İyi bir tonebender mk1 klonu
Fortin yerine TH3’ü inceleyin isterseniz, biraz eq ile Randall T2 kullanılarak çok benzer sonuçlar elde edilebiliyor. Yanında da aynı fiyata 15-20 amp ve pedal ekstrası tabi 🙂 (TH3 Metal paketi sadece)
Guzel bir urun ama sanirim 900-1200 dolar arasi fiyat bekleniyor. Bu fiyatla direkt universal audio ile rekabet ediyor. Cdaha cok ozelligi olmasina ragmen(ozellikle midi control ve fx loop), ox dusuk seste birebir ton deger onerisiyle on planda bence. Universal vs boss durumunda boss fark yaratirsa ox mk2 gelir saniyorum. Boss icin baslik acabilirseniz orada bekleyelim degerlendirelim. Bu kadar lambali amfi kullanicisi varken burada gecistirilecek urunler degil aslinda. Cogu kisinin haberi bile yok.
Bana da bi Universal Audio Ox Loadbox yazın. Torpedo Captor'dan bile inanılmaz memnunum. Bir de kabin simülasyonunu pc yerine aletten alabilirsem tadından yenmez 😁
Şöyle tehlikeli bir alet var baharda çıkacak belki beklemekte fayda var; BOSS - Products - Product Category Page - Product Subcategory Page - Product Page
Namm bi gelsin bakalım ama şimdilik benimde aklımdan pek birşey geçmiyor.
Guzel bir urun ama sanirim 900-1200 dolar arasi fiyat bekleniyor. Bu fiyatla direkt universal audio ile rekabet ediyor. Cdaha cok ozelligi olmasina ragmen(ozellikle midi control ve fx loop), ox dusuk seste birebir ton deger onerisiyle on planda bence. Universal vs boss durumunda boss fark yaratirsa ox mk2 gelir saniyorum. Boss icin baslik acabilirseniz orada bekleyelim degerlendirelim. Bu kadar lambali amfi kullanicisi varken burada gecistirilecek urunler degil aslinda. Cogu kisinin haberi bile yok.
Alternatif olarak aşağıdaki cihazı da değerlendirmenizde yarar olabilir :
SPL - Cabulator |BL Müzik|Pro & Hifi Audio'da En iyi seçenekler
Millenium MPS-850 Elektronik Davul
Mooer Radar Pedal
Roland Rubix 44 Ses Kartı
Shure Beta 52A Mikrofon
Dolar filan diye hayallere limon suyu sıkmayın durduk yerde, eğleniyoruz şurada.
Şöyle afilisinden butik marka bir gitar olabilir bana... ya da 🇺🇸 PRS. Aristides, Suhr, Solar göz ucuyla yokladığım markalar.
Dolar filan diye hayallere limon suyu sıkmayın durduk yerde, eğleniyoruz şurada.
Şöyle afilisinden butik marka bir gitar olabilir bana... ya da 🇺🇸 PRS. Aristides, Suhr, Solar göz ucuyla yokladığım markalar.
Millenium benim de istediğim bir davul markası ama sanırım türkiyede yok nasıl alabilirim
Ben de sanırım şuna talibim:
Two notes Audio Engineering - Torpedo C.A.B. M
Torpedo'dan yeni cihaz, CAB'den daha pratik gözüküyor, aynı işi de görüyor anladığım kadarıyla.
Bir tane Friedman BE-OD deluxe de aldım mıydı tamamdır.
Captor IR pedalı değil bildiğim kadarıyla? Yanılıyorsam düzeltin; ama IR yüklemiyor diye biliyorum ?IR pedalları piyasası baya coştu. 250 dolara Captor piyasayı hareketlendirdi.