Kayıt işlerinden anlamam ama ortam çok güzel olmuş. Hocam sen de çalıyorsun, kaydediyorsun ama hiç paylaşmıyorsun 😄
Kayıtlarını dinleyebiliriz umarım en kısa zamanda 👏
Kayıt işlerinden anlamam ama ortam çok güzel olmuş. Hocam sen de çalıyorsun, kaydediyorsun ama hiç paylaşmıyorsun 😄
Ooo hayırlı olsun, albüm ne zaman. Tabi mikser var, mikser var 🤣 Benimki portatif 😁
Senin mikser de hiç fena değil.Ooo hayırlı olsun, albüm ne zaman. Tabi mikser var, mikser var 🤣 Benimki portatif 😁
Ama ses kaydını da iyi yapıyor seninki gibi olmasa da 😊
161166 eklentisini görüntüle
Aldım sonunda.Şimdi sırada püsküllü deri ceket var.3 yıldır hayalim olan kovboy çizmelerini almak sanırım bu yıla nasip olacak 😀
@gokhanakcagoz hayırlı olsun. Yalnız monitörlerden doğru duyum için ; tweter'ların kulak hizanızda bulunmasına dikkat edin. Ayrıca 7 inch'lik bu monitörler şu anda durduğu ahşap zemin üzerinde ister istemez uğuldayacaktır. Dolayısıyla bu sorunu azaltmak için monitörlerin altına bu işler için yapılmış pad koymayı ihmal etmeyin.
Hocam öncelikle sana çok teşekkür ederim önceki başlığımda ki bilgilendirmeler için,ilk modeli 32dp,2020 yılında güncellenen bu modeli dp 32 sd olarak geçiyor,daha analog olması tercihimde etkili oldu,öğrenimimi bunda yaptıktan sonra yeğenime verip üst modellere geçmeyi planlıyorum.@gokhanakcagoz hayırlı olsun. Yalnız monitörlerden doğru duyum için ; tweter'ların kulak hizanızda bulunmasına dikkat edin. Ayrıca 7 inch'lik bu monitörler şu anda durduğu ahşap zemin üzerinde ister istemez uğuldayacaktır. Dolayısıyla bu sorunu azaltmak için monitörlerin altına bu işler için yapılmış pad koymayı ihmal etmeyin.
Yeğenin şanslıymış 👏Hocam öncelikle sana çok teşekkür ederim önceki başlığımda ki bilgilendirmeler için,ilk modeli 32dp,2020 yılında güncellenen bu modeli dp 32 sd olarak geçiyor,daha analog olması tercihimde etkili oldu,öğrenimimi bunda yaptıktan sonra yeğenime verip üst modellere geçmeyi planlıyorum.
Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz için çok teşekkürler.
Dumanlı derken? Duman tonu bulundu mu? 🤯Bakalaım ilerleteyim biraz patlatırız bir Dumanlı albüm 😀
hayatımda ilk defa ... son günlerde forumdaki yeni Duman dalgasını da düşünerek merak ettim google ettim... sadece 6 saniyemi aldı... meğerse varmış örneği...aha bu işte yav kalanı da kulağınıza göre şekillendirinDumanlı derken? Duman tonu bulundu mu? 🤯
Bunu da aldım.2023 Listem an itibarıyla bitti.Aldım sonunda.Şimdi sırada püsküllü deri ceket var.
schecter damien elite 6 frHayret, bu başlık bu saate kadar nasıl açılmamış.
Elbette hayal etmekten bahsediyoruz. Ama ben gerçekçi hayal edeceğim.
Boss IR-200: Analog ekipmanı direk sisteme girmek ve kayıt için ideal bir cihaza benziyor. Ama sanki GE300 Lite halen daha cazip🙂
Schecter Nick Johnston Strat: Henüz denemedim, ama yeşil renkli olan kağıt üzerinde çok güzel duruyor.
Victory pedalları: Yeni çıktılar. Sheriff de, Duchess da güzel.
Dahili Expression pedal gerekmiyorsa Gigboardu tavsiye ederim.Yapacağınız işe...Headrush mx5 bakmaya başladım sizin yüzünüzden.
Yani wah pedalı lazım.Malum metallica çalmak wah pedalı olmadan imkansız bir şey.Arada funk var onlarda da wah lazım.Dahili Expression pedal gerekmiyorsa Gigboardu tavsiye ederim.