Barış Akarsu

HARDBLACK bak doğru söze ve doğru eleştiriye söyliyecek lafım yok dışardan bir gözlemci olarak bunu görebilmişsin gerçi ben pek dışardan olduğunu düşünmemeye başladım en azından bayağ bir siteye girmişsin her neyse ben zaten tek taraflı düşünmüyorum ama bu sitede görünen 1000 kişiyle çözülecek bir durum değil inanabilirsinki sitede herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor

ama müzik şirketin de bu çaba pek görünmüyor
sahi başka bir forumdada sordum sen dün akşam 3 ayrı yerdede nasıl bulundun görevli falanmıydın :roll: :roll: :roll:
 
hasanayvenli demiş ki:
valla ben fazla takip edemedim ama bildiğim kadarıyla albümünde kendinin yaptığı bi şarkı yok çıkış parçası olarak cem karacanın şarkısını seçmesini de tasvip etmemiştim
yeni bir şarkıyla çıkıp bu şekilde olması daha iyi olurdu

bu konuda Barış ı suçlama derim bazen bazı kararlar müzisyenin elinde olmuyor ve bu kaset bir 1.kik ödülü değil o ödül hiçbir zaman verilmedi ve kendi çabalarıyla seyhan müzikten çıkardılar albümü ve tabii seyhanın istediği oluyor bir yerde bu konudada onlara saygı duymak lazım piyasa zor bunu göz ardı etmemk lazım ve yeni biri olarak çıkıyorsunuz riskleri azaltmak adına bazı tavizler verilebilir

Ama bu konuda şunu eklemeliyimki rahmetli CEM BABAdan sonra bu şarkıyı en iyi yorumlayan taklit etmeden söyliyen kişi BARIŞ AKARSU dur.
 
hardblack :twisted:
anladığım kadarıyla sen de bir BARIŞ AKARSU fanısın..dün geceki konserde de olduğuna göre..ve daha önce de gittiğine göre..inkar etmen saçmalık..sitesini biliyorsun...arkadaşların var..ayrıntılardan haberin var..daha ne olsun..sennnnn birrrr BARIŞ AKARSU fanısın..

Ya da FERİDUN DÜZAÐAÇ fanısın.. :roll:
ya da KURBAN fanısın.. :roll:

ne bileyim..anladığım kadarıyla 1 gecede 3 konser yapmışsın..Yazıların onu gösteriyor..Bu durumda ya magazin gazetecisisin.Ya da ilgili bir görevli... ;) ;) ;)

Ehhh sen şimdi dersin de..noldu..yasak mı başka konserlere gitmek..

Yok değil tabii :twisted: Ama bunları yazmak ta şart değil..İnsan sebebini merak ediyor sonra :twisted: :twisted: :twisted:
 
Queen_of_Metal demiş ki:
gün geçtikçe tutuyorum bu elemanı 8)

evet gün geçtikçe performansıda süperleşiyor sahnede devleşiyor 1 yıl bile olmadan verdiği 55-56 konserin sonucudur bu

1 yıldan daha az sürede verdiği bu konserler sayesinde çok iyi kazanımları oldu ve inanın gün geçtikçede bu kazanımları ve bu yükselişi devam edecek. :LOL: :metal
 
bu konuda barışın menajerini yapımcısını sorumlu görmeden önce arkadaşlar, müzik piyasasında sağlam adımlarla ilerlemenin zorluklarını yakınen bilmek gerekir bence..ülkemizde ne yazıkki üst noktalara gelmek için insanların ahlaksal ve parasal tavizlerde bulunduğu bir gerçek..eğer sağlam ve dürüst adımlarla bu yolda yürümek isteniyorsa ki ben eminim barış ve ekibinin olaya ciddi bakış açısından.......kimseyi bu yavaş gelişimden sorumlu tutamayız değilmi?
 
