Barış Akarsu

Yolu açık Barış Akarsu nun hemde çok açık şu sıralar 70 konseride geride bıraktı sanırım ve heralde bu yıl bitmeden bir 70 konser daha verir bu hızla her ay sürekli Türkiye'nin dört bir yanını dolaşıyor yolu açık seyircisi bol olsun demekde bize kalıyor:)
 
yener demiş ki:
ben dün geceki performansını beğenmedim.

yaaa bak buna gerçekten üzüldüm Yener, daha önce canlı performansını izleyebilmişmiydin? Beğenmediğin taraflar nelerdi bunları bizlerle paylaşabilirmisin? Çünkü sen görüşlerine şahsen kendi adıma değer verdiğim birisin merakla bekliyorum :roll:
 
ee millet 1 aydır giremiyodum vatani görevim dolayısıyla foruma.barış akarsu neler yapıyo şu anda.yeni klip çektimi.bileniniz varmı.29unda yanılmıyosam zonguldakta konseri varmış.malesef gidemeyecem ama olsun.
 
türkiyede rock yapanların her zaman arkasındayımdır.en azından belki pop dinleyenleri heveslendiriyodur bu tarz müzikler ve kişiler.ses ve yorum o kadar da gusel degil ama fena da degil hani dinlenmeyecek kadar
 
Barış güzel işlerle güzel yerelere emin ve ağar adımlarla ilerliyor. Bu yıl bitmeden verdiği konsr sayısı 100 ü geçecek bu gidişle
Önemli olan kalıcı olabilmesi saman alevi gibi parlayıp sönmeyi o zaten istemiyor. Ağar olsun iyi olsun...
 
ben şahsen akademi turkiye yarışmasını hiç öyle her hafta falan izleyen biri değildim.ama barış'ın sesini duyar duymaz tamam dedim budur favorim.çok iyi bir ses...gırtlak harika zaten geçcen aylarda da konserine gittkten sonra iyice pekişti fanlık derecem :D klips tokamı aldı saçına taktı falan cok şekerdi... :LOL: kliplerinin ve başarılarının devamını dilerim tabii ;)
 
Barış, doğum günün kutlu olsun. Yüzün hep gülsün. Çok büyük başarılarla dolu uzun bir ömür diliyorum sana. Herşey yüreğin kadar güzel olsun. Sen zaten herşeyin en iyisini, en güzelini hakediyorsun. Nice mutlu yıllara :)
 
Arkadaşlar başlık temizlenmiştir mesajlaşmaya devam edebilirsiniz. Lütfen sonu hiçbiryere varmayacak "bu adam rock yapıyor,hayır yapmıyor özenti" tartışmalarına girmeyiniz. Forum kurallarını okuyunuz.
 
Ohh be nihayet forum temizliği yaz temizliği boya badanası bitmiş tabii yazılanlarda yarıyarıya gitmiş ;) ama demek ki öyle olması gerekiyordu :LOL: :LOL:

2. Klip Kimdir O ya çok yazık oldu şarkı gerçek anlamda çok güzel ve yıllar sonra dahi zevkle dinlenecek bir parça ama garip yayın politikalarının kurbanı oldu 3. klip sanırım Gel Gör Beni ye gelecek ki ya ni oldukça sıkı çok güzel bir cover Barış dün Saroz daydı adam diyar diyar yurdu dolaşmaya devam ediyor bir hafta konseri yoksa 2. hafta mutlaka üstelik en az 2-3 tane konseri oluyor. Diyorum size BARIŞ bu sene bitmeden dalya yı çoktan yapıp geçecek bile :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

:metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead
 
evet katılıyorum ankara'daki konser de tam bombaydı gerçekten ben de kimdir o'nun gümbürtüye gitmesine çok sinir oldum ama bence gel gör beni patlar yani inşallah öyle olur...bu adam bi harika çünkü!! :tap: :tap: :tap: :tap: :tap:
 
Geri
Üst