Jim Carrey

Deli bi adam bu yahu.Ameriaknın Kemal Sunalı gibi birşey :)En son "Aman tanrım"ı izledim.Çok güldüm.Çok güzeldi.Tanrıyı insan kılığına sokmaları biraz abest kaçmış olsada film iyiydi...
 
aslında "aman tanrım"çok daha komik olabilirdi.çünkü konusu buna hakkaten yatkın ama belki bazı çekinceler sebebiyle filmde ki sululuk kısıtlanmış olabilir.çorbayı ikiye bölmek gibi göndermeler daha sık kullanılabilirdi bence..
 
aman tanrım da , birkaç vurucu sahne hariç pek keyif alamadım. sanırım burda yine güldürmak yerine düşündürmek istemiş ama ayni zamandada gişe endişesi yaşamış . filimde tüm ağırlığı morgan freeman koyuyor bence.
 
jim carrey gerçekten iyi ve aynı zamandada gerçekten komik bir aktör..adam surat mimiklerini sonuna kadar kullanıyor..herdefasındada güldürmeyi başarıyor..bizede helal demek düşüyor tabi.
 
milliyet sanat dergisinde,popüler bir çocuk masalından konu edinen son filminin amerika listelerine 1 numaradan giren 12. jim carrey filmi olduğunu okudum.gerçekten önemli bir başarı bu.
 
bence içindeki sınırsız deliliği harika yapıtlara dönüştürebilen birisi. Maske'yi 6-7 defa izlemişimdir ve hala bıkmadım. Stanley Ipkiss karakteri harika bence...
 
komedi filmlerinden liar liar'da çok gülmüştüm ama diğer komedi filmlerini sevmiyorum.
truman show da oynadığı en iyi filmlerden biriydi.
en son eternal sunshine of the spotless mind'da çok iyi bir oyunculuğu vardı ama komedilerine alışkın olanlara garip gelmiş olabilir.
 
"Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events" filminde oynamış en son. Türkçesi "Talihsiz Serüvenler". Bir iki gün içerisinde izlemiş olacağım umarım :)
 
hic bi filminde gulmedim hatta gulumsemedim sırıtmadım bile.nefret edityorum jim carrey den.bi turlu ısınamadım.turkce seslendirmenin bunda buyuk etkisi var.acaip kıl oluyorum onu seslendiren kisinin sesine.
 
orijinal seslendirmeyle seyrediyorum ama yinede Jim Carrey i hep antipatik komik olmayan ve gıcık bi adam olarak gördüm... Ama gerçekten bazı tiplemeler var ki ondan başkasına da yakışmaz...
 
Jim Carrey.. komedi filmlerinin vazgeçilmez aktörlerinden biridir, bende severim.
Bende, mimiklerini kullanma konusunda ne kadar başarılı bir aktör olduğundan bahsedecektim ama herkes zaten öyle olduğunu söylemiş. demekki bu konuda gerçekten yetenekli.

Ama ciddi rollere pek uymuyor bence. "Salak ile Avanak" seyrettiğim en güzel komedi filmlerinden biridir. orjinal adı neydi şimdi hatırlamıyorum.
Bu arada onu sürekli seslendiren bir tiyatrocu var. o da gayet başarılı bence.
 
ozellikle su aralar en cok saturday night muhabbetine guluyorum bu adamin. severim baya.
eternal sunshine'da cok cok iyiydi bence. zaten o filmin hastasi oldum. filmle birlikte adama daha farkli bakmaya basladim.
 
Geri
Üst