LuciferioN 1 Kasım 2019 #61 bastardbullet demiş ki: Aynen katılıyorum, neural dsp aşmış vst olayını. Bu arada gözün aydın axion label kardeşliği kurup yürüyebiliriz buradan. 🤘🏻 Hepsini görmek için tıklayın... Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak.
bastardbullet demiş ki: Aynen katılıyorum, neural dsp aşmış vst olayını. Bu arada gözün aydın axion label kardeşliği kurup yürüyebiliriz buradan. 🤘🏻 Hepsini görmek için tıklayın... Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak.
bastardbullet 1 Kasım 2019 #62 LuciferioN demiş ki: 132444 eklentisini görüntüle Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak. Hepsini görmek için tıklayın... Abi güle güle kullan çok deli alet bu da. Ben de ikisi arasında kalmış ve son anda sebepsiz olarak rga’ya dümen kırmıştım, videoları bekliyorum.🤘🏻
LuciferioN demiş ki: 132444 eklentisini görüntüle Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak. Hepsini görmek için tıklayın... Abi güle güle kullan çok deli alet bu da. Ben de ikisi arasında kalmış ve son anda sebepsiz olarak rga’ya dümen kırmıştım, videoları bekliyorum.🤘🏻
Ze_uS 2 Kasım 2019 #64 bastardbullet demiş ki: Abi güle güle kullan çok deli alet bu da. Ben de ikisi arasında kalmış ve son anda sebepsiz olarak rga’ya dümen kırmıştım, videoları bekliyorum.🤘🏻 Hepsini görmek için tıklayın... @bastardbullet Bunlar hep senin yüzünden biliyorsun dimi? =))
bastardbullet demiş ki: Abi güle güle kullan çok deli alet bu da. Ben de ikisi arasında kalmış ve son anda sebepsiz olarak rga’ya dümen kırmıştım, videoları bekliyorum.🤘🏻 Hepsini görmek için tıklayın... @bastardbullet Bunlar hep senin yüzünden biliyorsun dimi? =))
ozibozi 2 Kasım 2019 #65 Ucuz yollu hollow body bir gitar alıp farklı sulara yelken açmak var aklımda. Baktık sardı, devam ederiz oradan.
Ucuz yollu hollow body bir gitar alıp farklı sulara yelken açmak var aklımda. Baktık sardı, devam ederiz oradan.
bastardbullet 2 Kasım 2019 #66 Ze_uS demiş ki: @bastardbullet Bunlar hep senin yüzünden biliyorsun dimi? =)) 132472 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... yakışır yakışır! 🤘🏻
Ze_uS demiş ki: @bastardbullet Bunlar hep senin yüzünden biliyorsun dimi? =)) 132472 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... yakışır yakışır! 🤘🏻
novadore 2 Kasım 2019 #67 LuciferioN demiş ki: 132444 eklentisini görüntüle Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak. Hepsini görmek için tıklayın... Güle güle kazımak nasip olsun 🙂
LuciferioN demiş ki: 132444 eklentisini görüntüle Ben daha göremedim kendisini ama yarın eve döndüğümde kollarımda olacak. Hepsini görmek için tıklayın... Güle güle kazımak nasip olsun 🙂