Evet, ne demiştik, nerde kalmıştık...2023'ün bitmesine daha 1 çeyrek var... herhangi birşeye ihtiyaç yok ama kim bilir...😅 never say never.
Amfi ve kabin taraflarında herhangi bir değişiklik düşünmüyorum. Ama olur da biri bana EVH 5150 iii Stealth veya Victory Kraken head hediye ederse hayır demem 😆
Processor taraflarında belki birşey olur. Boyut küçültme ve model yükseltmek amaçlı olarak Headrush Pedalboard'dan daha ufak ve hafif bir modele geçiş olabilir.
Adaylar Fractal fm3, Headrush Core veya Mooer GE300/ lite. Belki de birkaç aya yeni modeller de çıkabilir, zira şuanki en iyi dediğimiz processorlerin nerdeyse tamamı hâlâ 4-5 sene öncenin teknolojisi-modelleri. Mooer ve Neural yeni birşeyler patlatabilir gibi duruyor, belki de Fractal.
Bu esnada yeni Headrush Core modeli çok güzel görünüyor 😍
Headrush Pedalboard gitti, yerine Headrush Core geldi. 2023'ü kapatmış oldum ( 😁 )
Çok güzel yapmışlar aleti namıssızlar
İlk açılışta direkt wi-fi'ye bağlandı, yeni firmware varmış, direkt güncelledi kablosuz olarak. Bulut bağlantısı ve sınırsız klon, rig indirme, eski modelleri de tablet gibiydi, bu model iPad olmuş resmen. Boyut olarak da mükemmel, Gigboarddan az biraz daha geniş, Pedalboard/Prime'dan epey küçük.