Barış Akarsu

klip bence fena degil de islak islak sarkisi pek olmamis..Barisin sesine oturmamis gibi..zaten ,Barisin rock geçmisi oldugunu ciddiye almiyorum:rock onda bir yama gibi duruyo..
 
burda bir gariplik var herkes müzisyen galiba merak ediyorum siz olsanız ıslak ıslak parçasını nasıl aranje ederdiniz stairway to heaven sanki klasik türk şarkısı a bridge corus o kadar ne yapılacaktıki barışın sesi ve şarkıcılığı hakkında yaptığınız yorumlar daha bile komik siz konsere falan gitmiyorsunuz bizim rock şarkıcılarımızın meşhuur gpuplarımızın solistlerinin içler acısı seslerini dinlemiyorsunzu galiba gidin hepsine ıslak ıslak söyletin ama hangisinin ses aralığı yeter bilemiyorum
 
Barış' tan ıslak ıslak' ı bugüne kadar defalarca dinledim. Her seferinde ayrı, bir yorumla söylüyor.. Cem Baba' dan sonra, dinlediğim en harika yorumlar.. Albümdekini de ÇOK beğeniyorum, çünkü birebir eski alt-yapı ile söylememiş..

Barış' ı, yeni tanıyanlar, O' nu daha önce hiç dinlememiş olanlar ya da yarışma yüzünden ön yargılı bakanların , yorumlarını okuyorum.. sizlere denecek artık pek fazla şey yoktur.. BARIŞ, yazdıklarınızın ve iddialarınızın hepsini en iyi şekilde cevaplayacaktır..

- THE END -
 
ıslak ıslak'ı her yönüyle aynı Cem Karaca gibi yorumlasaydı Barış'ın taklitçiden ne farkı kalırdı.adam şarkıya kendi yorumunuda katmış güzel olmuş.Akademideyken bu şarkıyı iki kere okudu ve ikisinde de gayet güzeldi.albümde zaten güzel.ama en önemlisi adam canlı performansında da çok güzel okumuştu konserinde.dünyaya at gözlüğüyle bakmayın.geniş düşünün ve bi şeyler yapmaya çalışan,emek veren bi kişiyi bu kadar kolay harcamayalım
 
Sevmediğiniz bir kişi için açılmış foruma neden bir kere eleştirilerinizi mantıklı bir biçimde yazıp sonrada çekilmiyorsunuz.
Barış Akarsu'yu sadece cover çalışmasından biliyorum. Yarışmada birinci olması bunun dışında tipinin bi derece düzgün olması bazılarına oldukça antipatik geldiği için bu önyargılara dayanarak konuşulduğunu gördüm. Bu beni müzikle uğraşan biri olarak oldukça rahatsız etti. Bu kadar adam piyasaya çıkıp abidik gubidik albüm yaparken bu adamın Cem Karaca'yı sevmesi ve bir şarkısını coverlaması niye rahatsızlık versin ki...Başarılı olup olmayacağını zaman gösterir onu bilemem, adamın yaptığı müzik hakkında da ahkam kesemem nitekim dinlemedim ama sesi çok cezbedici olmamasına rağmen bence yeterli.
 
Eninde sonunda cover olayıdır bu, şu ana kadar sayısız sanatçı söyledi yorumladı bu parçayı...
kulak aşinalığı olduğu için artık hoşumuza gitmiyor olabilir serdar öztop toplamıştı albümü yanlış hatırlamıyorsam , elinden gelenin en iyisini yapmış , Barış arkadaşımızda en iyi şekilde okumaya çalışmış parçayı , genel olarak bakıldığında bir falso görünmüyor oldukça iyi yorumlanmış..
dediğim gibi kulak aşinalığı olduğu için çekici gelmiyor artık bu tür coverlar.
Barışda gerçekten mükemmel bi potansiyel var bana kalsa şansını beyaz perdeden yana kullanmalıydı maalesef istediği randımanı veremedi müzik piyasasında.
yolu açık şansı bol olsun.
 
FORUM
1.Methiye sayfası değildir.
2.Acımasız eleştiri,önyargılı karalama yeri de değildir.

1 cover klip yakaladık...eleştirelim...de yanlış mantıktır...

Albüm her parçanın güzel ve özel olduğu bir üründür...

Barış AKARSU...konser performansı izlemeye değer...

Biraz insaf...Barış AKARSU'yu karalamak kime ne kazandıracak...

