularını belirtebilir ve bunu yaparken kontrolü de kaybedebilirler ama onca iletişim yöntemi varken bu tarz sevgi gösterilerinin yerinin burası olmadığına inanıyorum. Burdaki binclerce insanı yok sayıp da böylesi kişisel taşkınlıklar yapmanın hoş karşılanacak bir tarafı yoktur sanırım. Her ne kadar burası sanal bir forum olsa da dışarıdaki bizleri bir ölçüde yansıtıyor. Forumları daha okunabilir kılmak için herhangi bir karşılık beklemeden burda varını yoğunu ortaya koyan saatlerini harcayan modların emeğine de saygı gösterilmeli en azından. İleride okunduğunda hiçbir değer ve anlam ifade etmeyecek aşırı saçma sevgi mesajlarıyla burayı doldurarak sizin için bu forumu ayakta tutmaya çalışan bu insanlar ve emekleriyle bir anlamda dalga geçiyorsunuz aslında. Grubu yeni tanıyıp da gelenlere niye geldiniz ulan demeye kimsenin hakkı yok tabi ki ancak Objektif gibi bir grubun fanıyım diyenlerin şimdiye dek başarıyla taşıdıkları "diğerlerinden farklı fanlar" imajını devam ettirmelerini dilerdim. Ama korkarım yakında 24 numaralı id ye sahip başlık da diğerleri gibi 10 binli rakamlarla yeniden başlamak zorunda kalacak.
 
Sayın Aldeberan: Bence en az onlar kadar yanlışsın. Herneyse. Artık bu tarzı bırakın. :!: Germeyin bizi ya. Kimseye düimez bunlar. Burası olmaz başka yer olur. Ne burda yazılanlar kimsenin hayatını etkiler nede senedir bir yazanlardan fan olur. Saygılı olunuz.
 
Hiç değişmeyen tezimdir abi. Kimileri hiç bir zaman Objektif elemanları gibi olmayacağını veya müzisyen kişiğini bir türlü elde edemiyeceğini anlar ve ömür boyu müzisyenlere yalakalık yaparak aynı zamanda yanlarındaymış gibi gözükerek aslında kendi egolarını defalarca tatmin etmekle uğraşırlar.
Boş versenize yahu bunları!Bırakında bunlara Objektif karar versin.
 
iyi akşamlar...ikili diyaloklara girmemenizin forumun sürekliliği açısından önemli olduğunu vurgulamak istiyorum..biz bir anlamda yaşam tarzımızıda buraya taşıyoruz.düşünsel bakış açılarının toplum genelinin üstünde olduğuna inandığım OBJEKTİF hayranlarının bunu bildiğine hiç şüpem yok.herkeze saygılar...
 
Geri
Üst