Ben yıllar içerisinde ne zaman "aktif manyetikli gitar almalıyım" konu başlıklı kronik gas ataklarımdan birini geçirsem gidip mağazaya birkaç gitar denerdim ama bu atakları bir türlü pos makinasında sonlandıramazdım
😀 Buna blackouts'lu modeller de dahildi haliyle. Gel zaman git zaman gözüme şu blackouts modular preamp BMP-1 denen zımbırtı ilişmişti ama denemek için şans vermemiştim. Sonra biryerlerde %70 preamfi devresi + %30 manyetik tonu gibi bir oran okudum bu zımbırtı için, Schecter omen extreme 7 'min üzerindeki stok diamond plus manyetiklerin %70'ini öldürme fikri beni korkutmadığı için bir ay kadar önce denemeye karar verdim.
Bir aylık izlenimim şu yönde: özellikle clean tonlarda tam da sizin bahsettiğiniz gibi çok tatlı hafif metalik chorusumsu yeni takılmış tel hissiyatı var, önceden standard -sıkıcı- humbucker middle pozisyon tonu vardı.
Drive'da ise durum; köprü manyetiği "silkelendi kendini topladı" diyebilirim, üst teller artık sıkı, daha az çamurlu
🙂facepalm:
😀) ve hafif - orta kompresli, alt tellerde de o tatlı metalik ses patlama yapar bir hale geldi. Neck pozisyonunda ise manyetiği bayağı (manyetik gövdeye gömülecek kadar) düşürmek zorunda kaldım, bu haliyle o da gayet iyi durumda. Belki buraya birşeyler takılabilir. Zaten bu nanenin düşük çıkışlı manyetiklerle iyi anlaştığı yazıyor her yerde.
Konuyu dağıttım biraz kusuruma bakmayın, bu arada yukarıdaki esp v-std çok tatlı duruyor :woot
🙁y)
Kiesel gitarlar olsa buralarda da onlardan alsak hepberaber
🙂
Dipnot editi: Bu arada foruma hoşgeldiniz
@Dethmeth, alacağınız gitarı şimdiden güle güle kullanın.