AMA GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAYACAK.
 
piyasaya mı yenilmiş barış!!!çok komik bir yorum :!: arkadaşlar ben barışın nasıl piyasa olmadığını popüler bir yarışmayı sadece bir araç olarak kulladığını ama popülerliğini devam ettirmek için,kendini ortalara atmadığını yazdım :!: allah aşkına,barışa teklif edilen dizi -ki bu sayede kazanacağı paralar- çoğu kişi balıklama atlar!bu mu piyasaya yenilmek veya siz yarışma sonrasında hangi abuk programda barışı gördünüz :!:
daha bunun gibi bir çok örneği var! daha önceki yazımı bi zahmet okursanız ne demek istediğimi anlarsınız!
insanlar sahip olamadıklarını ,başkalarında görmesi,tabiki de o kişide hırs yapar :!: derler ya'kedi uzanamadığı ciğere ...' tam bu konuya oturuyor :D
ayrıca barışı sadece yarışma sonrasıyla değerlendirmek,eksik ve yanlış yorumda bulunmak demektir ki,bilmeden konuşmak en kötü şeydir.Barış daha çok gençtir ama müzik uğrua çok fedakarlıkta bulunmuştur,gerktiği zaman da parasız bile kalmıştır bence bu 'işte ben müzik uğruna neler yaşadım ne acılar çektim'diye övünilecek birşeyde değildir :!: keşke daha önce keşfedilseydi veya daha iyi maddi gücü olsaydıda,bu zor günleride yaşamasaydı!ama şükür ki şimdi kazanıyor,kazanacakta tabi :!: helali hoş olsun son kuruşuna kadar :!:
 
Baris Akarsu'nun ismini gorunce baktim foruma ama inanin tumunu okuyamadim.Olumlu veya olumsuz bu kadar hareket kazandirdigina gore foruma Baris ,bu adim adim basariya dogru gittiginin gostergesidir.

Albumu dinledim cok basarili bir album omus,umarim en kisa surede canli dinleme sansimda olur.Albumde kalici olacak yillarca dinlenecek parcalari var.Bence piyasada yenilmeyecek,aksine bu kadar sabun kopugune benzeyen sohretlerin arasindan kalitesiyle,farkiyla,kisiligiyle siyrilacak.Hincal Uluc'un yazisindaki gibi o gur sesinle iyiki varsin Baris ve iyiki seni tanidim.
 
rock

dün akşam pamela ve ogün sanlısoy konserindeydim baktım barış! bu foruma ilk girdiğimde onu yerdim ama sanırım şimdi öveceğim. rockçımı değilmi bilmem ama insan hemde güzel bir insan olduğu belli belliki bu işi seviyor ve yapıcak ogün sahnede barış ışıldayan gözlerle seyrediyor içten alkışlarla bende barışı alkışlıyorum.

dün akşam pamela ve ogün sanlısoy konserindeydim elleri başının arkasına kenetlenmiş aykırı olmamış aykırı doğmuş bir kızı uzaktan izledim
 
kindergarten,sen ilk değilsin,barışla tanışma veya karşılaşma fırsatı olan,barışa karşı negatif veya nötr olan herhangi biri;tanıştıktan sonra düşünceleri pozitif yönde deişiyor!bırakın sesini,bestelerini,rock yapıyor mu,yapmıyor mu,Şöyle bir gerçek var ki Barış kadar mütevazi,sıcak birini tanımadım!Kasıntı,ah ben ünlüyüm havaları yanından geçmez.biraz sohbet etme imkanınız olursa,görürsünüz,sanki sizi uzun süredir tanıyormuş gibi davranıyor,diyorlardı barış çok doğal,mütevazide bu kadarı beklemiyordum!
şimdi zaten adam daha yeni çıktı daha olmadı diye düşüneler ,adam neki şımarcak diye negatif düşünenler çıkabilir-ki yarışmanın getirdğiği popülerlik onu gayet havalara sokmaya yeterdi-yarışmayı biraz takip edenlerde ona ilginin büyüklüğünü gayet net bililer-
benin dediklerimi onunla bir defa karşılaşıp,konuşma imkanı olan kişiler ne deiğimi anlar ;)
 
Ilk iki-üc gün önce dinleme ve izleme firsatini buldum.
Hani sürekli dinlemem gerekipde ondan sonra beyenmemi saglayanlardan deyil cünki ilkkez dinledim ve izledim ve hemen hosuma gitdi.

Cok güclü ve iddali bir sese ve performansa sahip. Basarili olacagindan eminim.

Lay-lay-lom-rockcilar TRde cok.
Birde ciddi rock müzik yapanlara firsat verilsin TRde.
Basarilar. ohhhmmmm
 
barışın albümündeki 'kimdir o' şarkısı gerçekten çok hoş olmuş.özelliklede sözleri güzel şarkının.cover parçalardan 'gel gör beni aşk neyledi' parçası 'ıslak ıslak' dan çok daha güzel olmuş.
 
yener demiş ki:
barışın albümündeki 'kimdir o' şarkısı gerçekten çok hoş olmuş.özelliklede sözleri güzel şarkının.cover parçalardan 'gel gör beni aşk neyledi' parçası 'ıslak ıslak' dan çok daha güzel olmuş.
bencede gel gör beni aşk neyledi daha güzel.özellikle soundu güzel.zaten albümün en güzel şarkıları ilk dört şarkı.ıslak ıslak,mavi,kimdir o ve gel gör beni aşk neyledi.
 
Geri
Üst