Zabıta baskın yaptı geçen, telleri hemen kayınçonun aktara sakladık.
Yarın öbür gün kapınıza polis maliye dayanmaz umarım. Ehonomi çoh eyi, fiyatlar stokcular yüzünden artıyor 😂Ekonomi senin benim gibi stokçular yüzden ne hale geldi hocam 😊
paketi açılmamış ernie ball'ların paslandığına gözlerimle şahidim. elixir'de kaplama var gerçi ne olur bilemem.@solitude71 Ben de benzer bir şey yapıyorum ama aklımı kurcalayan şey bu ürünlerin raf ömrü ne kadardır? Alıyoruz bir sene sonra gitara takıyoruz bazen. Gözle görülür paslanma fark etmedim şimdiye kadar. Ama belki çalıma, sese etkisi olabilir.
@solitude71 Ben de benzer bir şey yapıyorum ama aklımı kurcalayan şey bu ürünlerin raf ömrü ne kadardır? Alıyoruz bir sene sonra gitara takıyoruz bazen. Gözle görülür paslanma fark etmedim şimdiye kadar. Ama belki çalıma, sese etkisi olabilir.
Abilerim ablalarım , istediğimi aldım bu arada. Darısı sizin başınıza alırsınız istediğinizi umarım.üniversite sınavında iyi bir sonuç
Hadi hayırlı olsun. Tebrikler 👏👏👏👏👏 Nereyi kazanıyorsun?Abilerim ablalarım , istediğimi aldım bu arada. Darısı sizin başınıza alırsınız istediğinizi umarım.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi. Forumda helalmustafaabi vardı onunla meslektaş olacağız inşallah.Hadi hayırlı olsun. Tebrikler 👏👏👏👏👏 Nereyi kazanıyorsun?
Süper 👏👏👏👏👏Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi. Forumda helalmustafaabi vardı onunla meslektaş olacağız inşallah.
Kardeşim hayırlı olsun, sıkıntılı bir meslek seçmişsin. Umarım çocukluk hayalin falandır doktor olmak.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi. Forumda helalmustafaabi vardı onunla meslektaş olacağız inşallah.
Yan dal olarak uzak doğu sporları şart artık 😎Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi. Forumda helalmustafaabi vardı onunla meslektaş olacağız inşallah.
eşek sudan geliyormuş hocam sıkıntı yokOff mezun olsa da dövsek….
çok üzülerek yapıyorum bu trajik espriyi 😞
Üniversite zamanı aikido yapıyordum, bu sene karateye de başladım. Hasta profili ben okurken savunma ile kontrol edilebilir haldeydi fakat şu an pek öyle değil 😀Yan dal olarak uzak doğu sporları şart artık 😎
Hayırlı olsun. Unboxing video bekliyoruz 😆