DementiA

Stickerı hala dolabımın kapağında duruyor :) Yıllar geçti,tekrar palazlanmış dementia. Hadi bakalım iyi birşeyler bekliyoruz yine ;)
 
dementıa 14 mayıs cumartesı saat 3 te odtu bahar senlıgı panayır alanında sahnede....
Yönetici Uyarısı:Tamamı büyük harf yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Mesajınız düzenlenmiştir.
 
Abi sorma Tushe sayfasına yazdım zaten ama o hafta yağmur bekleniyo Ankara'da. :bilmem Özellikle 13 Mayıs Cuma günü. 14 Mayıs'a parçalı bulutlu falan demişler ama, Magick bu, fırtına bile çıkarırız gerekirse :p

Bu arada Dementia ve Soulitary ile aynı sahneyi paylaşmak gerçekten güzel olucak. Elbirliği ile yıkıcaz o sahneyi (mecazi olarak canım, gerçekten yıkarsak Akay kızar bize) ... :metal :metalhead heh heh!



:cigara
 
bir ayı geçiyor kayıtları dinleyeli.ortadaki grupların hepsinden daha iyi kayıtlar olduğunu düşünüyorum.özellikle de deep kesinlikle çok profosyonelce hazırlanmış bir şarkı.gerçekten iyi işler yapacağınızı düşünüyorum.
 
Saolasın kayıtlardaki hallerini biraz daha değiştirdik şarkıların, Deep'i ve Castle'ı özellikle bir miktar geliştirdiğimizi düşünüyorum. Bakalım konserde insanların tepkisi nasıl olacak :)
 
Dementia Ankara'nın thrash devlerindendi...Acaip de saygı duyarım.Piyasada kalan en eski thrash gruplarından.Azim azim :)=
MuratCan valla eğer o gün yağmur yağarsa inat edip yine çalmak var dönmek yok :)=
3 grup bir sürpriz de mi hazırlasak? :)=
 
DementiA için bugün ODTÜ'deydik...
Uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönen Dementia oldukça iyiydi.

Elemanların performansları arasında en çok davulcu göze battı. Hemen hemen her parçada ritimleri kaçırdı, metronomla ilgisi olmadan çaldı. Oldukça kötü bir performans sergilediğini düşünüyorum, umarım yakın zamanda bu açığı kapatır. Ali, Deniz, Berkay üçlüsü kendilerinden beklenildiği üzere gayet gazdı.

Özellikle ele almak istediğim eleman ise yeni vokalist Tangun... Uzun zamandır tanıdığım ve çok sevdiğim bir insandır. Tanıdığım en bomba thrash'çilerdendir, Ankaraspit'in gururudur. :LOL:
İlk konser için çok kötü olmasa da iyi de değildi. İyi olmadığını düşünmemin nedeni ise elemanın normal hayattaki hal ve tavırları ile stüdyo çalışmalarında bile çok daha iyi performans sergiliyor olması. Yani, bu adam asıl performansını gösterebilse alıp götürürdü grubu bence.

Umarım Dementia konserleri devam eder.
 
dementia 3senedir sahnelerdenuzak kalmak zorunda kaldi ve grubun kendini toparlamasi bu kadar sure aldi ve kemik eleman al disindaki herkes gruba yenikatildi.

davulcumuz nettlehrone dan vokalist olarak tanidigimiz nazmi can... evet nazmi bugun mukemmel calmadi hatta ciddi hatalari da oldu ama grup icerisinde kendini en fazla gelistirecegini dusundugumuz eleman nazmi... yakin gelecekte sayili davulcular arasinda gosterilecegine eminim..

ortalama bi konserdi ama ben tangun ve nazmi(davulcu olarak)nin ilk defa sahneye ciktigi unutulmamali.. sonucta tecrube cok ama cok onemli bi faktor.. ileride cok daha iyiolacagina eminim...

WE LIVE FOR THRASH METAL
 
walla tangun'u sanirim bir sinif 64 konserinde dinlemistim bir sarkiyi soylememisti cem cok eskiydi ve gaz ama kotuydu ama dun az gaz iyi vokal yapti tebrikler walla cok iyiyidi nazmiyede selamlar bencede kendini cok gelistirebilecek bir insan ve nazminin bayadir ciddi bir grupta davul calmadigini tahmin ediyorum ve bir dahaki konsere canavar gibi cikacagina eminim

Gercekten dun cok iyidiniz.TEbrikler
 
:LOL: :LOL: :LOL: valla sahne gordum mu dayanamıyorum ya ne yapayım 8) 8) feriduna sert cal la ne bu dıyecektım bıde baktım basscı hatun cok tatlıymıs bende onu konsere cagırayım dedım :LOL: :LOL: ya icip icip yaptık bı halt ne yapalım .. bu arada konser yorumun ıcın tesekkurler

ılerıde cok daha ıyı olacagına emınım
 
Geri
Üst