Yırtık Uçurtma

24 Mayıs da Tekirdag Ziraat Fakültesinde konserleri vardı... Bütün grup üyeleri çok iyi... Yaren, tam isminin hakkını veren bir insan 8) Onlarla tanışma şansına nail oldugum icin cok mutluyum... Bu gurubu es gecmeyin ;)
 
Balans Konseri İzlenimleri

(www.yirtikucurtma.com konuk defterinden Balans Konseri İzlenimleri)

Merhaba! :) Bugün Balans'taki konserinizde ben de vardım ve inanın ki hayran kaldım. Açıkçası sizi daha önce hiç dinlememiştim. Fakat en azından Anadolu Rock yaptığınızı biliyordum. Bugün dinledim ve gördüm ki gerçekten piyasada gezinip "Anadolu Rock yapıyoruz" diyen gruplardan çok daha iyisiniz. Sahneyi çok güzel kullandınız, çok sempatiktiniz. İzleyiciyle etkileşiminiz çok güzeldi. Şarkılarınıza tam olarak eşlik edemediğim için o kadar üzüldüm ki. Keşke daha önceden dinlemiş olsaydım diye geçirdim içimden. Başka konserlerde de görüşmek üzere, Hep böyle kalın ;)

Birhan ..
03.06.2006 16:47


Bennnnnn ilkk defaaa sizlee balanstaa tanışştımmm...yaa hepinizz çoooookkk tatlıısınızzzz!!! YAREEENNNNNN senn birazz daha faslaaaaa :) en öndee olannn deliler arasındayydık bisdeeee arkadaşımlaa.. çook seffdikkk bizz siziiiii.. gerçekktenn çokk eğleenndimm. sahne performansınız çok enerjik.. seyircilerrle olan iletiişiminizz perfecttt. nee diyimkii başşkaa iiyii kii gelmişimm :)

yaseminn pırtık :)
07.06.2006 16:22



Dayanamadım gene yazıyorum.Bir grup bu kadar mı güzel çalar?Bir grubun üyeleri bu kadar mı candan,neşeli ve içten olur?Bundan sonra kimseyi tanmıyorum sadece yırtık uçurtma var benim için.Bu arada şenel bey bateri öğrenmeye başladım.Bagetleri arkadasa kaptırdım bir çift de ben istiyorum ona göre...umarım herşey gönlünüzce olur ve birgün hak ettiğiniz yerde yani zirvede olursunuz..

Hazan cabbar
07.06.2006 13:07


Yaren abii,Şenel abii tunca ben=)peşinizde dolaşan hani kuliste sahnede:Dabi süperdiniz ya.İlk defa canli performansınızı dinledim gercekten cok coOOOooOOoOOK iyisiniz hayran kaldım=)Her konser gelicem artık ztn şener abi bilio=)Yaren abi süperdin ya sahnede cok eglendirdin bizi hem performans hem görüntü olarak.Şenel abiye gelince gözüm hep ondaydı ztn:D süper calıo ya bol bol konustuk ztn.Bagetleride kaptım=)bundan sonra daha cok göüşücez inşallah.İstanbuldaki hre konsere gelmeye calısıcam.Şenel abi senlede görüşelim bi ara ayın 19-25 arası müsait olursan oke?sizi cok seviyorummm bol seyircili mutlu konserlerrr=)

Tuncaa ascioglu
06.06.2006 08:31


selam... ben sizin de katıldıgınız 17 rockfest 'teydim gercekten güzel eğlenceli hoş vakit geçirdik (sizi ilk kez dinlememe rağrem süperdi:( ) baterstiniz çok iyiydi bir dahakine bagd istiyorum :D kendinize cici baqın :D ...bandanalı cocuk :p ...

beanlie keane
05.06.2006 19:37


sizi ilk balansta izledim ve tek kelime söylüyorum abi fevkaladenin fevkinin fevkinin fevkinin fevkinde süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hepinizi öptüm abiler

gözde çelik
05.06.2006 05:53


Yha bu arada bende unutmuşum Davulcunun kendi solosunu gayet iyiydi..Aslında gruba genel olarak baktığımızda gerçekten iyiler..Ki buda başarıyı beraberinde getiriyor.Bunun acık örneğini dün Balans'ta gördüm..Yırtık Ucurtmayı Takip edin..Selamlar..