Birileri suçlu yada suçsuz deme boyutunda değiliz ama

Tekelleşmenin alıp başını gittiği bir ortamda artık birilerinin çıkıp bu bozuk düzene dur demesi gerekiyor :cry: :cry:

Bizler dinleyiciler olarak hayranlar olarak yapılan işlerin güzel meyvalarını topluyoruz ama bu uğurda yapılmak zorunda kalan pek çok yanlışın da göz ardı edilmesi taraftarı değilim bu bağlamda insan düşününce bu piyasada kalmanın ne kadar zor olduğunu daha iyi anlıyor. :cry:
 
8O Merhaba ben 43 yaşında 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım.Ve kendimi bildim bilelide rock severim.Belki bizim gençlik dönemlerinde çok fazla konserlere gitme şansımız olmadı.Belli bir yaşa geldikten sonrada yaş sorunu nedeni ile rock barlara gidemedik.Barış Akarsuyu oğlum gibi seviyorum evet ama bu sevginin ötesinde onun sesine sahnesine müziğine saygı duyuyorum.Ve buradan Barışa teşekkür ediyorum.Bana 43 yaşında dilediğimce bir rock konserine katılabilme şansını verdiği için.Gittiğim her konserden çok mutlu dönüp ,kendi kişiliğime kavuşmamım sağladığı için çok tşk ediyorum Ona.Keşke İstanbulda yaşıyor olsaydımda onun her konserine gidebilseydim!!!!!!Yada şu anda 20 li yaşlarda olup hayata dair sorumlulukları en az seviyede yaşıyor olsaydımda konser yerlerinin hepsine gidebilseydim.Bu körü körüne Bir Barış sevgisi değil,rocka duyulan sevginin Barışla dahada anlam kazanmasıdır.Sevgiyle kalın
 
Sevgili maviyosun çok güzel belirtmişsin
buna eklenecek bir nokta yok bence daha öncede söyledim ben bir rock sever ve İstanbulda yaşayan biri olarak rockbarlara sıklıkla giden bundan sonderece zevk alan bir insanım ama Barış ın programlarında ki ruh bütünlüğünü ve gerçek anlamda 7 den 77 ye tüm yaş guruplarını tüm inançlardan gelen insanların aynı anda tek yürek olmalarını görmek ayrı bir tad Mevlana nın zamanında söylediği gibi gel! ne olursan ol, kim olursan ol yinede gel! demesi gibi Barış Akarsu nun da etrafına yaydığı enerji böyle bir şey işte....
 
Hardblack nickli arakadaş sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun anlamadım sana BARIŞ'ı canlı izlemeni tavsiye etmedim takrar okuda algında bir problem yoksa demek istediğimi 2. 3. 4. ne bileyim kaçıncı okumadndan anlarsın anla ben seni konsere BARIŞ'ı dinlemek için ve Özellikle bizlerle Barışın dialoğunun nasıl olduğunu anlaman için gel dedim ve hep beraber Barış,biz BAGcılar ve Sen gör bizim dioloğumuzu ve öyle atıp tut ortalıkta :) :p
Birde şuna dikkat ettim yazdıklarını yan çizerek düzeltmeye çelışıyorsun gibi geldi bana tabiki bizler anladık senin Barışın sesine yorumuna eleştiri getirmediğini bizlere eleştiri yaptığını rahat ol be bizler(BAG)mutluyuz böyle Barışta çok mutlu bunu rahatlıkla söyleyebilirim :LOL: :LOL:
Tekrar söylüyorum bu sefer aç kulağınıda yanlış anlama sonra seni Barış konserine davet ediyorum nedeni bizlerle Barışın dialoğunu görmen için :eek: :eek:
 
Kankaların olunca aynı anda 5 konserdede bulunabiliyorum :twisted: para vermeyince 3-5 konser fark etmiyor :twisted: ama buna neden bu kadar sardınız anlamadım :evil: 8)
Barış Akarsu olayına gelince adamın sesi iyi dinlerim yapılan çoğu şeyden haberim var çünkü kusana kadar dinlemek zorunda kalabiliyorum ama fan olayı bana gelmez. Dinlemeye gittiğimi daha öncede söylemiştim hem zaten. İlk başlarda her ne kadar cem karaca özentisi gelsede zamanla bu düşüncem yalan oldu. :twisted:
Feridun Düzağaç benim vazgeçilmezimdir :twisted: Kurban'ıda severim ama eskisi kadar sarmıyor artık beni. :evil:
 
