Ihtiyaç Molasi

İhtiyaç Molası 3. albüm için düzenlemelere ve demo kayıtlarına başladı. Türkçe, İngilizce ve enstrümantal parçalar olacak gibi görünüyor şimdilik. Bir yapımcı krizi yaşamazsak yeni albüm böyle şekillenecek. Çok sıkı çalışıyoruz. Bahara yetiştirmeye çalışacağız. Prog. durumlara daha fazla rastlayacaksınız.

Bu arada konserlere devam ediyoruz. Ocak ayında Balans'ta bir konser olacak ve İstanbul dışında da bir takım konserler planlanıyor. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sinan
im
 
bu haber güzel işte :) milad, uzun süre kendisini dinlettirdi ben çok tutmuştum bu albümü :roll:en iyi 20-30 türkçe albümün içine girer ve rock dinliyorum diyenlerinde mutlak tarafından arşivine eklemesi gereken bir albüm...piyasada şuan var mı tam bilmiyorum bende kaset formatında mevcut...ikinci albüm de iyiydi fakat ben miladtaki tadı alamadım pek :)

hooters-jonny b :evil:
 
Milad albümleriyle gibraltar progresif rock ansiklopedi;sine tek progresif Türk rock grubu olarak girmeyi başarmış(bir de iki elemanı Türk olan Asia minor var)ve müzikalitesiyle bunu sonuna kadar haketmiş bir topluluk.Ama nedense ikinci albümleri ilkinin yanında biraz daha zayıf kalmş gibi geldi bana..
 
yeni albüm için hazırlık yapılması süpper. :D1,5 albümünü çok iyiydi,hele de o albümdeki SUS en sıkı parça bence :metal

inşallah yeni albüm çok gecikmez
 
içimdeki yeni albüm heyecanı dayanamaz bir hale geldi..

İlkbahar bir an önce gelsin,demekten kendimi alamıyorum..

İzmir'den sırf İhtiyaç Molası dinleyebilmek için gittiğim 2003/h2000 olayındaki 1. gün iptaliyle,benimde iptal olduğum naçizane topluluk..

1999 yılında çıkan Milad albümünden beri kendime gelemedim..

umarım yeni albümle birlikte İzmir kitlesi içinde bir konser ayarlanır.
 
Başlığınızı görür görmez işte aşık olduğum grup dedim. Ve uzun süredir albümümünüzü dinleyememe rağmen hemen melodiler kulağımda belirdi.
Üniversitenin ilk yıllarında istanbuldan gelen bir arkadaşım tarafından albümleri zorla dinletilmiştir. Defalarca üst üste dinlemekten o bıkmış ben bıkmamışımdır. Her dinlediğinizde başka tınılar başka sesler başka tatlar bulacaksınız
 
Her dinlediğinizde başka tınılar başka sesler başka tatlar bulacaksınız..

çok doğru bir laf..
 
Geri
Üst