Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Bu son mesajın geldiği tarihte hep beraber Siyasal Bilimler Fakültesi'ndeydik. Pamela Spence konseri malumunuz.
Diplomatic Immunity bir süre daha bu misyonla hareket ediyor olacak. Bu arada Barış Menküer de o gün oradaydı. Askerlik güzel bir ten rengi bırakmış kendilerine miras olarak :)
Onların yokluğunda çaldıkları mekanlar (=If & Gölge) yerlerini doldurmakta pek başarılı olamıyormuş sanırım...dedikodu işte :)
Neyse ben tekrar sahne alacakları zaman sizlere haber vermeye çalışacağım.

Saygılar

P.S.:Bu arada her ne kadar hazırlık aşamasında da olsa [email protected] ...
Bir de ilgililere [email protected] tabii ki... :)
 
ee soyle bir durum var, if`teki program iptal oldu.. cumartesi golge`de caldilar.. dayanilmaz guzellikteydi..
sanirim calmicaklar ama cok da emin deilim.. :roll:
 
İF e geldik, artık burda çalmayacak dediler... fakat c.tesi gölgede muhteşemdi. Ne kadar özlemişiz..

hem birey olarak hemde grup olarak harikalar..Bu bizi son görüşünüz falan gibi bişeyler dediler sanki ama umarım böyle bişi yoktur. Ankaralı rock seenler için ciddi bir kayıptr.

Bu arada afiş pek hoş olmuş...karizma yapmışlar.. :)
 
Sevgili Diplomatic Immuntiy sevenler,
Son aldığım habere göre grup cuma gecesi -bir zamanlar her cuma olduğu gibi(aaah ah)- If'te sahne alacak. Sanırım ertesi gün de -alakasız gibi gelse de- OverAll'da olma ihitmalleri varmış ama emin değiller kendileri de. İlk ağızdan edindiğim bilgi şimdilik bu kadar. Konfirmasyonunu da ilerleyen zamanda yaparım elbet.
Bu arada geçen haftaki event'i( :) ) İstanbul'da olduğumdan haber veremedim, üzgünüm. Bir daha olmamasına çalışıyorum, inanın :)

Neyse bir de şuna da bakın: [email protected]

bir de... [email protected]
 
Evet son aldığım enformasyonu size iletmekten kıvanç duyuyorum, bu gece oradalar. Yani son iki saatte bişi değişmez derseniz :) Söz konusu kişi Artun Ertürk ve arkadaşları olunca söylemek zor. Neyse 1,5-2 saate kadar Barış Menküer'li Diplomatic Immunity huzurlarınızda olacak.

P.S.:Jokermg?Avatar değiştirmişsiniz? Bakın tehdit etmek gibi olmasın, Sports International'daki afişlerinize bıyık, gözlük vs yapmaktan çekinmem, haberiniz olsun ;)
 
Aman üstadım çok korktum :D
Umarım yenisini beğenmişsindir :)
Zaten o afişleri değiştirecektik.
Artık çarşamba değil ctesi Overall'dayız çünkü.

Hayırlı işler :metal
 
Evet bu hafta da -"Belki bu bizi son görüşünüz" tadında da olsa- muhteşem bir performans sergilediler.
Ara verdiklerinde Alp Dündar'la yaptığımız muhabbet, ikinci yarının başındaki "Polemiğe girmeyelim arkadaşlar, turkrock.com'da yazılanları eşim de okuyor" gibi bir latifeyle sonuçlandı ve Queen'in şahane parçalarından Don't Stop Me Now -yine- sahibine gitti.
Aslında bu gayet iyi bir yöntemdir sahneden bakıldığında, zira seyircin gelir "Bilmemne'yi benim için çalar mısınız?" der, sen artık o gece konuştuğun 137. kişi olan bu hanımkızımızın adını hatırlayamazsın ve sonuç bu olabilir; "Bu şarkı sahibini biliyor". İyi yöntem değil mi? Tabii ki "Alp Dündar böyle yapıyor" demiyorum ama dün bu muhabbetin üstüne arkadaşlar arasında böyle bir fikir çıktı ortaya, sizinle de paylaşayım dedim. Öyle bir an olduğunda "Evet, beni kastediyor!" diye içi pır pır eden pekçok kişi oluyordur bir mekan dolusu insanın arasında, eminim :)
Neyse, dünün tek şaşırtıcı tarafı içeri girdiğimizde baterinin başında -yine :)- Eralp Güven'i görmek oldu, zira buradan da belirttiğim gibi Barış Menküer'i bekliyorduk. Eminim siz de bekliyordunuz. Bu konuda kendimi şöyle affettirebilirim; bir gece önce(=perşembe) Manhattan'a Wattz Up'ı dinlemeye gittik. Eralp'e "Yaşasın! Yarın If'te sizi dinliyor olucaz. Çok özlemişiz valla!" gibi bir şeyler dediğimde, her zamanki tavrıyla bana "Barış'ı mı özledin?" dedi. Siz olsanız aynı sonuca varmaz mıydınız? Neyse oldu bir kere :D
Bunun haricinde -Diplomatic Immunity'nin bendeki yerini bilen bilir ama bunu bir kenara koyup standart dinleyici gözüyle bakarsam- If'teki sahneyle birlikte grubun performansının da "yükseldiğini" düşünüyorum. Yani sanki eskisi kadar dinleyiciyle içiçe değillermiş gibi geldi bana. Pamela Spence'le turneye çıkıp buralardan epeyce bir süre ayrı kalmaları sanki onlara bir şeyleri unutturmuş gibiydi. Ya da şöyle diyebiliriz; hafif bir devlet memuru zihniyeti sözkonusuydu sanki; "Evet 2 aydır bizi bekliyordunuz ve işte geldik, şimdi çalıcaz ve paramızı alıcaz" gibi...Belki de ben onlardan biraz uzak kaldığım için böyle hissettim. Gerçi Pamela'nın konserlerinde -elbette ki Pamela için gidiyorduk ama- ara vermesini de sabırsızlıkla beklediğimiz oluyordu Alp Dündar 'dan 2 tane de olsa şarkı dinleyebilelim diye.
Yine de hak vermek lazım belki de, zira artık bu bir ek-iş gibi oldu onlar için(bilmem böyle bir terim var mı ama :) ). Herkes farklı bir yolda devam etmek üzere çünkü. Nasıl mı? Bir kısmını biliyorum zaten ama onları da benden duymayın, emin değilim :).
Bunun dışında performansları için söylenebilecek tek şey eskisinden daha iyi olduğudur. Bar sahnesiyle konser sahnesi arasında fark olduğunu hepimiz biliyoruz zaten ve ilkinden ikincisine geçip sonra ilkine geri dönmeleri, biz dinleyicilerin gayet güzel bir gece geçirmesine vesile oldu. Alp Dündar'ın sesine bir kez daha hayran olduk, Artun Ertürk'ün gitar soloları da...bir şey dememe gerek var mı? Sanmıyorum :D Mükemmeldi herkes.
Neyse, velhasıl kelâm Diplomatic Immunity dün gece bana -her şeye rağmen- biraz uzak geldi diyebilirim. Bundan sonra da uzak olacak gibi zaten. Gözden uzak olanın gönülden de uzak olmaması dileğiyle...:)

