"Merhaba. Ben şüpheliyim. Beni inceleyin" case'i 😀Korkarım artık çok geç. 😂
Getirmek falan da zor, eşşek ölüsü gibi ağır meret.
Böyle bir gitar elde taşırken acaba kaç güvenlik noktası kontrole alır beni?
161131 eklentisini görüntüle
"Merhaba. Ben şüpheliyim. Beni inceleyin" case'i 😀Korkarım artık çok geç. 😂
Getirmek falan da zor, eşşek ölüsü gibi ağır meret.
Böyle bir gitar elde taşırken acaba kaç güvenlik noktası kontrole alır beni?
161131 eklentisini görüntüle
Schechter kolay da Kokoreç çok pahalı olmuş 😅schecter demon 7. ha bide kokoreç
dogru diyon abi. gecen gittim yuz lira diyor. cebimdeki 75 lira ile bi bakistik..Schechter kolay da Kokoreç çok pahalı olmuş
Hocam yeni mac mini m2 aldım. 16 gb olanı alın mutlaka. Ses kartı da ik multimedia serisinden alırsanız tonex se ve amplitube 5 se geliyor yanında.Fender mim tele için kafamdaki değişikliklerin çoğunu yaptım, gerisini de kovalamam artık diye düşünüyorum. Sırada S7521 için köprü değişimi var. Solomusic'den Koray abi ile konuştuğumuz üzere planda bir sarkma olmazsa bir adet hipshot hi-mass köprü getirteceğim bu hatun için. Haricinde ise sistemim artık yavaştan eskimiş durumda. Sırasıyla yeni bir imac veya mac mini + monitör, tannoy reveal 505'lerin yanına 7" bir set referans monitörü ve tabi ki ses kartı güncellemesi şu anda aklımdakiler.
İlk sayfada yazdığım 7 ve 8 telli planları tabi ki birer hayal ürünü ve ihtiyaç dahilinde değiller fakat belli olmaz. Ibanez kalkıp da beklediğim tasarım niteliklerine sahip bir 7 telli saber ile gelirse affetmem çakarım, sonuçta yıllardır bu seriyi iyiden gözardı ettiler. Belki 2024 için güzel bir model ile telafi ederler.
Ötesinde sağlık & huzur kaçmasın gerisi teferruat tabi ki.