2020 Temmuz Zamlarıyla Fiyat Performans Ampli önerisi

Herkese selamlar arkadaşlar bir adet fender player serisi teleye sahibim ve elimde dandik stagg ca 15 isimli bir amfi var bu amfiyi prosesörüm olmadan kullandığım zamanlar sanki marka farketmeksizin bütün single manyetikli gitarlardan aynı sesi çıkaracakmış gibi hissiyat yaratıyor bu nedenle amfiden kurtlup türk lirasının değerinin düşüşünü de göz önünde bulundurarak hoparlörü büyük hacimli ses çıkartabilen yada fiyat performans lambalı bir amfi önerebilirseniz sevinirim amfi prosesör ve eski gitarımı 1800-2000 tl ye satmayı planlıyorum üzerine de 500 kağıt eklesem totalde 2500 civarı bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
 
Lambalıların fiyatları ek gümrük vergilerinden dolayı fırlamış %20-30. Yalnız Marshall da değil. Blackstarlara da baktım onlarda da artış var. Dediğin fiyata özellikle de 0 amfi zor. Ben şahsen bu yıl sonu indirimlerini bekliyorum. Ek gümrük vergileri de düşerse(?) Garage Sale indirimine de girerse (+%20 oranlı indirimler hangi firmada ne diye geçiyorsa artık) muhtemel 2800-3200tl arası fiyata bir DSL5CR alırım. Garage Sale kapsamına girmezse 4000'e dayanır yine. O zaman da %15 peşin pazarlığı yaparım. Kimi arkadaşlara gına gelmiştir belki ama en çok bu hoşuma gidiyor ne yapayım. Dsl1cr'nin tonu çok basık geliyor. Classic/ultra için ayrı volume olmalı ayrıca.
 
Laney cub10 ve bir kaç güzel pedal seçimi tüm beklentini karşılar bence. Ben uzun yıllar cub12r'yi severek kullandım hatta şimdi tekrar çift hoparlörlü cub212r aldım. Arkadaşımda da cub10 var. Onun karakteri ve pedallara tepkisi bana daha güzel geldi açıkcası.

Cangöz güzel indirim yapmış ben de oradan aldım. Yurtdışından daha uygun şuan.
 
Teşekkürler dostlar çok yardımcı oldunuz özellikle laney cub u çok beğendim 10 watt olan modeli özellikle yıllar önce bu paralara blues jr alınıyordu 🙁
 
Dostlar araştırma yaparken gözüme vox ac4tv çarptı ve bendede vox hastalığı var ondan almış bulunmaktayım hastası oldum tınısına zevk meselesiymiş gerçekten.
 

Geri
Üst