Objektif

2004 şubatında fermantasyon bar'a klavyeci dostum barış göker'in davetlisi olarak eskici grubunu seyretmeye gitmiştim. orayı bilen bilir; köşeye bitişmiş oval ve küçük bir sahnesi vardır. basta oranın işletmecisi gökmen, klavyede barış, davulda taner, gitar ve vokallerde ie bülent ve mustafa kardeşler o küçücük sahneye doluşup çok eğlendirmişlerdi bizleri. cover çaldılar hep, cover grubuydular zaten.

orada çalan davulcunun gün gelip bu forumu sallayacağını nereden bilebilirdim ki. objektif'ten önce kendisini orada seyretmek kısmetmiş. selamlar taner keser'e. :D
 
Herkese Selam.Şu anda 6 parçanın Davul kayıtlarını tamamladık. 2 günde gayet güzel bir rakam.Arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve hepinizin huzurunda sonsuz tebriklerimi kendilerine iletiyorum Tekrar Selamlar.Vecdi Yücalan/Objektif... :metal :uyku
 
Sevgili Volkan sizide aramızda görmek çok mutlu etti beni uzun zamandır siteye girmedıgımden objektif forumuna yazmamıstım sürpriz oldu sizi görmem bende Vecdi abiye e diğerleri diye soracaktım ki gelmişsiniz hoşgeldiniz..
 
Vecdi abi gerçekten bekler olduk albümü geçen ay rüyamda gördüm barışarockta yeni albümden çalıyordunuz :)

Birde toplam kaç parça olacak bunu söylemeniz mümkünse tabi sevgiler..
 
Objektif'im benim. İşte bu üstadlar. Desenize artık çok az kaldı albüme. Taner'in davul çalışmalarının başarıyla geçmesi ve bu kadar kısa zamanda kayıtların çoğunu çalması mükemmel. Boşuna damiyoruz aşmış insan diye :metal Bravo Taner.
 
Vecdi abi ne demek sen istersin biz yapmazmıyız..bizi böyle güzel bir grupta buluşturduğun için asıl biz teşekkür ederiz..sancılı ama bir okadar da keyifli geçen sütüdyo saatlerini büyük bir zevkle anımsıycaz...buna hiç şüpem yok.
 
Objektif forumunu ilk sayfalarından okumaya başladımda bayağı garip oldum üstelik albüm ne zaman sorusunu ilk ben sormuşum ahah sevindirik oldum :)

Bu yeni albüm konusundada en az sizin kadar heyecanlıyım yani gidip albümü aldığım gün hemen sevgili Vecdi abinin yanına gidip hayatımda ilk defa birine albüm imzalatacam ;)
 
Müzik dışında birşey yazmadığım halde birçok mesajım silinmiş. Anlam veremedim. Ancak genede forum yöneticilerine saygı duyuyorum ve bize böyle bir fırsat verdikleri içinde tekrar teşekkür ediyorum. ;)

Vecdi abi şu anda sadece davullar kaydedilmiş anladığım kadarıyla diğmi? Harika. Bende amatör bir davulcu olarak :LOL: sabırsızlıkla albümü bekliyorum.

Saygılarımla, İpek.
 
objektif demiş ki:
Herkese Selam.Şu anda 6 parçanın Davul kayıtlarını tamamladık. 2 günde gayet güzel bir rakam.Arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve hepinizin huzurunda sonsuz tebriklerimi kendilerine iletiyorum Tekrar Selamlar.Vecdi Yücalan/Objektif... :metal :uyku

Helal olsun abi çok hızlısınız ya. Taner abi zaten yani başka birşey beklenemezdi 8)
Hakan abi neden yazmıyor hiç?
 
Geri
Üst