KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

8 Mayıs 2005 KaraLeke Biziz Rock Bar'da... Magick ve Soulitary ile aynı sahnede, ha bir de sanırım Eren Kömürlü varmış.
 
Metal Day #5: Metal Party (Eski tayfa çok iyi bilir bu konserleri.Şu an veya eskiden çok iyi iş çıkartan bir çok metal grubu ilk konserini bu konserlerde vermişti.Ve zamanında amatör konserleri gazlayan bir oluşumdu.Tekrar başlıyor...)

Tarih: 8 Mayıs 2005 PAZAR

Yer: Biziz Rock Bar

Kapı Açılış: 14:00 (Gruplar yaklaşık saat 15:00 gibi sahne almaya başlayacaklar.)

Gruplar: (Sırasıyla)

KaraLeke (Yeni fakat heavy metal için ışık veren bir grup olarak ilk sırada sizi ısındıracaklar.)

Eren Kömürlü Band (Çok konuşulan ve birçok insanın merakla izlemek istediği bir gitarist ve grubu.)

SouliTarY (Yıllardır çizgisini bozmadan koruyan,gerek enerjisi gerek sahnesi gerek besteleri olsun işini en iyi biçimde yapmaya çalışan ve 10. Roxy Müzik Yarışmasında FİNALe kalan SouliTarY elemeler öncesi bu konserde sizinle.)

Magick (Yılların eskitemediği Türkiye'nin en iyi thrash/heavy metal gruplarından olan, mükemmel besteleri ve başarıyla coverladıkları şarkılarıyla Magick uzun bir aradan sonra Ankara'da tekrar sevenleriyle birlikte.)

Crossfire (Türkiye'nin en iyi power-thrash gruplarından olan Crossfire başarılı albümleri sonrası ilk Ankara konseriyle sizleri ve Nightwolves'larını unutulmayacak bir enerji ve müzik ziyafetine bekliyor.)

Let the metal begin...

Giriş: 5 YTL
Bira: 2.5 YTL

...Anti-Organizasyon...
 
Diyv e başarı dileklerinden dolayı teşekkürler . Bekliyoruz tüm Diyv takımını. Yahu ben çok heyecanlandım , Şu Gruplara bakarmısınız Magick , Soulitary ve Crossfire !!!!!!!!! Bu bizim için büyük bir şeref . Herkezi bu devleri dinlemeye çağırıyorum!!!!!!!!!!!!
 
A n O v A
(analyze of varince)

Konser Tarihleri :

#13 mayıs A. Ü. Ziraat Fakültesi
#17 mayıs A. Ü. veterinerlik fakültesi

girmek problem olur diyorsanız , emreakyuz@gmail.com a mail atın yardımcı oluruz... tabi tel. nonuzu bırakınız maille... görüşürüz...
bu günküne geç kaldınız ama bunlara bizde bekleriz. ortak bir konserde buluşmak dileğiyle

A n O v A
(analyze of varince)
 
KehaneTEmre demiş ki:
Başarılar Karaleke
Iron Maiden Rulez ;)

:)
Harbiden bizim playlist de Iron Maiden ağırlıklı oldu. Verilecek zaman kısıtlı olacağı için 2 tane şarkı attık, attıklarımız Maiden değildi, bir Maiden yoğunluğu oluştu :)
Ama çok da güzel oldu :) Hayırlısı olsun, Tanrı utandırmaya...
 
Gazi Üniversitesi'ndeki konser için başarılar diliyoruz. Çalıştığımız için, gelemeyeceğiz, ama Biziz'deki konserde sizleri dinlemeyi fırsatı bulacağız. Ben üniversitedeyken Iron Maiden'i çok dinlerdim - 80'li yıllarda ama. Daha çok yeni parçaları mı çalıyorsunuz?
 
Kara Lekeye Başarılar Kaçırdığım için üzüldüm çookkkk sağlam adamların yanında sahneye çıkıyorsunuz ama başarılı olacağınızdan hiç şüpem yokkk
 
97-98 senelerinde KaraLeke diye bir program vardı Eko TV'de. Güven E.E., Güzin (soyadını hatırlayamıyorum) ve Çağlan Tekil yapıyordu programı. Güven E.E. ayrılınca yerine RTN'den Emre Alkoç geçmişti.
O dönemlere denk gelemedim ama bu grubu görünce aklıma o geldi birdenbire.

8 Mayıs'ta KaraLeke'ye başarılar. Bayağı merak ettim doğrusu.
 
Geri
Üst