Black Tooth (Tarz?)Şehir?

26 Şubat tarihinde Biziz Barda yapmaya çalıştığınız organizasyon için diyebileceğim tek şeyse.Bundan sonra Lütfen kafanıza göre her grupla sözleşip iş yapmamayı bırakın çok destek olacağını düşündüğünüz insanlar ya da gruplar sizi daha yolun başında yanlız bırakmayı başarabildilir.
96-97 lerde bu iş böyle değildi.

Buradan aynı zamanda Utkunun çağrısına sebepsiz yere olumsuz cevap veren gruplara isim belirtmeden SİTEM bildirmek istiyorum.
 
ŞU AÇIK SEÇİK BİLİNMELİDİR Kİ!

Bu grup tamamıyla bir hobi amacıyla kurulmuş olup bu doğrultuda ilerleyecektir.

Bu hedefinden de asla ama asla vazgeçmiyecektir.

Grubun ne tarzı nede yapısı yumuşamayacak ELEŞTİRİLER (yıpratma amaçlı) bizi yıldırmayacaktır. Gerek görünüşümüzle dalga geçmeye çalışan ilkokul düzeyli arkadaşlar gerekse müziğimize yapılan eleştiriler
isteyen dinlesin istemeyense DEFOLUP gitsin.

Kimse kimseyi bu başlığa zorla bir şeyler yazsın diye zora koşmuyor.

BLACK TOOTH kendini eğlendirmeye devam edecek biz bu grubu başkaları için değil kendimiz için kurduk.Ve buradan da arkadaşlarımızla iletişimde kalıyoruz .Bu noktada bize yapıcı yönde yöneltilmiş her tür eleştiriyede varız.
 
bana gelen taşlar kafamı yardı demeden geçemeyeceğim.

hah, işte şimdi kişisel olaylarıma giriyorum çünkü kendimi "dinletememe" gibi bir sorun yaşıyorum. Msn denedim, mesaj atmayı denedim, vfden ulaşmaya çalıştım ama onur bey adam olmuş olacaklar ki beni pek kale almadılar. 2 kez adam gibi soru sordum, ama ufacık bir eleştiriden dolayı "kırılgan" onur beyler suratımıza, kendi cdlerni vermek için aradığımda bile telefonu kapatmakla yetindi. Şimdi, ben herşeye ramen, madem bu kadar iddalısınız, konserinize gelmeyi istedim. bir dinlerim fikrim olur ona göre eleştirilerimi geri alırım veya almam diye. yalnız 2 kez konser hakkında bilgiye ulaşmaya çalışmamın sonucunda cevap alamadım, ve "okumadan sildim, ilgilenmiyorum" şeklinde tepkilerle karşılaştım kendilerine özel şekilde ulaşmaya çalışınca. Kendinle çelişiyorsun onur bi gün gelip artistlik taslayıp ertesi gün ne yaptıklarını biz de biliyoruz. Bana "anlayışı kıt" muamelesi yapan sen, biraz büyü. madem bi iddan var tarafsız bi şekilde konserine gelmek isteyeni bloklamak yerine ona doğru düzgün cevap da verebilirdin. Bi grubun oldu diye anında adam olmuşsun, çevrendeki kimseyi takmaz iplemez olmuşsun, onca hakaret etmeyi öğrenmişsin, sana dimebag darrel'ın ölüm haberini verdiğimde ne diyosun gerizekalı diye suratıma kapatıp ardından tekrar arayıp biz ders çalışıyoruz sana ve saçmalıklarına ayıracak vaktim yok diye saçmalamayı bilip bu sefer telefonu ben kapatınca "götün çok kalktı telefonu suratıma kapatacağına önce insanlık öğren" gibi cümleler sarfeden ama ne yazıkki başta senin aslında yapmış olduğun "surata kapatma" olayı yüzünden çelişen, çelişkisi burada kalmayıp, "ne olursa olsun bana geçen sene çok yardım ettin üniversiteyi senin sayende kazandım ve ben sana bu borcumu ödeyeceğim, hep yanında olacağım" şeklinde cümleleri de düşüncesizce sarfedip buna tezat bi şekilde riyakarlık gösteren bir insan oldun. Evet ben çok değiştim, ama değişmemin nedeni sence ne onur?
 
