Fender Super Reverb Reissue
Gibson 63’ Reissue ES-335
Rosewood/Alder strat
Rosewood tuşe tele
Daha çok pratik.
Gibson 63’ Reissue ES-335
Rosewood/Alder strat
Rosewood tuşe tele
Daha çok pratik.
Ben de sanırım şuna talibim:
Two notes Audio Engineering - Torpedo C.A.B. M
Torpedo'dan yeni cihaz, CAB'den daha pratik gözüküyor, aynı işi de görüyor anladığım kadarıyla.
Bir tane Friedman BE-OD deluxe de aldım mıydı tamamdır.
Benim anladığım kadarıyla bunu özellikle yapmıyorlar. Çünkü ikisi birden böyle pratik bir cihazda bulunursa diğer ürünleri satılmaz🙂 O yüzden Captorda da IR yükleme yok, CAB kullanın diyorlar🙂Ne olur şuna bir loadbox ekleyip 100 USD daha koysalar fiyata 🙂 Yine satılır bence.
Benim anladığım kadarıyla bunu özellikle yapmıyorlar. Çünkü ikisi birden böyle pratik bir cihazda bulunursa diğer ürünleri satılmaz🙂 O yüzden Captorda da IR yükleme yok, CAB kullanın diyorlar🙂
Böyle demişim sene başında. Yaklaştım ben aslında bu listeye.Dolar yüzünden hayal de kuramaz oldum artık. Bu sene biraz daha mütevazı hayaller:
Güzel bir Ibanez Prestige
LTD ec 1000
Headrush frfr 112
Seymour Duncan Sh2-4 set
Keşke gelse de denesek, ben de çok yükseliyorum YouTube dan izleyince.prs mt 15 alsammı diye düşünüyorum🙂
prs mt 15 alsammı diye düşünüyorum🙂
Demolar iyi gibi evh 15 le kıyaslayınca birazdaha soğuk kapalı geldi emin olamadım;ama bias ayarı olması artı,tabiki çalmadan net yorum yapamasamda alınması gereken bir amfi gibi.1 ay içinde bi arkadaş alacaktı alırsa deneyeceğim,ona göre karar veririm artık.Muhteşem bir alet ... Guitar Center'daydım 2 ay önce San Francisco'da .. elemanın biri tıngırdatıyordu, içim gitti, oyalandım biraz ki işi bitsin biraz kurcalayayım diye ama esir etti adam; dükkanda bakmadığım ıvır zıvır kalmadı, sonra işim vardı çıkmak zorunda kaldım. Dinlediğim yeter, harika bir amfi.
Kısmetse 2020’ye
Eğer ki V30 ve Mesa Kabin modellemeleri gelirse UAD Ox
Charvel Pro Mod Dk24 HSS Shell Pink
26.5 25.5 6 tel Fan Fret bir gitar
Perdesiz Klasik
Perdesiz 5 telli Bas
Gawharet El Fan Sombaty Plus MOP Darbuka
Godin Multioud Ambiance HG
Godin Multiac Duet Ambiance
Her djentçi muhakkak bir gün macunu tadacaktır...
Bu sene daha hedef odaklı ve gerçekçi bir liste yapacağım desem de inanmayın, işim olmaz. Yine incir ağacı dikeceğim evin ortasına orası kesin.
Öncelikli kanırtmak istediklerim;
KMA Wurm
KMA Astrospurt
Strymon Zuma (x 2)
Strymon Ola
Strymon Orbit
EHX Pog micro
Fortin Nameless plugin
Pedalboard’u tamamlamayıp aktif hale getirmek.
İhtiyacım olmasa da kurcalamalık bulunsun istediklerim;
Horizon Devices Apex preamp
Horizon Devices Precision Drive
Alexander Pedals Syntax Error
Earthquaker Devices Avalanche Run
Earthquaker Devices Rainbow Machine
Bu sene de muhtemelen olduramayacağım fakat;
Tüm speclerini gönlümce belirleyeceğim bir adet Mayones Regius Core 7
Evet, başka argümanım yok.
Adamakıllı bir gitar bir de NTS Suite, bilgisayar ve ses kartı. Daha ne olsun?Ibanez axion label’lar sağ olsun burada yazdıklarımdan sadece fortin nameless suite’i almayı başarabildim. Gerisi yalan oldu, büyük bir bölümünün de ihtiyaç harici gereksiz ekipman takıntısı olduğunu görüyorum şimdi dönüp bakınca. Ha tabi bu demek değil ki artık almak istemiyorum hiçbirini, kahrolsun açgözlülük.
Adamakıllı bir gitar bir de NTS Suite, bilgisayar ve ses kartı. Daha ne olsun?
Diyemedim tabi Axiom Label’lardan ben de RGD71ALMS almış bulundum.