arkadaslar ıkınızın sorusunuda tek bı msjda yanıtlarım sanıyorum.. bende daha yenı aldım bu bahsı gecen amfıyı ve oldukcada memnunum herkesın dedıgı gıbı bu bıraz zevk meselsı ama roland'ın kalıtesınden suphen olmasın..
marshall bı ısımdır.. ıyıce oturmus 2.elıde var ama rolandın fıyatlarının bıraz daha pahalı olması ve farklı ulkelerde uretılmemesı sebebıyle cok yaygın degıl ama kesınlıkle mukemmel bı amfı bana gore..
bence cok fazla kararsızlıga dusme elındekı canavarın tadını cıkarmaya bak..bunu alınca processore bıle bazen gerek duymuyor ınsan bırbırınden bagımsız efektler gercekten kalıtelı amfı sımılasyonları vs..vs..
hem 2.elınıde rahatca satarsın buna bı suphen olmasın bence guzel bı secım yapmıssın kı aynı ıkılemde bende aynı secımı yaptım..
Aaa bak bırde sunu unutmamak lazım uzerınde COSM yazıyor yanı bossun soundlarını yaratan teknolojı var..gt6dada gorursun aynı yazıyı gt8dede..marshallda cok guzel bır amfıdır ama rolandda senı pısman etmeyecektır tadını cıkar hayırlı olsun...
canlı performans ıcın ıse mıkrofonlama yapıldıgında cıdden guzel tonları verecegını dusunuyorum denedımmı?hayır..ama en azından uzerındekı cıkıstan mıxere gırersen bıle tatmın edıcı bı ton alırsın..ayrıca mıcrocube yanı 2 wattlık olanlarında bıle bı mıkrofonla olayı cozduklerını gosterıyorlar bence bı ızleyın derım..lınkını koyuyorum
http://www.rolandus.com/Multimedia/Flash/microcube/ buyrun

bunlar benım fıkırlerım..muzıkle kalın..Saygılar..