Barış Akarsu

rockerrocker demiş ki:
hwy2hell demiş ki:
bu arada uzun yazmam nedeniyle büyük bir gaf yapmışım Guns n Roses ın solisti Van Axl demişim basketbolu sevmem ve Axl Rose u fazla sevmemem(Slash e tavrı için) buna neden olmuş olabilir. he he he sürç ü lisan ettik affola valla kendime gülesim geldi...
ya yazının içeriğine kapılmış olmama rağmen bende diorum alla alla Axl Rose un bir adı dahamı var diye düşündüm :LOL: :LOL: :LOL:

neyse yorum konusunda sana katılıyorum şöyleki albümden sonra sayısı 100 ü geçen konser verdi Barış ve daha öncede belirttiğim gibi 30 a yakınına gitmişimdir ve her seferinde bir öncekinden daha güçlü daha güzeldi yorumu ve ben 2. albümün çok iyi olacağına eminim. :LOL:

canacanka-t alizez i savunmak için yazmıyorum ama sevmeyebilirsin dinlemeyebilirsin de çorba içerken çorbanın içine saçının girmesinin ne komik bir tarafı var ne de konuyla alakası kel alaka yanii ama içinden öyle gelmiş yazmışsın da bunun üstüne ne denebilirki yani herhalde Barış Akarsuyu sevmemenin ya da dinlememenin nedeni bu olmasa gerek değil mi sebebi neyse onu yazarsan o konuyu tartışmak ya da tartışmamak daha doğru olur sanırım :x
ya havle vela kuvvet...

arkadaşlar yazmak istedim yazdım sorun mu oldu şimdi?? sevmek zorunda da değilim sevmediğimi sölemekte bir sakınca da görmedim kel alaka da olsa alaka alakadır arkadaşlarım bunları yazmakta da en ufak bir kusur görmedim...

sanki herkes bişe yazarken bir alaka arıyor bakın forumda alaka mevcut mu acaba? birisi birşey lazar millet ona cevap yazar aradan biri çıkar benim gibi onla alakalı olmayan başka bişe yazar yani büyütmeyelim ha çorbanın içine saç girmiş ha girmemiş önemli değil yani bide bunun nesi komik diyorsunuz bana göre komik yaşadım çünkü sana göre komik olması mı gerek?
 
sena bende biraz abartmışım ama 30 yakın sayıda gitmişim saydımda
Barış 2004 Temmuzundan beri konser vermekte albüm çıkalı 1 yıl oldu ama o daha önceden başlamıştı memleketi karış karış gezdi yani bayramdada Tokat ve Bursaya gidiyor :LOL: konser sayısı 100 ü geçeli bayağ oldu

neyse birkaç konserinde guns'n roses dan knockin' on the door u seslendirdi ama sanırım repartuarına yabancıları ekliyecek metallica, bon jovi ve sebastian bach belki( ona hayranda :twisted: ) :LOL: neyse ikinci albüm gerçekten güzel olacak bende o inançtayım.

Bu arada evde İngilizceyle başı biraz dertteydi ama aslında İngilizce telaffuzu çok iyi ve isterse bunu başarır bence

neyse öyle yanii :LOL: çorbaya bitek saçımı girdi bıyıklarına çorba bulaşmadımı :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
 
neyse birkaç konserinde guns'n roses dan knockin' on the door u seslendirdi ama sanırım repartuarına yabancıları ekliyecek metallica, bon jovi ve sebastian bach belki( ona hayranda ) neyse ikinci albüm gerçekten güzel olacak bende o inançtayım.

BON JOVİ Mİ? S. BACH MI?
 
Skid Row u seviyomuş kısacası. Ya Sebastian BAch ı sevmesi gerçekten çok hoşuma gitti bak. Daha çok ısındım diebilirm. En güçlü yorumculardan biridir. Hatta Bruce Dickinson la kapışcak kadar. Children of the Damned şarkısnın coverında da gösterdi bunu. Evde de G3 videoları izlediklerini görmüştüm. Zaten Steve Vai konserinde de vardı Barış. Eee yani Linkin Park gibi boş gruplarla ilgilenmemesi bazılarının hoşlarına gitmeyebilir tabi o ayrı mesele. Neyse müzik tarzı hoşuma gidecek sanırım 2. albümü şimdi çok çok daha fazla merak ettim.
 
cinali2000 demiş ki:
BARIŞ AKARSU METALCİMİ? SKİDROW???

