Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Dreems demiş ki:
ya bu fotolar bakacagız ama photos lıng mı calışmıyor ne oluyor bılgısı olan varmııı sayfayı acıyoruz ama photos lıng boşşşş

Bana bu mesajın geldiği yönünde hiç uyarı maili gelmemiş ben de doğal olarak cevap vermemişim, özür dilerim. Problem hala var mı yoksa giderip fotoğrafları görebildiniz mi? Yoksa yardım edeyim acilen.

Saygılar
 
Bu arada değinmek istediğim bir başka konu da Artun Ertürk adına açtığımız Yahoo mail grubunda şu an süregelmekte olan fikir alışverişimiz. Konumuz bu sene 24 Kasım'da gerçekleştirmeye uğraşacağımız Queen Gecesi.

Geçen sene Manhattan'da Radyo ODTU'nün düzenlediğine katılanlar tahmin edecektir nasıl bir şey olduğunu, işte şimdi biz de onun bu seneki organizasyonunu üstlenmek niyetindeyiz. Performans için de tabii ki D.I. düşünülüyor.

Bu konuda fikir verebilecek, katkıda bulunacak ve ayrıntıları merak eden arkadaşları http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ adresine bekliyoruz (üyelik gerekiyor tabii ki, fotoğraflarda da olduğu gibi). Forumu meşgul etmeyelim dedik.

Saygılar
 
Bu arada bilmem takip eden var mı ama Pamela Spence, Direc-t'le
birlikte 7 Ekim'de Saklıkent'te bir konser veriyor, D.I.'yi Pamela
Spence'e eşlik ederken izlemek isteyen arkadaşlara duyrulur. Bunu az
sonra Pamela'nın sayfasına da yazıyor olacagim zaten ya buraya da
yazayım dedim. Biletler Biletix'te :)
 
ya devam edıyor sorun bız goremedık fotoları Calavera.. sorunu da cozemedık ne yaptıysak olmadı neyse..baska bır yerde gorme sansımız varmı bu fotoğrafları...konser haberıne de sevındık eyvallah orda olacagız..
 
Fotoğrafları görmenin tek yolu gruba üye olmaktan geçiyor valla benim bildiğim :)
Grubun ana sayfasına http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ linkinden giriş yaptığınızda köşede Join This Group gibisinden bir kutucuk görüyorsanız derhal tıklayın ve grubun bir üyesi olarak ekranın sol tarafındaki -şu an turuncu olan- sütunda Photos'u tıklamak suretiyle fotoğraflara ulaşın :D Yine olmazsa da bana ulaşın yapalım bişiler :D

Saygılar
 
En yakın 24 Kasım var (kendim düzenlemeye uğraşıyorum diye diyorum :D ) Ama çok isterseniz daha öncesine de ayarlarız ;) Elimizden geleni ardımıza koymayız...

Saygılar
 
İstemek ne demek ölüyoruz :)

Bak misal bu cumartesi konser sonrası bir atraksiyon olabilir mi acaba :)

en azından bunu bugünden duyurabilirsek muhteşem olur...

Eskiden Cumartesileri 12 den sonra gölgede olurlardı, acaba gölgede bir nostaljimi yapsak :)
 
LiMoN demiş ki:
İstemek ne demek ölüyoruz :)

Bak misal bu cumartesi konser sonrası bir atraksiyon olabilir mi acaba :)

en azından bunu bugünden duyurabilirsek muhteşem olur...

Eskiden Cumartesileri 12 den sonra gölgede olurlardı, acaba gölgede bir nostaljimi yapsak :)

Şimdi öncelikle insaf, malum konser sonrası...Gerçi olmamış şey değil tarihte ama yine de... :) Gölge düşük bir ihtimal olur ama olursa If'te olur belki. Buradan ayrılmayın ben karara bağlanır bağlanmaz söylerim.

Saygılar
http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/
 
Konser tahminimizden de geç başladı ve dolayısıyla da geç bitti. Dolayısıyla istesek de reunion filan olmazmış :D Ama gayet güzel geçti tabii. Konserle ilgili ayrıntıları ve konserin fotoğraflarını kısa bir zaman sonra http://launch.groups.yahoo.com/group/pamelaspence/ ve http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ adreslerinde görebilirsiniz. (Sadece konserden değil gecenin devamından da 1-2 fotoğrafı beğeninize sunacağımı söylemekten gurur duyarım )

Saygılar
 
var mı bu konuda bir gelişme?

Şöyle ki 24'üyle ilgili çalışmalar sürüyor. Şimdilik kesinleşmiş bir tarafı yok denebilir. Fakat size iki iyi haberim var D.I.sever dostlarım; birincisi D.I. 10 Kasım Cuma günü yeni açılan mekanlardan Insula'da, ikincisi de 30'unda If'te karşınızda olacakları. :D

Çalışmalar devam ediyor diyebilirim. Ayrıntılarıysa bilahare veririm :)

Saygılar

http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/
 
Geri
Üst