Barış Akarsu

Ödülü aldı haa almasaydı cok fark edermiydi bence hayır zaten bir çok ödülü var ee birde buda olsun :D

Ama kendisininde şaşırdığını , heyecanlandığını ve mutlu olduğunu biliyorum zaten yeterince belli ediyordu :D

Bu arada bu ödülü kazanmasını Kral Tv'nin diğer senelerdeki gibi parayı veren düdüğü çalar mantığında ödül dağıtmamasına , herşeyi prosedürüne göre ve resmi olarak yapmasına bağlıyorum.Ödülleride hak edenlerin aldığını düşünüyorum bir kaç kişi hariç :)
 
evet arkadaşlar dün gece muhteşem bir geceydi.azmin zaferiydi.birlik olmanın bir bütün olmanın başarısını gördük hep birlikte.çünkü bu birlikteliiğe konu olan kişi yani barış akarsu buna değerdi...çok kaliteli iki albüme imza atan,yüzlerce konser veren,mütevaziliğinden doğallığından hiç birşey kaybetmeyen çok özel günümüzde az rastlanan bir değer barış akarsu..onu daha nice ödüller alırken göreceğiz inşallah..başarıları daim olsun..yüreğindeki o güzelliği asla kaybetmesin:)
 
hem reklam istemiyorsunuz hemde tv de görmek istiyorsunuz =) TR de bu mumkun degil ..
TV de fazla gözüktüğü zaman bunu hemen yanlıs yone cekmeye hazır medya varken ..
 
tv de görelim die bişey demedim ben. ayrıca arkadaşın da tv derken magazini kastetdiğini düşünmüyorum..seviyeli programlar var sanatçı hakkında bilgi vermek amaçlı. tv diyince hemen akla magazin reklam fln gelemsin..
 
Ben sana öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum , balıklama dalıcak birşey oldğunuda düşünmüyorum..
Ayrıca yorumlarıdakı klişelik senin hakkında ortalama bilgi sahibi yaptı beni..
Elbetteki programlar var, Barış Akarsu`nun reklam peşinde koşmayan birisi olduğunu hepimiz biliyoruz, arkadaş TV de görmek istiyoruz diye genellemiş , bende genel anlamda TV den bahsettim. eğer arkadas müzik programları deseydi o konuyu irdeleyerek yazardım.tüm yazdıklarımı anlamayacagını bılıyorum , sadece olumsuz yönde eleştiri yapmadığımı ve tartışma yaratmaya çalışmadığımı anla yeter..
 
balıklama atladığım yok.reklam sözcüğünü kullanan benim.ardından hemen böle yorum yapınca tabiki cevap verme hakkı doğuyor. ayrıca yazdıklarında anlaşılmıycak bişi yok. tartışma yapan da yok.
 
dlxs6.jpg


ödülünü alırken..

buda videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=ISYSFjxaVRQ
 
nicegirl_fb demiş ki:
tv de görelim die bişey demedim ben. ayrıca arkadaşın da tv derken magazini kastetdiğini düşünmüyorum..seviyeli programlar var sanatçı hakkında bilgi vermek amaçlı. tv diyince hemen akla magazin reklam fln gelemsin..
night_walker arkadasa cevap yazmıstım ama neyse..
problem yok.
 
Geri
Üst