Enver | Pogo Delisi Tangöze
04.06.2006 06:10


ay sefindim hemen yayınlanıo yazlar yine yazam didim davulcunun solo performansını unutmuşum yaa ne güzeldi hee para bulam hemen alcam cd'nizi falla billa ya yine bööle çıkın yine gelcem çanakkale diriiriririt of bee yoruldum ben yine söölüom kardeşiim yok sizin gibi yaf aaa

delü eje yareeyn
03.06.2006 19:06


ya oleey harikasınız ya bıgn bende balans'taydım hani o öndeki deli varya o oley penayı da kaptım saolun yaa valla ööle coştum ki anlatamam bööle bi grup yok sanırım nasıl coşturdunuz adamları sizi harbi sefdim uleey hehe diniiint mujk:)

ece yırtık uçurtma 1 numaraa
03.06.2006 19:02


Fallahi bende bugün sizi iLk Kez Balans'ta izledim güzELdi keyifLiydi eğLenceliydi.Cd'nizi en kısa zamanda Alcam inşallah..neyhse Dier Konserlerde görüşmek üzere selamlar..

Enver Tangöze
03.06.2006 16:46


walla bugun ilk kez dinledim sizi balansta iiikide dinlemisim.Muthis bi performansınız.Konserden sonra aldım zate cdLerinizi onlarda canlı performansınız kadar iyi olmus yureğinize sağlık.cok saolun bugunku ziyafet için:p

m.deniz ozcelik
03.06.2006 16:24
 
http://www.yirtikucurtma.com dan:

"Yırtık Uçurtma'nın kurulduğu günden beri değişmeyen üyelerinden solist Mutlu Arı, artık Yırtık Uçurtma'dan ayrılmış bulunmaktadır..
Bu vesile ile, Mutlu'dan boşalan solist kadrosunda görev almak üzere aramıza katılan sevgili Alper Yazıcı arkadaşımıza hoşgeldin diyor ve mücadelemize sizlerin de yardımıyla devam edeceğimizi siz sevgili Yırtık Uçurtma dostlarına bildiriyoruz...."

42.jpg
 
Yırtık Uçurtma Konseri

(www.yirtikucurtma.com dan)

10.09.2006 17:00 - Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Sarıyer Şubesi - F.S.M. Mah. G–14 Sok. No: 19 İstanbul

"Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Sarıyer Şubesi Gençlik Komisyonu’nun düzenlediği Armutlu Geleneksel Güz Şenliği'nde bu sene Grup Yorum, Kardeş Türküler, Aylin Aslım, Nurettin Güleç, Sevcan Orhan, Barış Akarsu, Kıvırcık Ali, Duygu Koçak, Erdal Bayrakoğlu, Tokat Semah Ekibi, Karadeniz Horon Ekibi ve daha bir çok sürpriz sanatçı ile birlikte sahne alacağız. Etkinliğin sunuculuğunu Mehmet Ali Alabora ve Yiğit Tuncay üstleniyor. Yıkıma karşı direnen Küçükarmutlu’ya destek için tüm dostlarımızı bekliyoruz."


 
Yırtık Uçurtma İlk Kez BOLU'da !

"Anadolu Rock tarzının nadir temsilcilerinden Yırtık Uçurtma Bolu’da, Becikoğlu İş Merkezi’nde sahne alacak. Bolu’daki tüm Yırtık Uçurtma dostlarını ve Anadolu Rock severleri konserimize bekliyoruz."

-Tarih : 23.09.2006
-Saat : 16:00
-Yer : Becikoğlu İş Merkezi/Bolu

(www.yirtikucurtma.com)

 
ben de tam bunun haberini vericektim. =)
bolu'da konser yapıyorlar helal olsun.. malum her grup/müzisyen bunu kabullenmiyor..
başarılar dilerim =)
 
yu.jpg


Şenel AYTAŞ - Yaren KARAHASAN - Alper YAZICI

Anadolu kökenli, rock tabanlı ölümsüz tarzın günümüzdeki en kaliteli genç temsilcilerinden Yırtık Uçurtma...
1996 yılında Mutlu ARI, Yaren KARAHASAN ve Ertan SUBAŞAT'ın bir araya gelmesiyle kurulan grup 1997 Mart'ında aralarına Şenel AYTAŞ'ın da katılmasıyla çok daha profesyonel bir bakış açısı kazandı. Bununla birlikte grup beste ve sahne çalışmalarını büyük bir hız verdi.

