Hünkâr Bile Beğendi (Punk) - Ankara

hehe canim benim yrn görüsürük senle ama...olm varya hünkar sana girsin begenme fln.....iste yrn sana sürekli böle igrençlikler yabcam artizzz ;)
 
ya bak yeterince kirlettin bence hade canim.....biz seviyoruz diye korumuyoruz....özel islerini burda konusma ö.m. at oldumu....nasil atiliyor biliyorsundur :)
 
yaa kankalar hünkar kardeşlerim siz haklısınız destek veriyorumda bir iki arkadaş -şiti bide birisi daha- her eleştiriye böyle cvp vermesede sizin başlığnızı sürekli kirletmese daha iyi olur bence. şiti kardeşim bide işte kim olduğunu hatırlamadığım diğer kardeşim chat alanına çevirmeyin bence burayıda. alla alla grubu haklıyken haksız gibi gösteriosunuz. ayıp
 
maxwellcm saol ya. özel sorunları olan arkadaşlar lütfen özel msj atın form gittikçe kötüleşiyor sayenizde. form chat alanına döndü geyikleri lütfen burda yapmayın.
 
fourmu konulara +1458165165 yazarak ve hakaret ederek kirletenler grubu eleştirenler değil, onları desteklediğini sanan ayrıca komik de olduğunu sanan insanlar. kimse hünkar bile beğendi'yi kötülemiyor, izlediği kadarıyla, gördüğü kadarıyla, eksik gözüken şeyleri söylüyor. bence grubun fanları daha adam akıllı desteklesin hünkar bile beğendi'yi.
 
Alc43Vol demiş ki:
universitede konsere cikmak yada sikkodan bi barda programa cikmak kendini kandirmaktan baska birsey degildir...


bumudur eleştirmek..saçma sapan bilmediim bi nedenden ötürü bana gıcıgı olan adamların bize dalaşmaları bu başka bişey degil...
haklımıyım haksızmıyım
 
Fle demiş ki:
Son konseri siz de biliyordunuz kimse yoktu..

senin çok hoşunamı gidiyo bizim konserlerin boş geçmesi!!!
bundan önceki konserlerde de heralde bi taraflarına bişeyler olmuştur!!! çünkü millet deli gibi doldurmuştu :LOL:
sen müziğimizi beğenip beğenmediğini söyle gerisi seni hiç ilgilendirmez :deli
neyse bu son mesajımdı size bundan sonra muhattabınız değiliz. kendi formunuza saçmaliklarınızı yazın biz arada girer okuruz.
hadi canım :elsallaa
 
Buradaki her eleştiriye cevap vermek zorunda değilsiniz . İyi yada kötü hatta yanlı eleştriler bile olsa . Konuştukça kendi forumunuz kirleniyor . Hakarete girmediği sürece insanlar istediği yorumu yapabilirler . Her gruba bu tarz eleştriler geliyor . Bu konu burada kapansın lütfen .
 
LOby demiş ki:
Buradaki her eleştiriye cevap vermek zorunda değilsiniz . İyi yada kötü hatta yanlı eleştriler bile olsa . Konuştukça kendi forumunuz kirleniyor . Hakarete girmediği sürece insanlar istediği yorumu yapabilirler . Her gruba bu tarz eleştriler geliyor . Bu konu burada kapansın lütfen .

LOby ve maxwellmurder tesekkurler..
lutfen su elestri isini uzatmiyalim.herkes istedigini der.sallamak isteyen sallar istemeyen takmaz..cok uzadi mide bulandirici hal aldi..lutfen her yazilan elestiri ya da elestiri adi altindaki satasmalara cevap yazmayin.isin seyi cikti artik.
 
Adamlar iiler saglamlar iste yaw arifi gorunce zaten eglenesi gelior insanin... kafaniza gore takilin beyler. Kendin olmak kadar guzel bisi yok, bu kadar fotokopi arasinda...
 
Geri
Üst