Better call saul'daki kartel kardeşlerin timsah derisi ucu skullı bot Skull Boot Tips3 yıldır hayalim olan kovboy çizmelerini almak sanırım bu yıla nasip olacak 😀
Evet dün selalar eşliğinde akaryakıta 7 TL zam yapıldı. Yakında milletin cenazesini de kaldırırlar.Son ÖTV ve akaryakıt zamlarindan sonra "ucunu" alırız anca...
Yetmez ama evet. Ohhhghhh. Herkes halinden memnun görünüyor sonuçta.
"Halkın" kendi seçimi ne de olsa.
Kayınpederin yazlığındayım. Sabah denize gidilirken 5 tl olan ekmek sabah kahvaltısına gelirken 7.5 TL oldu. Euro 30 TL'yi aştı bugün. Benzin zamına isyan eden iktidara oy vermiş akrabam bile var. Tabi son 2 ayda yaşadığımız ekonomik tabloyu seçim öncesi yaşasaydık sonuç değişir miydi sorusu kelebek etkisinden başka bir şey değil. Hoş bizde böyle muhalefet varken yine bir şekilde kaybederdik. Neyse kaç tl bi takım tel Gökhan Hocam ondan haber ver 😏Az önce toplantı çıkışı tel almak ve genel bakınmak için Dore,Zuhal cangöz de bir dolaştım.Tüm ürünlerde ortalama yüzde 20-25 güncelleme hazırlığı yapıyorlar.
Zaten beklenen bir durumdu da,bu ülkenin müzikseverlerine yazık oldu artık.
O öğlen ezanı öncesi fiyatiydi. Sonra 550, ikindi sonrası 600, yatsıya da 750 olacakmış 😉450 lira olmuş elixir 😊
Zamları mübarek kılmak için selalarla zam yapılıyor artık 😁O öğlen ezanı öncesi fiyatiydi. Sonra 550, ikindi sonrası 600, yatsıya da 750 olacakmış 😉
El-ixir çok mübarek. O yüzden pahalıZamları mübarek kılmak için selalarla zam yapılıyor artık 😁
Ooo, zenginsin 😎160389 eklentisini görüntüle
450 demiştim 470 olmuş 😂
160389 eklentisini görüntüle
450 demiştim 470 olmuş 😂
Ekonomi senin benim gibi stokçular yüzden ne hale geldi hocam 😊Tomarla elixir stoğum var. 4 gitara yıllarca yetecek kadar almıştım. Hala evde 8-10 paket var. Stokçu karım muazzam … ikamesi ağır olacak.