Ihtiyaç Molasi

birdost demiş ki:
Maalesef yine gelemedik. Biz de çok üzgünüz.
Festival organizasyonu, talebin yetersiz kalması yüzünden festivali iptal ettiklerini söylediler. Sanırım İzmir'de böyle bir festivali bekleyen müziksever sayısı yeterli değil. Gayet ucuza bu kadar iyi grubu bir arada dinleme fırsatını yakalamışken ilgi göstermemeleri düşündürücü.
Umarız başka bir fırsat olur da gelebiliriz.
im

aslında izmir'de sizi dinlemek isteyen çok.ama konser izmirin bir ucundaki bir yerde olursa öğrencilerin çoğunlukta olduğu mekan bornova iken bornovaya tam zıt bir yerde olursa talep elbette az olur.bence bu olay organizatörlerin yanlışı.yani şöyle söyliyeyim benim levent marinaya gitmem en kısa yoldan bir buçuk saat.konser gece 12 de bittikten sonra geri dönme imkanım ise yok.otobüsler 12 de son.taksi desen o kadar mesafe dünyanın parası.yapılacak en iyi şey levent marinanın dibinde inciraltında sabahlamak ama o festivaldeki konserlerin bir kısmı hafta içi.ertesi okul bizi bekler ;) sence sinan abi sorun dinleyici de mi organizatör de mi ;)
 
en yakın zamanda umarım tekrar bir gelişme olur İzmir açısından..

Site'nin yeni halini ve 3. albümü merakla beklemekteyiz..

bu arada Mekanlar'ın Accustic hali okadar güzeldiki..umarım yeni albümde Hidden Track yoluylada olsa dinleyebiliriz .
 
ihtiyaç molası konserlerinden vb mail ile haberdar oluyordum bir süredir gelmiyor mail... Hemşerim Sinan yine beni mail listesine eklermisin, lütfen :)
3. albumü bende heyecanla bekliyorum...

İM nın izni olursa "milad" albümü var bende, paylaşabilirim...

syblius@yahoo.com
 
Öncelikle, izmir'le ilgili olarak Bornova'da şu an böyle bir organizasyonu kaldırabilecek büyüklükte bir mekan bulunmamakta, (bildiğiniz bir yer varsa söyleyin organizasyona bildireyim), (yakında bir yer açılacak galiba). Bunun yanında haftaiçi konserleri 12de bitiyordu zaten. Neyse illaki İzmir için güzel bir organizasyon yapılacaktır ve ihtiyaç molası da içinde olacaktır.

websitesinde mekanlar akustik versiyonu bugün itibarı ile download edilebilir halde konulmuş durumda. İlgilenenlere duyurulur.

Syblius sen posta listesinde varsın hala ama benim liste biraz karışmış. o yüzden sana haber göndermemiş olabilirim. Bundan sonra unutmayacağız. Bir de websitesinden takip edebilirsiniz. Oraya yazmaya çalışıyoruz.

Milad albümünün şu anda Zihni Müzik'te yeni baskısı bulunmakta. Kadıköy'e yolu düşenler Akmar Pasajından alabilirler. ideefixe.com'dan da alabilirsiniz sanırım. MP3 olarak bazı şarkıları websitesine koyacağız. Syblius isteyenlere MP3leri gönderebilirsin tabi ki buna engel olmayız. Şarkıları dinlensinler diye yaptık. Ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar iyidir bizim için.

Teşekkürler.
im
Sinan
 
yani sinan abi mekan olarak üçkuyular değil de fuar atlas da olabilirdi.en azından izmirin göbeği ve 24 saat ulaşım imkanı da var.ayrıca hiçbir konser zamanında başlamadığı ve başlamıyacağı için eminim ki o 12 olan bitiş saati uzardı.ayrıca levent marina da plastik bardaktaki biraya 5 ytl vermek zorunda kalmaz öğrenci milleti.dışarda 40 kuruş olan suya da 5 ytl vermek zorunda kalmaz.neyse olan olmuş.işalla başka bir organizasyonla gelirsiniz izmire.
 
...hayran oluncak bi grup degil ama oturup sakin bşyler yaparak vakit geçirmek istiyorsan....fon müziği için ideal...
 
ağlarken de gülerken de CENGİ...
ihtiyaç molası mı... benim için bunu ifade ediyo.. ruhumun derinliklerine kadar bu şarkı işlemişken diğer şarkılar yalan geliyo....
 
Geri
Üst