Ihtiyaç Molasi

1.5 tanem bana biraz boş bir şarkı gibi geldi kusura bakmasın kimse.Ama SUS gerçekten ii şarkı umarım diğer şarkılarda SUS gibidir
 
İhtiyaç Molası 10 Ocak 2005 Pazartesi gecesi Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde çalacakmış. Canlı dinlemek isteyenlere duyurulur... Canlı performansları albümlerden çok daha iyidir.
 
ihtiyaç molası soruları yanıtlayacak

İhtiyaç Molası'ndan Sinan Gürsoy, birdost nickiyle sorularınızı yanıtlayacaktır. Grup hakkındaki her türlü sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
 
3. klip için küçük bir sponsor arayışımız var. O çözümlenirse hemen çekeceğiz. Klibin "Ay" veya "Gülümse"ye çekilmesini düşünüyoruz.
Sinan Gürsoy
im
 
bende sus 2 u cok sevdim...
biraz hayal kırıklıgına ugramama ragmen..guzel bir album.. ve el emegi baya belli... hepsine basarılar..sevgiler..saygılar..
 
Ögghhhhh!!!..... Hayatımda bu kadar boş bi grup görmedim. Gece Yolcuları bile bi yere kadar rock ama bunnar sırf şarkı yazıp albüm yapacam die şarkıları çok boş yazmışlar. Yani TürkRock'ı için tamamen boş bi grup. Klipleri çok saçma (Sus). Zaten ne olduğu belirsiz birsürü grup türedi (Direc-t, 100 C). Tarzlarıda progressive-altenative deniyo ama bence bişeye benzemiyo. Sadece oraya buraya saçma sapan bağırmalar. Ya bide DeathMetal'e saçma diyosunuz, bu adamlara nasıl göz yumuyosunz? TürkRock'ı 92-93 yılları arasında birçok grubun doğmasına tanıklık etmiş (Kargo fln fln...). Ancak artık rock adına saçma şeyler yapılıyo. Bunlar Progressive ise bende tekbaşıma Venom grubuyum. Yeter Bee...
 
ihtiyaç molası ve anima
Beyoğlu - KEMANCI
4 Şubat 2005 Cuma 22:00
Giriş:10,00 YTL
Rock'n Dark konserleri bundan sonra her Cuma Kemancı'da ve her Pazar NR1 TV'de. İlk konukları da im ve anima.
 
İzmir bizim de özellikle gelmek istediğimiz bir yer. Şu an belli olan bir konser yok. Mart ayı içerisinde olabilir. O da olmazsa üniversite şenlikleri için bizi önerebilirsiniz. Koşa koşa geliriz.
Sinan
im
 
Geri
Üst