valla bu konu o kadar uzamış ki herkes niyeyse Barış'ı neden sevdiğini izah eder boyuta gelmiş gereksiz bir şekilde. rock sever biri olarak hardblack'in kafasını kurcalayan soruları anlıyorum ve katıldığım çok nokta da var tabi. ancak Barış Akarsu tamamen diğer rock müzisyenlerinden farklı yapıda bir insan. insanlara çok sıcak yaklaştığı için ona gösterilen ilgi de çok farklı oluyor doğal olarak. bu yüzden insanların neden Barış'ı sevdiklerine dair savunmaya geçmeleri bana çok anlamsız geliyor. Tabi gönül istiyor ki rock sever insanlar daha çok olsun çevresinde. Bunun da olacağına inancım tam , zamanla her şey olması gerektiği gibi olacaktır Barış için.
 
çıkarsa kilibi faln izlerm ama albümünü alcak kadar sevmem yeni çıkanlara karşı bi ön yargım vardır nedense ısınamadım...
 
HARDBLACK dostum hiçbir açıklama yapmana gerek yok yalnızca benimde sevdiğim ve takip ettiğim organizasyonların 3 ünün aynı güne gelmesi gidememem ve o forumlarda o gecelerle ilgili senin yorumuna rastlamam merakımı celbetti benim açıklamam bu kadar ama dediğin olay iyi yani kanka manka :LOL: :LOL: :LOL:

Her zaman herşeyin bir nedeni niçini olması gerektiği fikri beni sıkıyor BARIŞ AKARSU yuseviyorum ve dinliyorum ve dinleyeceğim ve ona ve yapacaklarına ve geleceği yere inancım sonsuz bu sebeple gerisi vız gelir tırıs gider arkadaşım ve sana katılıyorum aslında kendimi bir fan olarak görmüyorum şimdiye kadar en son 13-17 yaşlarım arasında fanlık olayım vardı ki o zaman bile aşırılıkları algılayamazdım şimdi ise fan olma olayı bana son derece ters gelmekte haa ama Barışal konuşmak sohbet etmek dost olmak başka fan olmak başka diyorum başkada bişey demiyorum. 8)
 
Barış Akarsu____
akedemi türkiye adlı yarışmada tanıdık.Barışa sempatiyle bakıyorum.Beni Barış'a eleştiri gozuyle baktırmayan bir kaç sebeb var
1.Barış Manco'yu andırması(sadece hatırlatıyor okadar)
2.akedemi turkiyede final mi neydi tam hatırlamıyorum Barış la birisi kalmıştı ve biri elenecekti ozamana kadar hiç sms fln gondermeye tenezzul etmezdim/nadiren gozum çarpardı boyle programlara müzik adına acaba ne yapıyorlardı?.o final gununde arkadaşlarıda ikna edip 3 kişi Barış'a oy gonderdik biz gondermeden once oylar %48 e %52 idi(ama belli değil kim 48 kim 52).ve biz gonderdik kim bilir daha kaç kişi gondermiştir, oylar değişti %52 ye %48 oldu ve Barış kazandı.bir anlamda onun kazanmasında katkımız olmuştu.oteki işe yaramaz (adını bile hatırlamıyorum) kazanacağına Barış Akarsu kazanmış oldu.
kim bilir Barış bunu bilse bana ne alırdı :D
iyi soyluyor geleceği parlak arkası sağlam umarım ileride de başarılı olur
 
barışın önüne çok iyi bi fırsat sunulmuş akademi türkiye diye ve barış o kaliteli programdan 1. olarak ve en önemlisi bence hak ederek çıktı.bi arkadaş demişki "yarışmaya katılmadan albüm yapsaydı daha iyi olurdu".bi yerlere gelmek istiyosan bazı fırsatları değerlendireceksin ki sana faydası olsun.barışta bu fırsatı yarışmaya katılarak gösterdi.çoğu kişi gibi saçma sapan programlardan çıkıpta müzik yapmadı.çoğu rock çının yapamadığı şeyi başardı barış akarsu.hayran kitlesini sadece gençlerle paylaşmadı.yaşlısı da çocuğu da var onu seven.aslında bu çok önemli bi başarıdır.
 
Geri
Üst