Roulette (Alternatif) - Ankara

Selam Beyler!!!!!!!!!!!

Öncelikle yaptığınız tarz bana pek uymasada geçenlerde UTKU bana bir kaydınızı dinletdi.Gerçekten fena sayılmaz .
Tarzınızda iyisiniz
Fakat şunu sezinledim Vokalistin çok güzel bir sesi olmasına karşın bu sesi öok kullanmadığın sesinle fazla oynama yapmadığın kanısındayım.
Adamım beni dinle ve çıkmayı düşünemediğin oktavlara çıkmak için çalış ve sesini sigarayla çok yorma çünkü hemen buda fark ediliyor.
Kuvvetli bir sesin var fakat yükselip alçalmaya çatlatırım koskusuyla hiç yeltenmiyorsun .Sesinle ne kadar oynarsan sahnede seyirciye pisikolojiyi o kadar iyi yansıtırsın bunu unutma en iyi vokal sesinin yanında sesiyle seyirciye hakim olabilen vokaldir.
Bunun dışında grubunuzun diğer elemanlarıda tarz larında iyiyler.
Gördüğüm kadarıyla piyasada albüm yapıp gezinen bir kaç Türk grubundan hiç birşeyiniz eksik değil hatta fazlanız var.
MÜZİÐİ MÜZİK İÇİN VE KENDİNİZ İÇİN YAPIN SİZE İYİ GELEN MÜKEMMELLİYETCİ ZİHNİYETLE HAZIRLANMIŞ BİR PARÇA ZATEN ÇEVRENİZDEKİLERİ FAZLASIYLA MUTLU EDECEKTİR

Başarılar BLACK TOOTH adına

TUNA
 
Tuna bey nasılsınız?
Utku nun sana dinlettiği kayıt eski bir kayıttan ibadettir. Hatta söyleyen kişi PokerHead in vokali oytun dur...Bir rica üzerine bizimle bir kayıt yaptı..

Şu anda grubumuzun vokali değişmiştir... Hatta bizim tarzı sevmediğini biliyorum fakat abicm gel 8 ocak 2005 te misafirim ol Biziz Bar'da... Eleştirilerin daha sağlıklı olur RouLette adına. ;) Gene de bizim forumda eleştiri yazdığın için sana çok teşekkür ediyorum senin gibi müzikten çok iyi anlayan birisinin eleştirileri lazım bize...

Sevgiler, saygılar, başarılar
 
Dün bana süper bi yılbaşı hediyesi verdiniz..
muscle museum'u çok iyi çaldınız.. :tap:
"mini bitter end" için de teşekkürler :utandim
besteleriniz de güzel beyler..
tebrikler..
8 ocaktan büyük beklentim var..
Bu arada ben hala Murat'ın süper hareketini unutamıyorum,unutamam,sahnedede aynısını bekliyorum :metal
 
Hemen hemen her hafta sizi canlı dinleme fırsatı buluyorum,ve her hafta beklentilerim bu doğrultuda artıyor..
Seçtiğiniz parçalar da güzel..ama ben sizden bir cure cover'ı bekliyorum..ve yaptığınız parçayı dinleyince nasıl bir tat alacağımı merak ediyorum..
 
ohooo m.alicim haksızlık var burda... bize hiç yılbaşı hediyesi gelmedi. öle olsun.. darıldım wala millete şarkı gönderisunuz bize yok. görüşeceğiz konserde.
 
Uzun zamandır yazı yazmıyodum foruma, Burak seni mi kırıcam be! Roulette 2005 teki ilk konserinizi 4 gözle bekliorm ama özel istek parçaları çalıosunuz ama haberimiz yok tabi o da ayrı :p . Neyse umarım yine iyi çalarsınız. Başarılar.
Bu arada bu gizemli şarkıyı duyarız umarım... :D
 
yunuscum cekicem tabikide...
burak gokun cekicek bakalim demiss...burakcim bittin sen bittin bole bisi yazdigini bilseydim bugun size gelmezdim saka bi yana ben sizin konseri cekerken cok egleniyorum harbiden bu yuzden her konserde en onde karsinizda beni goruceksiniz,katlanırsınz dimi??

ha bide beyler cumartesi size ufak bi surprizimiz var bige yle
burakcım ozur dilerim ama gercekten söliyemem yani kısacası bugun bosuna dil döküp öptün heheheh

hepinizi seviyorum öpüldünüz ve cumartesi için sans hep sizinle olsun (tabi bende)
 
Sen manyaksın goksuncum harbi :))))

Bu arada ne bileyim gene çekeceğini?? wallahi suçsuzum kızma bana :oops: Şu sürprizi de çok merak ediyorum cidden neymiş görelim ama inşallah beni inlettiğine değerdir goksun yoksa sen bittin!! sana neler yapacağımı sen bilirsin..... ;)
 
aşk olsun burak benim sana yaptığım her hareket senin için değerli olması gerekir çünkü sen benim tek ve ebedii aşkımsın :) ama beğenmezsen napalım bizde yapmayız bidaha ve bana neler yapabilceğini tahmin ediyorum :LOL:
şaka maka ben seni seviyorummmmm
 
Geri
Üst