10 yıllık müzikal serüvenlerini iki adet albümle süsleyen grup, 2001 yılında "YIRTIK UÇURTMA" ve 2006 yılının başında "YIRTIK UÇURTMA- İki" adlı albümlerini çıkardılar. Grup ayrıca aralarında Cem KARACA, Cahit BERKAY, Nejat YAVAŞOÐULLARI gibi duayenlerin de yer aldığı "Gitarın Asi Çocukları" adlı karma albümde "ÇIÐLIK" adlı parçalarıyla yer aldılar.

Cem KARACA, Erkin KORAY, Moğollar, Haluk LEVENT ve daha bir çok duayen isimle de aynı sahneyi paylaşan YIRTIK UÇURTMA, müzikal kalitelerinin yanı sıra kişilikli ve kimlikli duruşları ve samimiyetleriyle de büyük beğeni topluyor.
Yırtık Uçurtma resmi web sitesi olan www.yirtikucurtma.com'dan etkinlikler, konserler ile tv ve radyo programlarından haberdar olabilir, çeşitli paylaşımlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca grubun ziyaretçiler tarafından konuk defterine bırakılan mesajların her birine de karşılık vermesi, mesajların her birinin geri dönüşünün olması takipçiler açısından samimi bulunup, takdirle karşılanıyor.

Haziran 2006 itibariyle Mutlu ARI'nın solistlikten ayrılmasıyla Alper YAZICI'nın solist olarak dahil olduğu grup konserlerine büyük bir hızla devam ediyor...

Yaren KARAHASAN - elektro gitar + geri vokal
Alper YAZICI - vokal
Şenel AYTAŞ - davul

www.yirtikucurtma.com

67_1152992023_1786.jpg
 
İlk olarak "Gitarın Asi Çocukları" albümündeki parçalarını dinledim ve çok hoşuma gitti yeni albümlerinide hemen aldım.Sevdiğim gruplardandır herkese tavsiye ederim
 
Yırtık Uçurtma Konseri !

Yırtık Uçurtma Kadir Has Üniversitesi'nde !

Giriş: Ücretsiz (Dışardan giriş serbest)
Yer: Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü
Kadir Has Cad. Cibali/İstanbul
(Eski Tekel binası)

Not: Etkinlik saat 15 Aralık 2006 Cuma günü 13:00 gibi başlıyor. Yırtık Uçurtma'nın 15:00 sularında sahne alması planlanıyor.


kadirhasxx9.jpg



Yırtık Uçurtma, 1996'da Mutlu Arı, Yaren Karahasan ve Ertan Subaşat tarafından kurulan, Anadolu Rock müziğinin genç temsilcilerinden olan bir müzik grubudur.

Grup 1997 Mart'ında aralarına Şenel Aytaş'ın da katılmasıyla beste ve sahne çalışmalarına eğildi. Farklı dönemlerde çeşitli bas gitaristlerle sahne alan grubuptan Haziran 2006'da Mutlu Arı'nın ayrılmasıyla solist olarak Alper Yazıcı katıldı.

Albümleri

Cem Karaca, Erkin Koray, Moğollar ve daha birçok usta isimle de aynı sahneyi paylaşan Yırtık Uçurtma, 2001 yılında "Yırtık Uçurtma" ve 2005 yılının sonunda "İki" adlı albümlerini çıkardı.

Grup ayrıca aralarında Cem Karaca, Cahit Berkay, Nejat Yavaşoğulları, Serdar Öztop gibi isimlerin de yer aldığı
"Gitarın Asi Çocukları" adlı karma albümde "Çığlık" adlı parçalarıyla yer aldı.

Üyeleri

*Yaren Karahasan - Elektro gitar, Arka vokal
*Alper Yazıcı - Vokal
*Şenel Aytaş - Davul

yuvm1.jpg
 
Yırtık Uçurtma Konseri - Barış Manço Kültür Merkezi -Avcılar

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi - Avcılar, İstanbul
Zaman:26.12.2006 17:00
Giriş: Ücretsiz !

Etkinlikte Çamur grubu ile aynı sahneyi paylaşacak olan Yırtık Uçurtma'nın sahneye çıkış saati 19:30 suları.
 
:)
,Şans eseri canlı performanslarına tanık oldum ve dinleyicilerle sahneden kurdukları samimi iletişim çok hoşuma gitti.

daha ıyı şarkılarla bir sonraki albumlerınde ıyı çıkış yapabilirler.Grubun gitaristi ve back vokali şimdiden genç kızların sevgılisi olmayı başarmış.:)
 
Geri
Üst