Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

Paul diye bi eleman satıyodu 1-2 sene önce açıkcası
şimdi nerde kim aldı bilmiyorum.İstanbul bebek'te bi carvin distribütörü vardı diye biliyorum ayrıca bi araştır bakalım.
 
Teşekkürler ama ellerinde yoksa onlara gitmem gereksiz cunku svt3pronun amerika fiyatından daha fazla bir fiyat isticekleri kesin gider amerikadan tonunu bildigim amfiyi alırım nasıl ama :D
 
yaa bu amfilere verdiiniz linkten ben baktımm aynı kafa var sanki kombolarada da.nasıl acaba komboları bilen var mı?(bu kombo olayıda pizza siparişi gibi abiicim yaa)
 
Seyfi aşağıda yolladığım link'te user review kısmına tıklayıp kullananların yorumlarını okuyabilirsin.Genel bi fikir verebilir.
http://www.harmony-central.com/
Comboların üstündekiler görüntü olarak aynı ama watt olarak aynı değiller.Bi de ucuza satılıyo olabilir burda da Carvin'ler bi arayıp sorabilirsin.Ucuzun iyisi aletler Carvin'ler.Bi dene genede.Ama anfi denince bi kaç marka var biliyosun Ampeg,Eden,Swr,Ebs gibi garanti olan bence.
 
arkadaşlar reviewler yanıltıcı olabiliyor. sonuçta insanlar par averiyor ve o aletlerhakkınd abu yüzden kötü yazmıyorlar genelde. 300 dolarlık bir alet 10 alabiliyorken, 2500 dolarlık bi alet 8 alıyor. burda insanların fiyat-kalite olayını da hesaba kattığını sanmıyorum.
neyse aslında ben de bayağı baktığım için söylüyorum bunu. bugüne kadar ki tecrübem de şunu diyor eğer reviewler baz alınacaksa hakkında çok review yazılanlara güvenebilirisniz. örneğin 5-6 kişinin yazdığı pek bir referans olmayabilir ama 20den fazla insanınki referans olur. ki zaten hakkında çok review yazılan aletlerin kötü ve iyi yönleri çoğu insan tarafından vurgulanıyor.
bu arada seyfi bassnw.com a tıkla istersen, ampeglerde deallar var ve çok ucuz fiyatlar, yani istetsen gümrük bile girse burdan alacağından ucuz olur gibi geliyor bana. ama eğe rbu şe para yatıracaksan ve yurtdışında tanıdğın varsa ben ampeg önermem açıkçası. çok daha üst sınıf anfiler var çünkü bana kalırsa.
 
aaaaa abi bu site ne yaa bu satanlar kafayı yemiş.varya şu ampegin ba-115 hp side var işte burdakiynen 500 dolar fark ediyo nerdeyse .işte süperde bende süper olsam şöle hop ben geldim diyip gidip alsam gelsem tüm dükkanı ordaki(ehuehu).burda satarım , dükkan açarım hatta sadece ordan getirdiklerimi satarım.
işin geyiği neysede ben zaten sitelerdeki oylamalara bakmıyom yaa.aslında o iş iyi gibi ama nasıl yada napcamı bilmiyom gümrük falan hiç bilmiyom nerden alcam.ne kadar vercem nasıl olur.gene burdan alıcaz gibi sonuç olarak ,oda acık para biriktirmeye devam etcez.yoksa tak der alırım hemen.ama gerisi muallakta kalır
 
yada bilen arkadaşlar biraz açsa konuyu nasıl yapılır die. sipariş verenler baya varmış benim okuduğum kadarıylan forumdan biraz bilgi verirsenizz işte kafamıza yatarsa neden olmasın demi.
ilgiler için çok çok teşekkürler.ukumuz genişliyo falla
 
:) Teşekkürler ares75. Güzel de bir avatar hazırlamışlar:
bx3_msn.jpg
 
ahh bide Victor Wooten olsaymış.haa bide john patitucci oolsaymış..yaa bide Marcus Miller yaa bide ...abi bunlar bitmez saysay yaa bayılıyom hepsinee yaa...
süper olmuş ama.
 
arkadaşlar basımda la telinin sesi diğer tellere gore daha sonük,daha az geliyo ne yapmalıyım? slap'lerde fln ses çıkmıyo neredeyse. diğer tellerde bir sorun yok.tellerim daddario bu arada...
 
Daha başka kullandığın tellerde de aynı sorun vardıysa eğer bass'ın yapısal bi sorunu var demektir direk sat o bass'ı başka bişey al hemen.Yok eğer bu son taktığın takımda böyle bişey olduysa eğer ,bayat tel denk gelmiş başka bi takım satın al.Bende Rotosound'larda olmuştu bi kaç takımda bende tonunu çok sevmeme rağmen rotosound'dan vazgeçmiştim.Çünkü gördüğüm kadarıyla Rotosound'da bi kalite kontrol sorunu vardı yapım aşamasında.D'addario'da buna hiç rastlamadım müzik mağazasında çok uzun süredir bekleyip oksitlenmiş bi teli almış olabilirsin.
 
Arkadaşlar aranızda DR kullanan varmı?Varsa hi-beams vr lo-riders arasındaki farkları anlatabilirmi.Ayrıca memnunmu
 
ben yaklkaşık 4-5 aydır dr hi beam 40 lık kullanıyorum.çelik teller.gayet memnunum.elixirdeki yapay tizliği ken smith fender gibi tellerdeki güçsüzlüğü dr la giderdim.hi beam ve sun beam serilerini denedim sadece.sun beam nikel hi beam çelik.çelik ve nikelin farklılığından kaynaklanan bi farklılığı var bu 2 serinin.daha özel bi fark yok.
 
Eywallah Nyx the gyp,bende elixir'de aynı şeyi hissettim bi de belli bi tonu var güzel olsada fazla o tonun dışına çıkaramıyosun.Bide bişey sorucam bende 2 tane bass var biri 5 telli perdeli yamaha slap,rock,pop türü şeyler çalıyorum onunla hi-beams çok mu parlak ton olarak slap ve solo için iyi olurda rock çalarken de kurtarırmı sence,buanlamda lo-riders daha uygun bi seçimmi.Bide 4 telli perdesiz var sunbeams perdesize iyi gidiyo diyolar,önerilerin ne olabilir bana,sevgiler...
 
hi-beamde açıkçası benim hoşuma gitmiyor. bu zevk meselesi sanırım. bana da basları çok güçsüz gibi geliyor.low rider ın daha iyi olacağı kanısındayım. ama asıl güzel olan dr lar tyürkiyede yok.sanırım black beauty di model, of çok güzel tel onlar.
 
lo riders modelini hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmıyim fazla.ben de slap ve rock ta aynı bası kullanıyorum.slap tonu yeterince parlak benim için.finger'da da gereksiz bi tizlik yaratmıyo bu.belki bikaç gün.perdesizler için her zaman nikel teller çok güzel olur.ama bence klavyene zarar vermemek için flat wound kullan.çok fazla bitmiş kaliteli klavye gördüm bu aralar.
 
arkadaşlar burada hiç bass synthesizer konusu tartışıldı mı? bu konu çok çetrefilli ve bence ayarı en zor pedallardan biri, fikir paylaşımı belki işimize yarar. aslında bu konuya en iyi kerem tüzün cevap verir ama o da okur mu okumaz mı allah bilir tabi...
 
Geri
Üst