P.S.:Bu akşam -bir zamanlar her cumartesi olduğu gibi :)- Gölge'deler. Beklerler...:D
 
Tabii o olağanüstü afişi de unutmamak lazım. Artun Ertürk'ün de -her ne kadar başka bir şeyi kastederek söylediyse de- belirttiği gibi "hepsi rockstar olmuşlar" :D
 
Şimdi bu konuya kesin bir cevap veremiyorum dediğim gibi. Ama dün gece (cumartesi) Gölge'de olanlar hem çok eğlendi hem de üzüldü sanırm(hayranları için konuşuyorum elbet). Zira bu, yüksek bir ihtimalle -uzun bir süre için en azından- izledikleri son Diplomatic Immunity performansı oldu. Artun Ertürk'ün de dediği gibi "Mehmet Kölemen özel bir organizasyon yapmadıkça" onları Gölge'de göremeyeceğiz. Aynı şey If için de geçerli.
Tabii bu arada benim dün tükürdüğümün bir kısmını afiyetle yalamam gerekebilir zira dünkü performans cuma gecekinden daha iyiydi diyebilirim interaktiflik açısından değerlendirirsek. Çünkü gerçekten de ilk dinlediğim zamanlar ne hissettiysem dün gece de aynı şeyi hissettim diyebilirim. Belki de ilk dinlediğimde de Gölge'de olmamdan ve uzun süredir de orada bıulunmamış olmamdan kaynaklanıyordur. Bilemiyorum...Yoksa son programın büyüsü mü? :?
Neyse, sonuçta gayet başarılı bir performans sergileyerek tarihte -95'te açılmış- bir sayfayı daha kapadılar...arada bir aralanır belki..:)

Saygılar

P.S.:Dün gece The Exe (?) programını bitirmek üzereyken sahnenin yanında Barış Menküer'i görünce gaza gelip yaptığımız onca tezahürat boşa gitti. Kendisi dün gece grupla bu kapanışı yapmak yerine If'te Süleyman Bağcıoğlu ve arkadaşları(In Rock)la çalmayı tercih etmiş sanıyorum. Herhalde bir acil durum çağrısıydı. Yoksa yüreği kaldırmadığından cenazelere gelmeyen doktorlar gibi davranması için bir sebep yok değil mi? (Neden böyle acaip bi metafor seçtim ben de bilmiyorum, sormayın :D )
 
Calavera demiş ki:
Gölge'de olanlar hem çok eğlendi hem de üzüldü sanırm(hayranları için konuşuyorum elbet).
Zira bu, yüksek bir ihtimalle -uzun bir süre için en azından- izledikleri son Diplomatic Immunity performansı oldu.
Artun Ertürk'ün de dediği gibi "Mehmet Kölemen özel bir organizasyon yapmadıkça" onları Gölge'de göremeyeceğiz. Aynı şey If için de geçerli.
...
Bilemiyorum...Yoksa son programın büyüsü mü?

Neyse, sonuçta gayet başarılı bir performans sergileyerek tarihte -95'te açılmış- bir sayfayı daha kapadılar...arada bir aralanır belki..:)

Saygılar

Daha önce de açıklamaya çalıştım ama silindi maalesef.
Tekrar deneyeyim dedim, belki açıklayıcı olur :)
 
Geri
Üst