Þeytantüyü

;) evet arkadaslar bugun biraz daha sakinim. hakikaten gitmek isteyeni zorla tutacak degiliz.

biz buradan konusmaya devam edebiliriz eger ŞT için de bir mahsuru yoksa.

neyse bu konuyu daha fazla uzatmayayim. gun dogmadan neler dogar demisler. bekleyelim ve gorelim.

volkan 04 subat belli oldu mu? nerde olacak?bir de bayramda calisiyomusunuz ben en erken o tarihlerde Ankara'da olabilicem.

herkes kendine iyi baksin :) openzi
 
evet.pitch dark cım hoşgeldin sende aramıza.sanırım senide buraya bağlamaya başlayacağız.okulda söylerim sana söyleyeceklerimi.diğer foruma gelince ben yazı yazdım arkadaşlar..çünkü bizim son forumda kapatıldı.bunda sanırım en büyükj pay benim.ve volkanın uğraşlarını gördükçe kendime biraz kızdım ve kendimi oraya yazmak zorunda hissettim ve yazmayada devam edeceğim.orayı çok sevdiğim için değil.ne bileyim ya amcamın uğraşları falan burayada yazacağım diğer yarımda burada kalıyor çünkü.hem ne demişler bir forumun nesi var iki forumun bişeyi vardır herhalde:psaçmaladım galiba affedin ama ödev yapmaktan gelip yazmak insanı acayip yoruyor.herkesi kocaman öpüyorum.kunduncum sende buradasın ya geçen gün kaçmış dikkatimden.öpüldünüz tarafımdan kocaman...
 
slm arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam herkese hoşgeldiniz demiştim. ayrıca aramıza pentatonic83 katılmış, sana da hoşgeldin diyorum. epeydir gelemiyordum üzgünüm.
Sizlere birşey söylemek istiyorum, eğer şu sıralar yaşananlar aramızda gerginlik yaratıp, arkadaşlığımızı, dostluğumuzu etkileyecekse ben hiçbir yerde yazmamaya razıyım. sanırım bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılıp, değerlendirildim, inanın bunlara hiç gerek yok, isterseniz ben çekilebilirim. şeytantüyünün başka elemanları da var...
saygılar
 
volkancim asla oyle birsey soz konusu olamaz. bizim dostlugumuz bakidir ve oyle kalcaktir. benimki sadece obur tarafi protesto. asla ŞT ile alakali birsey degil. ayrica ŞT sensiz olmaz, olamaz biliyosun. sevgiler ve saygilar bizden.
 
Volkan sltrkc çok doğru söylüyor sen varsın diye bu kadar yoğunlaştı forum senin yazıp yazmamanla ilgili değil tepkiler.. Zaten şeytantüyü ortak paydamız onun için burdayız seni ve de grubu çok sevdiğimiz için (ayda yılda bir dinleyebilsek bile) ama öbür tarafta olaylar şahsileştirildi ve hakarete vardırıldı (kim tarafındn hepimiz biliyoruz..) sadece ondan uzak durmak adına bizim yaptığımız.. Sen sakın çekilme bak rica ediyoruz biz gücümüz yettiği kadar orada olmasak ta "burada" yanınızdayız..

bir de sltrkc'm ogün bey gölgeye teşrif ediomuş 8 inde :)) sana bir afiş kapıjaktım ama başı kalabalıktı yaw :) neyse arkadaşlar öptüm herkesii orada burada ya da herhangi bir yerde beraberiz işte ötesi yok :)) görüşürüz...
 
ben de bara gitmek istediğimde genelde barakaya gidip şeytan tüyü dinliyorum ama yavaş yavaş vazgeçebilirim.öncelikle söylediğiniz parçalarda çok başarılısınız bu bir gerçek ama dedikleri gibi repertuarınıza yeni parçalar eklemelisiniz.sizi dinlemeye gelmezsem iki nedeni olabilir,birincisi barakanın ortamı,ikincisi de daha sert bi şeyler dinleme isteği...
 
bu arada yer krizi sebebiyle arada kaynadigini dusunuyorum. volkan 4 subat programi belli oldu mu? mekan, saat gibi...haberlerini bekliyoruz.

ceyceyim cok duygulandirdin beni sagol. afis icin ben Ogun Sanlisoy web ekibine yazdim, bakalim gondereceklermi?
 
aiolos baraka ortamı değilde giden insanlardan bazıları ve gitme amaçları rahatsız ediyor doğru diyorsun.. repertuarları daha sert olabilir ama o da sanki bu derece iyi durmaz üstlerinde ya ne bileyim tutup my dying bride dan overkill dan fln çalmaya kalksalar kaçımız dinleriz değil mi ama :) çoğunluğa hitap ediyorlar bence en iyisini de yapıyorlar .. Bir de zevk aldıkları şarkıları çalıyorlar bence yani ne bileyim sahnede hep iyi enerji war :)

sltrkc konser bitsin alırız direk ya :) şimdi istemek tuhaf kaçardı :) ama ben de merak ettim web ekibi ne yapıjak :) bu arada bu konuda ben mor ve ötesi ni tebrik etmek isterim hazirandı galiba son cdlerini kargoyla adresime ücretsiz yolladılar :) sözünün eri olmak başka bişi :)

