o esp bizim gruptaki eski gitar vokalin eski gitarı ankaraya satmıştı...videoda görebilirsiniz...nereden nereye 🙂 V'sinin boyutu Jackson'lara göre çok daha uzundur benim boyum 171 bende baya kötü duruyordu hatta 🙂
Açıkçası ESP ye 3000 TL verip hevesimin kursağımda kalmasını istememç
Tekrardan merhabalar, ısrarla konuyu hortlatıyorum ancak yazmadan da edemiyorum uzunca bir gitar araştırması ikinci elmiş sıfırmış derken ciddi anlamda dedikleriniz aklıma yattı Schecter'a sırf sıfır diye 3.000 TL vermek saçmalık gibi geldi bir süre sonra. Sayın Spitz'in gitarı her zaman aklımdaydı, çevremdekilerin V kasa rahat değil sahnede kullanmıyorsan sürekli evde kullanacaksan sıkıntı çıkarır vs. gibi yorumları da etkiledi beni forum üzerinden 2. el ESP'lere bakarken Horizon FR2 modelini gördüm Satılık - Esp Horizon Fr2 bütçeyi şu sıra zorluyorum 3.500 TL seviyelerine çıkardım umarım satılmaz da nisan sonlarına doğru gitar elime ulaşır siz değerli forumdaşların bu gitar hakkındaki yorumlarını rica etsem öğrenebilir miyim? Konu git gide can sıkıcı bi hal aldı o gitardan o gitara atlamış gibi oldum ama Türkiye şartlarında bir öğrencinin bir gitara kendi imkanları ile 3.000 TL yi sorgulamadan bi anda vermesi bir de sonuçta alacağım ikinci gitar bu konuda biraz pimpirikliyim kusuruma umarım bakmasınız.
Katılıyorum kardeşim, ama bunun da ötesinde, belki kişisel bir tercih ama, iyi müzisyenlerin elinde yıllanmış gitarları daha çok seviyorum : Enstrumanın, çalındıkça (ve tabii yıllandıkça) ses doygunluğu artıyor gibi geliyor bana...daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sıfır gitar almayın. iyi para birikmiş. kıymetinde, temiz bir ikinci el alın, ne alırsanız.