That 70's Show (tv8)

İlk başlarda nefret ediyordum. Sonradan biraz sardı gibi oldu. Daha sonra biraz soğudum. Çünkü konular Donna-Eric aşkı ve seks üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Şu sıralar dizi çıkmıyor, sanırım bitti. Benim ilgimi çeken iki karakter: Hyde ve Jackie. İkisinin arasında aşk başlamıştı en son izlediğimde. Nasıl oldu? Hiç öpüştüler mi falan. Bence başından beri bu aşk üzerinde yoğunlaşılması gerekirdi.
 
sanırım yok artık. ya da ben rastlayamıyorum. kesinlikle dizideki en süper karakter fez.aslında hepsi sanırım. kimi zaman eric in anne babası, kimi zaman donnanın annesi. :) hyde ın ayrı bi yeri var orası başka... : )

hareket çeken su depoları -doğru dedim sanırım- yapabiliyorlar. :)
 
abiii oof inanamıyorum helal olsun başlığı açan arkadaşa yazın hiç kaçırmazdım abi ben bu diziyi hastasıydım ben kiss i bile bu diziyle dinledim sevdim taptım ooof keşke tekrar yayınlasalar zaten bi bizim ev bizde bu ikiside çok kral dizilerdi arşiv yapmak lazım uzun metrajlısı falan varmı netten bulsak altyazı bulurmuyuz gaza geldim lağn :D
 
Hayatımın dizisi.Acaip severim ben bu diziyi.İnanılmaz komik muhteşem bir dizi.HELLO WISCANSIN.Tv8 dublaj yapıp resmen dizinin içine ...mıştı.En sevdiğim karakter Fez ve Michael Kelso.Ayrıca donna çok iyi.Abd'de 7.sezon yayınlanıyor ve hala da devam ediyor.Türkiyede 4 sezon yayınladılar:Keşke tekrar yayınlasalar ama altyazılı
 
Emule dan bölümlerini indiriyorum ama türkçe altyazısı yok,ingilizce altyazılı izliyorum.Gençler tv8 e mesaj atalımda yeniden yayınlasınlar,hadi pasif olmayalım ya:)
 
ABD 8. sezona geçmiş 7. bölüme kadar da gelmiş.

Bu arada "micjeyblue" e-muleden indirdiğin 66 mb'li avi dosyaları mı?.Benim bulduğum bir torrent adresi var .Tüm sezonlar var ama bölüm başına dosya boyutu 66 mb avi yani görüntü ne değil.
 
Hayır 233mb lık avi dosyaları,görüntüler süper,bende yeni başladım indirmeye sadece 1.sezonun ilk 3 bölümü var
4.Bölümüde şimdi indiriyorum.Ama türkçe altyazı yok hiçbiryerde
 
Şimdi Comedy Smart'da gösteriyorlar. Süper yahu! Özellilke Fez süper. :D

shine demiş ki:
4 arkadaşın bir araya gelip bir konuyu tartıştıkları sahneler süper oluyor. kamera döne döne birinden diğerine geçiyor. ben en çok o sahnelerde gülüyorum. her biri ayrı koparıyor insanı.

Aha! :D Ponpon kızın saçmaladığı anlar çok iyi o sahnelerde. :D
 
Dizi 7.sezona girdi. Donna sarışın oldu, Eric karekterini oynayan Topher Grace diziden ayrıdı, Sanırım ilerki bölümlerde Ashton Kutcher'de olmayacak (ekşisözlük'te yazıyor). Ergen oldukları bölüm daha iyiydi. :)
 
Facebook ta yeni bir grup oluşturdum katılın wideo fln ekleyelim grubun adı:::::::That 70s Show (TüRkİyE)
 
Geri
Üst