öptüm herksi mujukz
 
sevgili aiolos, sende aramıza hoşgeldin. iki şey söylemek istiyorum, 1) Yılbaşından sonra baraka'ya gelenlerin içeriye alınması konusunda yeni bir uygulama başlatılacak. çünkü bundan çok kişi şikayetçi. ve defalarca işletmeye bizzat kendim uyarıda bulundum. Son konuşmam da ise, dikkat etmedikleri takdirde benim sahne performansımında gelen magalak tayfaya göre olacağını ve bunun da hem işletme, hemde şeytantüyü dinleyicisi için hiç iyi olmayacağını söyledim. Bunu ukalalık olarak algılama, şeytantüyü denince akla baraka geliyor, baraka deyince de şeytantüyü. açıldığından beri (daha öncesi de var-kavel) artık bütünleştik ve ben bunun daha iyi olmasını hedeflerken, sırf böyle bir şey yüzünden sorumsuz davranmalarına izin veremem, elbette önce kendi grubumu düşündüğüm için, sonra mekan. 2. konuya gelince : Resime hasta oldum, hatta kıskandım :) Kopyacı demezsen bende oğlumun fotoğrafını koymak istiyorum. Uyy yerim ben onu...
 
sltrkc, canım benim ben anlayamadım, ogün'ün afişinden mi istiyorsun? Eğer öyleyse kolay, haber ver lütfen. ayrıca IV de 15 Şubat'ta Nev konseri var, onu da burdan haber vereyim. Nev için afiş (cep tel;)) istersen hallederim, ehu ehu adamlarımız var icabında :)

4 şubat için ben hala görüşmeye gidemedim, şu sıralar acayip yoğunum. İnşallah ilk fırsatta görüşüp anında haber vereceğim. öpüyorum...
 
ben bir msj attım ama kime gitti bilmiyorum. tekrar:

* * * İ Y İ S E N E L E R * * *

ÖLENE KADAR (HEP YENİ YILDA DERLER) HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...
 
Volkancim evet yav ogünün afisinden istiyorum. Yani oyle sagdan soldan asirmak, kapmak pek de benim yapima uyan seyler degil, eger varsa boyle bir imkanin super olur:))nev konusuna da gelince yok sagol ben almiyayim belki fanlari vardir onlarin yerini isgal etmek istemem :))

ayrica 04 subat icin kostur valla en on siralarda sizi izliyor olacagim. canlarim istanbula tesrif ediyor kacarmi bu konser :))

Son Olarak Herkese İyi ve Mutlu Seneler Kendinize İyi Bakin 2005'e Mutlu ve Huzurlu Girmeniz Dilegiyle!

Ayrica Forum Yoneticilerine de bize sagladiklari huzurlu ortamdan dolayi tesekkurler. Tum ekibe iyi seneler :))
 
o zaman bu zamandır dostlar
ne ister neyi özleriz
denizini arayan akarsulara benzeriz
pencereler bırak açık kalsın
geceleri yağmurlar yağsın
güne bakan düşlerimiz yağmur sesiyle çoğalsın..

umarım bu sene de yağmur sesiyle çoğalan düşlerimiz bizimle olur :) sağlık başarı mutluluk ya da en azından "umut" hep sizinle olsun :)
iyi seneler :)
 
slm millet, tekrar hepinize mutlu yıllar :) arkadaşlar ŞT böyle miydi yaw, bırakın listebaşını, ikinci sayfalarda geziyoruz. Hadi bakalım elinize kuvvet.

hepinizi öpüyorum
 
aaaa ciddimi volkan, muhakkak haberim olsun valla bozusuruz sonra :))

umarim herkes diledigince mutlu girmistir yeni yila. volkancim senin soruna gelince, tabiki ankarada olmak isterdim, maalesef istanbul dayim. ama gelis gunum belli oldu arkadaslar :)) ayin 19'unda insallah ordayim.

volkancim farkettigin gibi burasi obur taraftan daha kalabalik bir de burdaki kitle daha birbirine bagli. burada surekli liste basi olan bir grup yok zaten. ama belli favori gruplar var, atilan mesajlardan anliyoruz. dileriz en kisa surede ŞT de forumda kendini belli edecektir.

Hepinizi optum, kendinize iyi bakin. ;)
 
şu an ankara'dayım ve istanbul antalya iskenderun hiç fark etmez (3ünden birinde) denize karşı uzun uzun oturmak istiyorum :) ya çok özledim denizi dalga seslerini o sonsuz maviliği fln :( ama gel gör ki elde ankara nın taşlı yolları çalışma masam ve çalışmam gereken dağ gibi notlardan başka bişi yok :)

sltrkc aah ah :) kıskanıyoruuuummmmm :) :) :) henüz 3 yaşında .. die devam ederdim ama hakkı bulut için erken bir saat ehehe

"bak denizin ortasındayız rüzgarlar altında, yağmurumuz artık yok.." demek dileğiyle :)

öptüm herkesiii görüşürüz :)
 
Geri
Üst