Arkadaşlar konser konusuna açıklık getireyim o zaman...26 Şubat 2005'de Biziz Bar'da konser olacaktı fakat hem diğer gruplarla alakalı hem de tarihle alakalı düzeltmeye gidildi grup elemanlarıyla konuşularak.5 Mart olması daha mantıklı gibi geldi her 2 tarafa da ve 5 Mart 2005'te Rock Alive #14'te biz Black Tooth ve Djinn Stylo'yu yanlarında bir grupla daha aramızda görmek iztiyoruz.Olay bundan ibaret...Varsa başka sorusu olan özel mesajla bildirirlerse sevinirim.
Görüşmek üzere!!!
 
Seçmeler mükemmel geçti denebilir, tüm Blacktooth ahalisi hep beraber bastık Odtüyü :D Başta tedirgindik biraz, Tuna abi hastaydı çünkü. Ama Bilgehan bişeyler yapmış adama, öyle bi söyledi ki Tuna abi yani resmen yerimde zor durdum. Jüridekiler kafa sallamaya falan başladı o daracık barakada :D Her şey süperdi, bu gidişle olucak bakalım hayırlısı..
 
Cok saol cantugu kardes, diyer msj atanlarada tesekkurler... :twisted: bekliyoruz konsere

ya artk daha fazla uzatmayacagiz bu isi.. Biziz Bardaki yeniliklere goz attik sevindik
simdi Goktugu kardesimizlede konustuk
~KESIN OLARAK belirlendi, tuna bilgehan ve Deniz abilerlede konustuk... ayarlandi hersey

ODTU senlikleri icin secimlere gittik bugun, guzeldi ve bekledigimizi elde ettik - umarim hak sahibi oluruz, artik cok bekledik, guzel bir konser dilegi ile...

BIZIZ BAR konusunda 26 subat 2005'te 3 grup konser verecek
Blacktooth - Djinn Stylo grubuyla 4ten sonra cikacak, mutlaka bekleriz, herkeze iyi eylenceler, grup uyelerinede basarilar diliyorum...
 
~~~~BLACK TOOTH KONSERI 25 SUBAT CUMARTESI @ BIZIZ!!!!~~~~~

:twisted: BIZIZ BAR :twisted:
BLACKTOOTH / DJINN STYLO ve karaleke
:twisted:
25 SUBAT 2005
CUMARTESI GUNU - Saat 4'ten sonra...

~HERKEZI BEKLERIZ... yaklasik 60 dakika komple pis redneck metali uygulayacagiz sizlere...

~HERSEY ... Dimebag Darrell icin... :cry:
 
deerrudolf demiş ki:
En çok merak ettiğim grup diyebilirim şu an için. İnsanlar sizden övgüyle bahsediyor... 26'sındaki konser ücreti ne kadar acaba? Bilgi verebilir misiniz?

Evet, buyuk olasilikla 5ytl giris fiyati biziz'e
saat 3:30'ta kapilar acilacak...
sirayla Kareleke, BlackTooth ve DjinnStylo cikacak
herkezi bekleriz, gorusmek uzere... :twisted:
 
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ben grubun fahri üyesi sayılabilirim en azından kendim öyle görüyorum...
vivienne sorunun ne anlamadım ayrıca sana defalarca özel msj atıldı kişisel sorunlarını burada yazma diye bunu anlamak çok mu zor anla ki onur seninle görüşmek istemiyor artık yeter saçma sapan şeylerle insanları meşgul etme sadece biraz olgun ol ve büyü bu o kadar zor değil eminim yapabilirsin bu sayfaya her girdiğimde senin gereksiz ne olduğunu anlayamadığım saçma sapan msjlarını okumak istemiyorum eminim bu siteye giren diğer kişilerde benimle aynı fikirdedir...
 
Geri
Üst