Black Tooth (Tarz?)Şehir?

DemliScreamVokal demiş ki:
ya bilmiyorum sahne performansı olarak süperler hakkaten ankaradaki en iyi sahne performansına sahip grup!Çok samimi ve içtenler bide alçak gönüllüler...

evet öyleler özellikle tuna çok iyi ve alçakgönüllü birisi...ama umarım ozzyfest e çıktıktan sonra değişmez..hahahahaha.....şaka yapıyorum şakaaaa...yolları açık olsun :D :D :D
 
konserafiiwj3.jpg
 
Abi yolcuda olmasa ses düzeni rezalet konserden çıkınca ordan 2 gün bişe duymuyoruz nese ama sizi dinledikten sonra başka bişe duymaya gerek yok özellikle why waiting dinledikten sonra :twisted:
 
Uzun süredir girmiyordum siteye. Önce kardeşim downender'ın mesajını okudum bana gönderdiği, sonra da youtube'daki konser kaydını. Tek kelime ile müthiş! "Su, yolunu bulur" derler, o yolu bulmuş Blacktooth. Hak ettiği yere doğru gürül gürül akacak gibi görülüyor.

Konser afişini görünce de hayıflandım. Olmayı çok isterdim ama çoook uzak bir doğu'da (Tayland) olacağım o tarihte herhalde :( Gezi programında bir değişiklik olursa kesin Yolcu'dayım.

Fotogrock projesi bitti ama sizinle fotoğraf işimiz bitmemiş, görünen o :) Kesinlikle uzun uzun fotoğraflamam lazım Blacktooth'u... Şöyle iyi bir "stüdyo" yapmak lazım bugünlerde!
 
BLACK TOOTH TEXAS YOLCUSU……………………….

19 Ağustos 2007 de Texas Arlington’ da üçüncüsü yapılacak olan RIDE FOR DIME Festivaline resmi olarak davet edildik……………..
Tarafımıza gelen mesajda RITA HANEY ( Dımebag in karısı ) nin festival yönetimine BLACK TOOTH’ u önermesi üzerine yaptıkları inceleme sonucunda bizi çok beğendiklerini ve festivalde çalmamızı istediklerini belirtmişler. Ardında grup elemanımız Onurun festival yönetiminden Robert Eichelberger ile yaptığı görüşmeler sonucunda davetlerini kabul ettik ve bir aksilik yaşanmazsa BLACK TOOTH 19 ağustos da TEXAS da……….

Ah Şu Çılgın Türkler…. 

http://www.myspace.com/ridefordime
 
rdefordmexq5.jpg


Evet Utkunun yukarda bahsettiği gibi DIME FOR RIDE ....rüya gibi..... :D
BLACK LABEL SOCIETY nin tüm Motorcu Chapter ları ve Amerikanın Rebel motorsikletlilerine orada çalmak bizim için inanılmaz keyifli olacak sanırım

rdefordmeby3.jpg
 
Geri
Üst