Forum üyelerine, size özel bir indirim yapabilirim.Hocam sahibinde gördüğüm ilan sizin mi bilmiyorum ama takipteyim zaten \m/
Yazık o paraya (Türkiye fiyatı için diyorum), atla git Almanya'dan al gel. Çok daha ucuza gelir. Gezdiğin de yanına kâr kalır.Fender Jim Root Jazzmaster istiyorum ama biraz zor gibi, 100.000 tl gibi saçma bir ücreti var. O kadar ayırabileceğim bir bütçe olsaydı düşünmeden alırdım.
Evet ne yazık ki fiyatlar uçmuş, Almanya'ya gidip alma fikri daha sağlıklı, çünkü ciddi fiyat farkı oynuyor arada. LTD Deluxe EC-1000 VB çok güzel bir gitar, aşırı pahalı da değil ve çok güzel görünümlü bir gitar, eğer bu gitara sahip olamazsam onu düşünebilirim. Harley Benton JA-20HH bu gitarın kopyası, acaba onu alsam luthiere götürsem birebir benzetebilir mi merak ediyorum doğrusu.Yazık o paraya (Türkiye fiyatı için diyorum), atla git Almanya'dan al gel. Çok daha ucuza gelir. Gezdiğin de yanına kâr kalır.
Fender ve Gibsonlar her nedense Avrupa ile Türkiye arasında nerdeyse 2 kat fark var, ama Ibanez, ltd alırsanız hemen hemen aynı fiyata
ikinci gitar ve ikinci amfimi alınca ya belki 3 ama sanmam ya bunlar tamamdır diye düşünüp söylediğim cümleSonra da heralde başka birşey almaya ihtiyacım kalmaz.
☺😃☺ikinci gitar ve ikinci amfimi alınca ya belki 3 ama sanmam ya bunlar tamamdır diye düşünüp söylediğim cümle
Hanımcılık kazanacak o zaman?🫡 😂Ben hiçbir şey almayı düşünmüyorum 😅😂
Yerse tabii...
2023'te çok şey aldım,