Mesajım bol ironi ve kinaye içeriyordu 😜Hanımcılık kazanacak o zaman?🫡 😂
Evden çıkan her gitarın yerine 2-3 tane geliyor, azaltmaya gideceğim diyorum hangisini?
Paradox
Son düzenleme:
Mesajım bol ironi ve kinaye içeriyordu 😜Hanımcılık kazanacak o zaman?🫡 😂
Hanım bazen bütün bu aldıklarını çalıyor musun, mesela bu diğernden farklı ne yapıyor filan diyor... başımı yere eğiyorum... 🙁
Demek ki siz de Ola gibi çalmaya başladınız. Adam hangi gitarı hangi amfiyi çalsa hep benzer tonlar 😄yav sorma... Core ile oynuyorum bu ara sürekli... bazen sorarım hanıma bi dinle bu mu yoksa bu mu diye... 6505+, Peavey XXX ve ENGL PB hepsine aynı bunlar cugu cugu çalıyorsun zaten hepsi aynı geliyor dedi... iyi de müzik dinleyicisidir ha
seni acil evermemiz lazım zaten yoksa bu işin sonu yok.Abi hepsi farklı tınlıyor, bak şimdi bu marşal, bu friedman, bu soldano derken benim amfilerin sıfat;
162759 eklentisini görüntüle
Benim de umudum inşallah tel alabilirim, elimdeki pedal bozulmaz da gitar çalabilirim yönünde. 😀yeni yılda para denkleştirip yeni elixir takım tel alırım inş...
şuraya bi güncelleme getireyim 2024 olmadan elimde olacak ama id core 20 v3 yolda geliyor 😃Fender mustang lt25 , harley benton st62 şu 2 ay içinde alacağım muhtemel cihazlar bunlar , sonrasına bakalım belki birkaç harley benton daha alabilirim feci fanı oldum markanın.
Gözler kalbin aynasıdır 🤣valla ben de sanırım konuyu ev almaya diye çevirecem 🙂 ... burada mutluyz huzurluyuz ama 2024 için yeniden bir Roland TD serisi şöyle kallavi olanlardan bakıyordum... hanım direkt yeni eve geçersek alırsın bu odan iş çıkışı metrobüs içi gibi oldu, yer kalmadı yeter .... demedi ama öyle bir baktı diyeyim size 🙂