Objektif

Vecdi abi hayırlı olsun. Uzun zamandır yazmıyordum albüm için yazmak istedim. Albüme çok sevindim şuan Ankarada askerim çıktığı vakit ilk fırsatımda alacağım. Sevgiler..
 
Klip montajdan çıktı.Çok yakında Kanallarda ve internet ortamında seyredebilirsiniz.7-8 ve 28 Nisan Tarihlerinde Kasdav ın Liseler arası müzik yarışmasında Albüm tanıtım Konserleri olacaktır.Ayrıca Kasdavın
Sitesinde Klip parçamız Can Suyu mevcuttur.Dinlemek isteyenler aşağıdaki adrese tıklayabilirler.
http://www.kasdav.net/
 
Yeni albüm çıkışı çok iyi oldu. gerçekten sevindirici bir haber. toprağımızın özgün yorumlarını özledik doğrusu. ayrıca Can Suyu'da oldukça başarılı bir şarkı olmuş..tebrikler Objektif :)
 
evet yeni şarkı söz, sound, uyumu falan çok tatlı çok sıkı olmuş tebrik ederim vecdi abi. sabırsızlıkla yeni şarkıları bekliyorum hele kerkük'ü uçurduğunuz duyumlarını aldım fena meraklardayım.. künye albümündeki o sert sounddan sonra kesmiyo diğer albümler..çıksın artık sokağın sesi sesimiz olsun 8O (bu nasıl bir sevgi gösterisidir ;) )
 
afis.jpg
 
ya vecdi abi selamlar ben bişey öğrenmek istiyorum biz kasdav a gelmek istiyoruz ama bilet blamıyoruz hem bostancı gösteriye gittik orda da satılmıyo muş biz nerden bilet alcaz
 
Dün gece, Yüxexes' te Prömiyer videosu yayınlandı.Şarkıya slow bir giriş olmuş.Şaşırdım, bu kadar da yavaş beklemiyordum ve ani bir distortion girişi ve gaz şarkı başlamış oldu.Özledik sizleri be abim ;)
Yeni albümünüz hayırlı olsun.Umarım, konserlerde olsun karşılaşma fırsatına erişiriz :LOL:
 
hadi bakalım gelsin de dinleyelim şöyle sert albümlere ihtiyacımız vardı.cansuyu şarkısını diğer objektif şarkılarından biraz farklı buldum yavaş başladı ama devamı bayağı iyidi.mükemmel bir albüm olduğuna kuşkum yok çünkü ülkemizdeki en iyi gruplardan biri objektif.
 
Geri
Üst