2019'da Kim Ne Almak Istiyor

Benim anladığım kadarıyla bunu özellikle yapmıyorlar. Çünkü ikisi birden böyle pratik bir cihazda bulunursa diğer ürünleri satılmaz🙂 O yüzden Captorda da IR yükleme yok, CAB kullanın diyorlar🙂

Ev kullanıcısı olarak bana göre en uygunu eğer ki lambalı amfiniz varsa reload, attenuator’u denediklerimin en iyisi. Yok ben reamping vs uğraşmıyorum loadbox ve bir IR plugin ile asio vs çalıyorum diyenlere loadbox, preamp pedal kullanıp sağa sola işe götürüyorum diyene CAB, ki CAB M de şahane olmuş görünüyor. Daha stüdyo işleri için ise Live kesinlikle. 2 yıldır live kullanıyorum kendi içerisindeki simülasyonları hiç beğendiğimi söyleyemem. Ownhammer ile birleşince ise gerçekten fena oluyor.

24.01.2019 tarihli mesaja güncelleme:
Merhaba,

Strymon el Capistan in, T-Rex Reptile 2 out
Mission Rewah Pro Johnny A Signature Edition in, CAE MC 404 Wah out
Cali 76 Compact Deluxe olamadı ama Xotic SP Comp in
Mad Proffesor TOP olamadı ama TC Helix Phaser in
İkinci bir, transparant boost/od olarak, TC Spark in
Hiç hesapta yok iken Earthquaker Devices Hoof Fuzz in
Almak istediğim kabloların bir kısmı ben işbu mesajı yazarken yoldalar, kalan kısmı inşallah gelecek ay.

Bu gelişmelerden sonra düşündüğüm update;

EQ Pedalı değişimi; Empress Para Eq
Belki chorus ve reverb pedalı değişimi; Bunlardan emin değilim zira elimdekilerden çok memnunum. Elimde mxr analog chorus ve mad professor ssr var. Değiştirirsem neyle değiştireceğime karar vermedim.
MXR İso brick ve İso Brick Mini de alacağım tabii, unutmadan yazayım dedim.
Eğer ömürlük mevcut amplimi değiştirirsem; Herhalde bu sefer mesa boogie mark v 25 ve 1x12 kabini ile değiştiririm.
Neyse, 2020 gelmeden aldığımı-almak istediğimi yazayım dedim.

Esenlikler dilerim.

Son düzenleme:
Dolar yüzünden hayal de kuramaz oldum artık. Bu sene biraz daha mütevazı hayaller:
Güzel bir Ibanez Prestige
LTD ec 1000
Headrush frfr 112
Seymour Duncan Sh2-4 set
Böyle demişim sene başında. Yaklaştım ben aslında bu listeye.
Ibanez Prestige yerine bir Schecter Sun Valley super shredder edindim, çok mutluyum.
Ec 1000 yerine de vintage bir japon les Paul edindim. O da iş görüyor gayet.
Sh2 sh4 set aldım.
Headrush başka bahara kaldı.

Muhteşem bir alet ... Guitar Center'daydım 2 ay önce San Francisco'da .. elemanın biri tıngırdatıyordu, içim gitti, oyalandım biraz ki işi bitsin biraz kurcalayayım diye ama esir etti adam; dükkanda bakmadığım ıvır zıvır kalmadı, sonra işim vardı çıkmak zorunda kaldım. Dinlediğim yeter, harika bir amfi.
Demolar iyi gibi evh 15 le kıyaslayınca birazdaha soğuk kapalı geldi emin olamadım;ama bias ayarı olması artı,tabiki çalmadan net yorum yapamasamda alınması gereken bir amfi gibi.1 ay içinde bi arkadaş alacaktı alırsa deneyeceğim,ona göre karar veririm artık.

Kısmetse 2020’ye

Eğer ki V30 ve Mesa Kabin modellemeleri gelirse UAD Ox
Charvel Pro Mod Dk24 HSS Shell Pink
26.5 25.5 6 tel Fan Fret bir gitar
Perdesiz Klasik
Perdesiz 5 telli Bas
Gawharet El Fan Sombaty Plus MOP Darbuka
Godin Multioud Ambiance HG
Godin Multiac Duet Ambiance

Son düzenleme:
Bu sene daha hedef odaklı ve gerçekçi bir liste yapacağım desem de inanmayın, işim olmaz. Yine incir ağacı dikeceğim evin ortasına orası kesin.

Öncelikli kanırtmak istediklerim;

KMA Wurm
KMA Astrospurt
Strymon Zuma (x 2)
Strymon Ola
Strymon Orbit
EHX Pog micro
Fortin Nameless plugin

Pedalboard’u tamamlamayıp aktif hale getirmek.

İhtiyacım olmasa da kurcalamalık bulunsun istediklerim;

Horizon Devices Apex preamp
Horizon Devices Precision Drive
Alexander Pedals Syntax Error
Earthquaker Devices Avalanche Run
Earthquaker Devices Rainbow Machine

Bu sene de muhtemelen olduramayacağım fakat;

Tüm speclerini gönlümce belirleyeceğim bir adet Mayones Regius Core 7

Evet, başka argümanım yok.

Ibanez axion label’lar sağ olsun burada yazdıklarımdan sadece fortin nameless suite’i almayı başarabildim. Gerisi yalan oldu, büyük bir bölümünün de ihtiyaç harici gereksiz ekipman takıntısı olduğunu görüyorum şimdi dönüp bakınca. Ha tabi bu demek değil ki artık almak istemiyorum hiçbirini, kahrolsun açgözlülük.

Ibanez axion label’lar sağ olsun burada yazdıklarımdan sadece fortin nameless suite’i almayı başarabildim. Gerisi yalan oldu, büyük bir bölümünün de ihtiyaç harici gereksiz ekipman takıntısı olduğunu görüyorum şimdi dönüp bakınca. Ha tabi bu demek değil ki artık almak istemiyorum hiçbirini, kahrolsun açgözlülük.
Adamakıllı bir gitar bir de NTS Suite, bilgisayar ve ses kartı. Daha ne olsun?

Diyemedim tabi Axiom Label’lardan ben de RGD71ALMS almış bulundum.

Geri