Objektif

Başarılı müzisyenler...

Bu katagoride en başarılı isimlerden biri Vecdi Yücalan.Yeni ekibin çok başarılı. Ben televizyondanda izlemiştim konserinizi. Yanlız ne kadar doğrudur bilmem ama kulağıma gelen fısıltılara göre konser sonrası korumalar size ulaşmayı engellemişler. Bu çok acı tabi. Konser belkide birazda bu yüzden daha cazip geliyor insanlara. En azından sizinle samimi bir ortamda konuşma fırsatı bulacaklar. Tabi buna bende dahil olmak istiyorum. :D
Başarılarınızın yeni albümünüzle katlanmasını dilerim...

Ayhan Dilan.
 
:zipla valla ben bu foruma yeni katıldım ama
forum dışından da baya insan gelecek DNA ile birlikte
istanbulu sallayacak objektif :metalhead
 
alicem haklı. forumdaki katılımı DNA da da görmek lazım. bu müziğe gönül veren herkesin izleyip bişeyler çıkarması gereken bi konser olucak sanırım. ordayız, az kaldı =))
 
tamartstar demiş ki:
alicem haklı. forumdaki katılımı DNA da da görmek lazım. bu müziğe gönül veren herkesin izleyip bişeyler çıkarması gereken bi konser olucak sanırım. ordayız, az kaldı =))
Taner abi Masterwork zilleri sanırım yeni dimi? Takdir ediyorum abi seni. Bu arada sitesinede girdim ve gayet başaılı bir firma. Zaten Yücel ustayı taTürksch zillerinden tanıyorduk ;) Bu arada tamastar sen dade davulcusun dimi abi? Taner hakkındaki düşüncelerini paylaşırmısın?
Konser de buluşmak üzere.Teşekkürler.
 
alicem007 demiş ki:
Valla burda herşey hoş güzel muhabbet iyi.ama asıl dolulugu Dna da görmek istiyoruz Objektif severler.Forumdaki katılım olursa muhteşem bi ortam bizi bekliyor!!!!
Katılım olacaktır tabi canım.Yani şahsen bende rocknroll aşkına orda olacağım
 
suhakarakas bende davulcuyum evet =) Taner abi hakkında söylencek çok şey var aslında. Henüz tanımasam da 1 hafta önce fln zil alırken ve davul aksamları konusunda baya yardımcı oldu bana saolsun. Birlikte seçtik zilleri. Çok tecrübeli diilim zil konusunda Taner abi fikir verdi, yönlendirdi biraz tarza göre ziller konusunda. bu kadarı bile Taner abi hakkında iyi şeyler düşünmeme yettiyse tanıdıkça neler düşüncem kim bilir =)) davulculuğuna zaten laf yok, hakkını veriyo davulun ;) Daha bomba işler çıkıcaktır ortaya zamanla, merakla bekliyorum =)

Konserde görüşmek üzere :)
 
Geri
Üst