Yolgezer(rock)-Bursa

flyer_b185.jpg



THE GIRLS PARTY

Etkinlik Tarihi : 01.02.2006
Etkinlik Saati: 21:00
Etkinlik Fiyatlı: 12 YTL Öğr. : 10YTL
www.biletix.com

Rock’ın asi kızları Balans’da: The Girls Party

Genç rock müziğinin asi kızları Balans sahnesinde. İstanbul’dan Pin-Up, Bursalı Yolgezer ve Ankaralı Cin Seddi, 1 Şubat Çarşamba akşamı The Girls Party adlı gecede bir arada olacak. Farklı coğrafyalardan bir araya gelen 3 topluluğun şehirlerarası buluşması nefes kesecek.

Pin-Up
Pin-Up hırslı, hızlı ve sert dört genç hanım olan Ilgın Itır, Ayşegül Esen, Ezgi Özkan ve Özlem Gündoğmuş tarafından 2003 yılında kuruldu. Topluluğun üyeleri müzikal geçmişlere ve eğitimlere sahip olup, daha önce de çeşitli projelerde yer aldılar. Yaş ortalaması 22 olan Pin-up, Türk rock müziğindeki kadın müzisyen eksikliğini doldurmak amacıyla genç dinleyicilere yönelip, öncelikli olarak underground tarzlara eğiliyor.

Yolgezer
2000 yılında Bursa’da kurulan topluluk, darbuka kullanarak Türk ezgilerini ön plana çıkaran Türkçe sözlü alternatif rock müzik yapmakta. Üç yıldır Barışarock festivalinde geniş kitleler tarafından büyük beğeni toplayan topluluk, yaptıkları refika bestesiyle birçok kişi tarafından tanınmayı başardı, önümüzdeki aylarda albümün çıkması planlanıyor.

Cin Seddi
Kendi besteleriyle uğraşan, müziğinin temelini rock ile melodik, modern öğelerle sentezlemeyi hedefleyen, 1997 yılından beri çeşitli topluluklarda ve yerlerde müzik yapmış olan Özlem, Uğur, Umut, Ufuk ve Tunç tarafından 2003 yılında kendilerine ait müziği oluşturabilmek amacı ile kurulmuş Cin Seddi. Topluluğun repertuarında, Evanescence, SamBrown, Skunk Anansie, Deep Purple, Rainbow, Anathema, Lenny Kravitz, Gary Moore, Şebnem Ferah, Muse, Guns''n Roses gibi sanatçıların şarkıları bulunmakta.

Beyoğlu Grup & Anti Organizasyon
 
Dader,bizim oranın karlarından kurtulabilirsem gelcem :D ha olmadı tünel olayına gireriz taksim-çamlıca arası :p hem hiç de fena olmaz dimi?
emin ol metro inşaatından daha kısa sürer :twisted:

Hamiş:gelince ara almim aklını :utandim
 
Yarın sabah istanbul semalarındayımmm!gelin hepiniz konsere yaww.çok gazım ben..acayip eğleneces bakın,ben söliim ;) sevgiler herkese...
 
gecenin belkide en güzel olayıydı yolgezer, arkadaşlar bursadan buralara kadar yorduk sizi gerçekten çooook teşekkürler, görüşmek üzere..
 
gerçekten çok keyifli bir gece oldu bizim için :)
çalmayı da özlemişiz bayaadır , gelen, destekleyen herkese çok teşekkürler... kısa zamanda bi daha geliyorr :p
 
Arkadaşlar hepiniz çok iidiniz.
Hepinizin eline ayağına sağlık.

Bide şu kuliste darbuka partisini yapsaydık ii olcaktı neyse başka sefere :)
Ayrıca hepinizle tanıştııma çok memnun oldum.
Müzik hayatınızda başarılarınızın dewamını diliyorum.
 
Geri
Üst