Pastel (Pop/Rock) - Ankara

Emrin olur paşam :) .Basscı ve Baterist degisti.Repertuarda farklı sarkılar var 1-2 haftaya dahada farkılı sarkılar olcak 3-4 haftaya cok daha farklı sarkılar olcak 4-5 haftayada nirvanaya ulastırıcam seni :)
 
Selamlar,

Dün akşam 1,5 set kadar izleme şansım oldu sizi. En son zannedersem Dummy'de 2 sene önce Can ve Çağlar varken izlemiştim.

Öncelikle parça seçimleri konusundaki dikkat ve kararlılığınızı kutlarım. (Her ne kadar 1,5 set izlemiş olsam da :))

Her biri Aysu ile uyumlu ki bu da onun çok rahat söylemesine yol açmış. Kendisi pek beğenmese de bence çok başarılıydı. ;)

Vokalistin arkasındaki orkestra olarak dikkat etmeniz gereken en önemli şey çaldığınız parça ne kadar hızlı yada ne kadar gürültülü olursa olsun, vokali duyacak kadar düşmelisiniz. Yani çalmak kadar yeri geldiğinde çalmamalısınız.

Barbaroscum, arada anlattıklarımı tekrar yazmama gerek yok buraya. Ama ek olarak tonlar arasındaki volume dengesine de dikkat etmen lazım. Öyle ki bazen clean bir ton drive lı bir tondan daha yüksek geliyor. Tam tersi yada eşit olmalılar.
Bir de sesi açıp kapama hareketlerini volume düğmesinden değil de exp pedaldan daha rahat yaparsın gibi.

Basçı arkadaş da çalarken metronom vuruşlarında elini tellere vuruyor ve bu hem karşıdan garip görünüyor hem de ses yapıyor bazen. (Garip anlattım biraz ama idare edin işte :))

Klavye ile gitarın beraber çaldığı yerlerde birbirinizi dinleyerek çalarsanız daha bir bütün duyulur.

Davul'da çift kros pedalı dışında bir aksama olmadı :) Biraz da tuşeyi düşürse süper olur sanırım.

Çok yazdım ve baydıysam özür. :)

Bu çizgiyi sakın bozmayın..... Başarılar....
 
Elinize sağlık, bir parca da olsa sizle yeniden sahneyi paylaşmak cok eğlenceliydi,tesekkurler tekrardan . . .

Başarılar . . .
 
hayatta ilk (bas) telini sahnede koparacak denli bahtsız; yanında yedek tel bulundurmayacak kadar da sorumsuz bi insan olarak bu gece ifteki herkesten özür diliyorum rezil performansımdan ötürü.3 telle anca okadar olabildi.

foreplay'e de tel yardımları için binlerce teşekkür gönderiyorum burdan.
gerçi tel kısa geldiği ve de sürekli attığı için takamadım bi türlü ve 3telle kabus gibi bi gece geçirdim ama yine de çok teşekkürler.
 
Geri
Üst