Bildiğimiz kadarıyla Sebastian Bach Barış'ın idolü olan rock vokallerinden biri. Ayrıca rockerrocker'ın da dediği gibi 80-90 dönemi hard rock gruplarını seviyor.Tam olarak Heavy Metal değil de Hard rock seviyor desek daha doğru olur sanırım. Gerçi fırsatı olursa kendisi bu soruya daha net cevap verecektir. Biz onun adına fazla yorum yapamayız. Yaparız da bir yere kadar yani ;)
 
süper walla ne denilebilir ki....Türkiye'de gitmediği az yer kalmıs...Ben bıle bazılarını bılmıyormusum...

2006 yılı BARIŞ AKARSU yılı olacak diyor içimdeki ses :)

mavi' ye klip...
2.albüm...
konserler...

Allah kolaylık versın...
 
bunlarda evden çıktıktan sonra
Albüm çıkana kadar verdiği konserler

Sıra No: Yer Tarih
1 Kdz.Ereğli Festivali 09 Temmuz 2004
2 Amasra Konseri 31 Temmuz 2004
3 Kocaeli Bahane Bar 20 Ağustos 2004
4 İzmir Fuar Alanı 21 Ağustos 2004
5 Ayvalık Kaçamak Bar 04 Eylül 2004
6 Çanakkale Lodos Bar 11 Eylül 2004
7 Bursa Resimli Bar 09 Ekim 2004
8 Ankara Gölge Bar 10 Ekim 2004
9 İzmir Clup 33 01 Aralık 2004
10 Aydın Konseri 02 Aralık 2004
11 Manisa Konseri 03 Aralık 2004
12 Kdz. Ereğli Alp Cafe Bar 11 Aralık 2004
13 Kıbrıs Doğu Akdeniz Üni. 24 Aralık 2004
14 Bursa Nilüfer Bel. Halk Konseri 31 Aralık 2004

2. albümden sonra Barış Akarsudan bahsederken eleştri yapmak daha doğrusu karalamak konusunda bayağ sıkıntı yaşayacak bazı arkadaşlar :twisted: :twisted:
2006 Barış Akarsu yılı olacak :arrow:
 
"fatalsmile" Bildiğimiz kadarıyla Sebastian Bach Barış'ın idolü olan rock vokallerinden biri. Ayrıca rockerrocker'ın da dediği gibi 80-90 dönemi hard rock gruplarını seviyor.Tam olarak Heavy Metal değil de Hard rock seviyor desek daha doğru olur sanırım. Gerçi fırsatı olursa kendisi bu soruya daha net cevap verecektir. Biz onun adına fazla yorum yapamayız. Yaparız da bir yere kadar yani ;)

evet çok haklısın fatalsmile :LOL: ama ben de zaten Heavy Metal derken Metallica yı falan kastetmiştim
 
Barış Akarsu ; 1.albümü Islak ıslaktan suana kadar 3 klip çekti

1- ISLAK ISLAK
2- KİMDİR O
3- AMASRA

Ocak 2006' nın ortalarında albüme 4. klip gelecektir. Söz ve müziği Barlas' a ait olan MAVİ şarkısını kliplendirecek...

çile kokladım karanfil niyetine
sabrı okşadım zorladım sen diye
baktım dunyaya senın gözünle
hep savas
hep yıkım
ateşler içinde

mavi mavi gözlerinde hep sitem mi var
yoksa insan sevdiğine böylemi bakar
mavi mavi gözlerinde top tüfek mi var
böyle haksız bir savastan kim galip çıkar

BİR DEMET BEYAZ KARANFİL NE İŞE YARAR ???

ama ne yalan söyliyim gönlümde Ayrılacağız ve Gel gör beni var daha kliplenmesi gereken ;)
Mükemmeller çünkü şimdi albüm kapağına bakıyorum da...Hepsine klip lazım yaaaa :LOL: :LOL: :LOL: Çok güzeller çünkü hepsi


isterdim, gün olur, aldırma, bir kasaba akşamı ( başkada yok zaten :LOL: :LOL: :LOL: )
 
Geri
Üst