The Diyv (Heavy Metal) - Ankara

ohannesburg bizimkilerin yorumlarına bak...
gözlerim doldu ben kaçırdım konseri :-(
ama bursadaki metalcilerle ordakilerin alakası yok pardon 1 Gürkan ve Deniz var gerisi açlıktan gelemediler sanırsam
zzzzZZzz
izleyemedik güzelmiş sanırsam teprikler...
 
Eveet... Konser Çok Güzeldi , Eğlenceliydi , İlk Başlarda Sıkıntılıydı , Bir Çok Sorunla Karşılaştık , Ama Herşeye Rağmen Sonuca Vardığımızda Gördüğümüz İlgi Süperdi... Hepsini Unutturdu Bundan Eminim...

Bursa'da Metal Yok Diyenlere Bir Daha Bakıyorum Gerçekten Şaşırdım , Seyirci Potansiyeli Yetmiyormuş Gibi Şarkıya Eşlik Edenlerde Bihayli Fazlaydı.

Bursa'da Süper Bir Seyirci Çok İyi Dostlar Ve Kalacak Evler Bulduk :LOL: & Kazandık :LOL:

Ayrıca Cem KÖKSAL , Murat İLKAN ve Çağatay ATEŞ ile Tanışma Fırsatım Oldu... Herşey Çok Güzeldi.
Öncelikle Grubuma Sonra Organizasyondaki Arkadaşlarıma En Son Olarak da Sorunlu Sorumlulara :!: :D Sonsuz Teşekkürler...

Saygılarımla
 
Bursa öncesi coşkusunu menejeri beyfendi ile paylaştığım diyv grubunun fotograflarını gördüğümde tüylerim diken diken oldu.Tebrikler diyorum.Daha iyi işlere imza atacaklarına inanıyorum.22 Mayıs'ta Yolcu'da görüşmek üzere..
 
pitch-dark demiş ki:
Bursa öncesi coşkusunu menejeri beyfendi ile paylaştığım diyv grubunun fotograflarını gördüğümde tüylerim diken diken oldu.Tebrikler diyorum.Daha iyi işlere imza atacaklarına inanıyorum.22 Mayıs'ta Yolcu'da görüşmek üzere..

teşekkürler ladyparadox....
geldıgın zaman,sana doyamayacagın kadar muzık zevkı yasatacagımıza eminim... :twisted:
 
uludağ üniv.den slmlar

ilk önce tebrikler çok iyiyidiniz hatta mükemmeldi ben bizzat konserde çok güzel duyumlar aldım :)böyle çoşku görmedim şenilkte ilk i yaptınız diyebiliirim tek kelimeyle mükemmeldiniz bütün grupları solladınız seneye şenliklerde bekliyoruz...........
 
İşte Cem KÖKSAL ve Murat İLKANDAN Görüntüler
;) Biraz Kötü Bir Çekim Oldu Kusura Bakmayın...

Bu Resim Kuliste Çekildi. The Diyv & Cem KÖKSAL & Murat İLKAN
phto01330oa.jpg


Uploaded By eXperT
 
cem koksal ve dıyv bunudamı gorucektık hayvansınız olum hayvan ee tabı murat ılkanıda unutmamak lazım hadı gomdumm....:)
 
bir darkelf olarak söylemek zorundayım ki......iyiydiniz be abi...ha bu arada PRETORYUSun yukarda söyledii bişey vardı... "heavy diyince bursa da bi metaroth var demiyelim,gelin" gibi bişey..abi nası yaaa..bu şehirden niceleri geldi geçti...bi zin_carla vardı misal..en bi sertinden speed trash ti...ha daattık onu,ayrı konu..ama bu okul uzamasaydı ben toplamasını da bilirdim grubumu yeniden..
bi de sezer'e alındım bak beyler....gelmeden önce yazdığı bişey var.."bursa ya heavy getiriyoz.." aaaabi naaptın sen?? :eek:)
bu arada,kim lan bu deme ihtimaline karşı...hani şu evinde kaldığınız magic delisi darkelf..yaaa....
tüm gruba selamlar beyler...kendinize ii bakın..o gece metallica ağırlıklı repertuar hakkında konuştuklarımızı da amman unutmayın..

eyvallah
 
Vay vay vay olm mert neler yaptınız hüleyn!Tebrikler kanka Cem köksal, murat ilkan ha!Çok iyiymiş yaw fotolar fln da çok güzel çekilmiş yüzünüzden güzel geçtiği belli oluyor :)

Tebrikler.
 
Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkürler :!:
Şşşşş sen X tarantula :!:
Magic i ni bilemem ama Diabloydu,Konsol oyunlarıydı geldiğim zaman kapışacağız :!:


Cem abiye söz yok,Murat abiye hiç yok :!:
Hatta ''parmaklarını kıracağım' dediğim ve 'Al senin olsun kır kopar ya ne olacak'' cevabını aldığım Çağatay abimi,Çalarken izleyicilere ve bana '' O kadar da olmaz'' dedirttiği için ayrıca kınıyorum :!: :twisted: :metal

İlker sen ömrünü yiyorsun çalış çalış nereye kadar ;) Sen olmasan kimler koşacak o işlerden , hayatta başarılar :!:

Zeynepciğim seni Yolcu da göremeyeceğimi biliyorum am içimde bir his var sanki geleceksin ;)

Gamze saol teşekkür ederim ama o kadar da değilim,çalışıyorum :!:

Lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!:
Bana o eziyeti çektirdiğin ve kendin işin kolayına kaçtığın için bunun hesabı gelince sana sorulacaktır :!: :metal :twisted:
 
Yener Beyimiz artık su foruma teşrif edipte yazısını yazarsa son yorumları yazıp Bursa Uludağ Üniversitesi Şenliklerinin yorum olayını kapatıcağım :twisted:

Saygılar....

Bütün dinleyicilerimizi ve bizi suana kadar dinlememiş olan dinleyicileri 22 Mayıs Pazar gün ki konserimize bekliyo rum... :içelim :metal
 
LeprosyX demiş ki:
Vay vay vay olm mert neler yaptınız hüleyn!Tebrikler kanka Cem köksal, murat ilkan ha!Çok iyiymiş yaw fotolar fln da çok güzel çekilmiş yüzünüzden güzel geçtiği belli oluyor :)

Tebrikler.

Eyvallah Sağolasın... 22 Mayıs Pazar Günü Beklerim :metalhead
 
Geri
Üst