Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Sen git dimebag'in evinde kal hala sana amatör desinler. Gidin verginizi peşin yatırın bandrolü alın abi. Kaç tane grup böyle ödüllendirildi ki Türkiye'de?
 
gerçekten dorock ta şu ana kadar izlediğim en iyi perfonmanstı black tooth un ki 8O ..özellikle pantera coverlarında milleti baya gaza getirdiler..tuna nın perfonmansıda viagra almışda azmış gibiydi valla 8O ..konserden önce bana zaten ''hocam ortalığın a.q caz ''demesi cehennem öncesi sessizlikti zaten 8O ..geröekten inanılmazz bi enerji hakim grupta ve milleti azdırmayı inanılmaz beceriyolar....konserin son parçaso olan walk ta milletin sahneye çıkarak gruba eşlik etmesi mükemmeldi 8O .....benim için en hoş olayda gitaristin yanıma gelerek ''al hocam gecenin hatırası olsun sana''diyerek penasını bana vermesiydi 8O ...çocuklar istanbul konserlerinizin devamını diliyorum ;) ;)
 
dorock bir daha bu kadar çoşkulu bir konsere sahne olamaz!
kovboy şapkamıda alıp geldim tam tesisat. hacı panter olduk :D
gerçekten hepiniz çok kral insanlarsınız. hem müzik olarak hem de insan olarak 1 numarasınız benim için türkiye'de...
raşit sağolsun bu kadar yakından tanıdım sizi. iyi ki varsın blacktooth!
içerdeki motor olayı biraz sıçtı boğazımın içine ama gene de herşeye değdi...
 
Heralde bu konser hayatımızda geçirdiğimiz en zor ve en macera dolu konser oldu.. :kahve Öncelikle konser alanına ulaşınca ve saatler ilerleyip yorgunluk çökünce herkes otel odasına kapandı. malum 10 tane manyak adam otelde :twisted: ardından sahneye çıktık ve harly-davidson Türkiye içeride tt custom choppers motorların lastiklerini yakktılar içeride :D müzik sesini bastıran bir motor sesi ve yanık lastik kokusu :zipla Gecenin ilerleyen saatlerinde dışarıdan sıkılan 10 kişilik grup 2 kişilik oda da içmeye devam etti :D Sabah Ankara'ya dönmek istedik ama arabamız taksimden 200 mt aşağı inince bozuldu :D 4-5 saat anlamsız şekilde çekici bekledik :D Araba belki bugün yapılır ümidi ile bekledik. Arabayı Dolapdere'ye çekmemiz gerekiyordu :? neyseki araba nın işi 2 günlükmüş ve otobüs arayışına başladık ki 2. bi şanssızlık otobüslerde boş yer yok :x derken Es Turizm adlı bir firmadan bulduk otobüs. 5 saatlik istanbul yolunu da 7 saat gibi bir sürede gidince bu bir rezillikmidir yoksa macera mı ayrımını yapamaz olduk. nice birlikte konserlere :icelim
 
harleyciler günü falan o kadar kalabalıktı ki mekan içeri giremedik,o kadar da istiyordum izlemek başka zamana kaldı artık;yorumları okuyunca da kafam attı of :)
 
bu arada benim merak ettiğim eski parçalarınızdan neden hiç kayıt yok???..sitenizde baya bi track list yapmışınız onlardan bazılarını stüdyoya girerek kaydetmeyi düşünmüyomusunuz hiç??..please yaniiii???
 
Geri
Üst