Thomann'dan Alışveriş

kargosu beklemede kalan arkadaşlar ben 10 gundur ukimde olan kargomu bekliyorum ve bugun müşteri hizmetleri üzerinden bir şikayet oluşturdum 5 saat sonra şöyle bir mail geldi en azından işlemleri hızlandırdı sanırım.
Gönderi gümrüklü madde olmasından dolayı bekletilmiş olup 05/03/2015 tarihinde alıcı adresine sevki için Bursa pim merkezine gönderilmiştir.En kısa sürede alıcı adresine teslimi sağlanacaktır.
Yardımcı olmak adına paylaşıyorum bilginize arkadaşlar.
 
Thomann'dan mikrofon sehpası ve bir apple bağlantı kablosu almayı düşünüyorum toplamda 30 euroyu geçmiyor ikisi. Spariş verecek arkadaşlar varsa, 2-3 kişi kargo ücretine ortak olabiliriz.
 
Ben bir amfi sipariş verdim bekliyorum ama asıl gitar sipariş versek nasıl olur diye merak ediyordum.Pan European nikli arkadaşımızın gitarına yapılan falçatalı muameleden sonra hardcase içinde gelen gitarlara bakmaya başladım.Ya da gitar almaya karar verirsem birde hardcase alıp içine koyup göndermelerini mi söylesem diye düşünüyorum.
 
Arkadadlar bu haftaki olaydan sonra ptt yi kalkip alkislayasim geldi. Thomandan 5 martta verdigim siparis 11 martta turkiyeye girdi ve girdigi gun gumruklendi ve adresime gonderildi 13unxe yani bugun elime ulasti sanirim en hizli thoman alisverisini gerceklestirdim :)
 
Geri
Üst