Rind

ardanın ayrıldığına üzüldüm,ama sevindiğim kısım ise profesyonel olarak devam edicek artık....hayırlısı diyoruz ve meseleyi kapatıyoruz :)
depremciğim bu yeni yılın sana ve müzik hayatına şans ve güzellikler getirmesini diliyorum...herşey gönlünce olsun... ayrıca ben inanıyorum az kaldı depremin patlamasına.... kolay gelsin hepinize :)
 
Bi profesyonellik anlayışıdır almış gidiyo. Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Nice insanlar amatör ruhumuzu kaybettik modunda yakınıp duruken bu şekilde bi ''Profesyonelleşelim'' tavrını anlamadım ben.
Ardaya gelince.. Yıllarca beraber birşeyler için uğraştık. İçinde hiçbir kötü düşünce olduğuna inanmıyorum demeyi bırak inananların karşısındayım. Arda'nın kendisi için en iyi olanı seçebilecek zekaya sahip olduğunu biliyorum. Bence bu forumda neden öyle oldu neden böyle oldu muhabbetlerini bırakıp ''Deprem'' grubundan gelecek sevinçli haberleri beklemeye başlayalım. Deprem ve Ertuğrula gelince sanırım herzamankinden daha fazla çalışmanız lazım. ;)
Ama unutmayın iyi olan kazanır...
 
biz her zaman hepimiz dostuz, kardeşiz ve birbirimizin seçimlerine saygılıyız...bu zamana kadar ne yaptıysak beraber yaptık...kesinlikle ve kesinlikle bu bizim hayat içindeki birlikteliğimizi bozacak birşey değil...umarız ki arda için en iyisi olur...

gelelim gruptaki yeniliklere...DEPREM davulcusunu buldu!!!!
eski dostlarımızın DEGİKA adındaki grubundan tanıdğımız Can adlı şahsiyeti bundan sonra DEPREM sahnelerinde baget sallarken göreceksiniz...hayırlı bir seçim olduğunu düşünüyoruz...vokal adaylarıda kafamızda şekillenmeye başladı...DEPREM en kısa zamanda ziyadesiyle sarsa sarsa geri döncektir... ;)

Sevgiler Saygılar...
 
DePReM grubu uznca bir beklemenin ardından yeni kadrosu ile tekrar sizlerin karşısında olacaktır...

Vokal gitar ==> Onur Çıgın
Gitar ==> Deprem Gürdal
Bas Gitar ==> Ertugrul Kulaksızoğlu
Davul ==> Can Güler

Grup içinde yeni kararlar alınmış olunmasıyla beraber, yapmak istediklerimiz ve yapacak olduklarımızla birlikte yeni bir DePReM seyredeceksiniz ve dinleyeceksiniz...
Görüşmek üzere...
 
şükürler olsun.oh. :D çok sevindim gerçekten.umarım herşey istediğiniz gibi olur.yeni gelen elemanlarla tam gaz deprem :D

antalya konser istiyoruz.hadi bakalım !
 
Geri
Üst